BEMÆRK: Alle kulturinstitutioner i Herning Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af corona. Hvis du har billetter til nogle af de aflyste / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtig som muligt. HerningErKultur bliver også stille for en stund. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Herning. PAS PÅ HINANDEN! Du kan finde yderligere information om situationen i Herning på www.herning.dk

Event Information

Tirsdag den 21. april 2020 , kl. 19.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

Ukendt

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Forårskoncert med Herning Koncertorkester

Bon Jovi Jam

Kom i godt humør med glade amatørmusikere.

Kom i forårshumør med Herning Koncertorkester på Biblioteket i Herning. Læn dig godt tilbage og nyd en god blanding af jazz, pop, klassisk musik m.m.
Programmet byder på bl.a. Disney-musik, musik fra musicalen Chicago, et solistnummer for trompetgruppen, en jazzet udgave af Nøddeknækkeren, Glenn Miller og Beatles.

Alle er velkomne. Det er gratis - mød bare op.

Info om orkestret:
Herning Koncertorkester består af ca. 35 musikere. Det er et harmoniorkester, der blev etableret for 35 år siden og dirigeres idag af Tommy Slot. Repertoiret spænder bredt og orkestret spiller alt fra klassisk musik til jazz, pop, marcher og meget mere. De kan jævnligt høres til koncerter i lokalområdet - blandt andet kirkekoncerter, på biblioteket, torve og mange andre steder. Kommende koncerter kan ses på orkestrets