BEMÆRK: Alle kulturinstitutioner i Herning Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af corona. Hvis du har billetter til nogle af de aflyste / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtig som muligt. HerningErKultur bliver også stille for en stund. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Herning. PAS PÅ HINANDEN! Du kan finde yderligere information om situationen i Herning på www.herning.dk

Event Information

Lørdag den 4. april 2020 , kl. 10.

Herning Golf Klub, Golfvej 24

(Gratis)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Åbent hus Junior golf

Bon Jovi Jam

Juniorudvalget og trænerstaben vil gerne invitere alle nuværende juniorer og forældre, nye juniorer, venner og skolekammerater, til junioropstart i golfklubben lørdag den 4. april kl. 10.00.

Vi vil fortælle om Juniorgolf generelt og hvordan sæsonen 2020 kommer til at forløbe, samt hvilke nye tiltag der er og hvad de vil betyde for træningen i de forskellige aldersgrupper.
Herefter er der en 9 huls turnering for de øvede juniorer.

For de nye og næsten nye, er der sjov opstarts træning, hvor vi introducerer golf = sjov, læring og det sociale.
Vi er vært ved grillpølser, is og sodavand.

Dagens program:
10.00 Velkomst og information i klubhuset
10.15 Træningsøvelser for alle Snackgolf, minigolf, putting, indspil, Driving range og meget mere sjov golf, og så får vi besøger af GolfZilla.
11.00 Turneringsstart øvede golfere
12.30 Afslutning i klubhuset

Vel mødt!
Nicolas og Mads