BEMÆRK: Alle kulturinstitutioner i Herning Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af corona. Hvis du har billetter til nogle af de aflyste / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtig som muligt. HerningErKultur bliver også stille for en stund. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Herning. PAS PÅ HINANDEN! Du kan finde yderligere information om situationen i Herning på www.herning.dk

Event Information

Lørdag den 30. maj 2020 , kl. 15.30-19.30.

Høgild Beboerhus, Åkandevej 12, Høgild

(Entré: 175 kr)

Køb/bestil billet

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

X-factorfest Med Victor Romanchenko

Bon Jovi Jam

Kære venner! I samarbejde mellem EVENTSTØTTE og HBIF vil vi gerne invitere jer til vores fælles arrangement. Oplev en aften med dansk smørrebrød og musik fra den kendte ukrainsk rocksanger - Viktor Romanchenko.

Kære venner!
I samarbejde mellem EVENTSTØTTE og HBIF vil vi gerne invitere jer til vores fælles arrangement. Oplev en aften med dansk smørrebrød og musik fra den kendte ukrainsk rocksanger - Viktor Romanchenko. Viktor Romanchenko er kendt som X-Faktor vinder, blev kåret som en af de 7 bedste ukrainske vokalister, rock og hardrock sanger.

Koncerten finder sted i Høgild beboerhus, Åkandevej 12, 7400 Herning d. 30.05.2020. kl.15:30.
I bedes møde 10 min. før koncerten starter. Information om dagens program kommer den dato. Vi slutter med en fælles sang kl.19:00.

Pris for en billet uden mad:
Voksen -150 dkk indtil d.1. april 2020,
derefter -175 dkk.
Barn (2-12år) - 100 dkk.
I får kaffe/te, frugter og småkager med i billetprisen.

Der vil være mulighed for at tilkøbe mad ved forudbestilling (smørbrød 2stk, voksen - 50dkk, 1 stk. per barn op til 10 år - 25 dkk). Dette sker også i nemtilmeld ved tilmelding.

Drikkevarer kan tilkøbes på stedet.

OBS!!! Sidste tilmeldingsfrist d.15.05.2020!

Tilmelding foregår via nemtilmeld.
Husk oplysninger: Fornavn og Efternavn på alle gæster, barn/voksen, husk madbestillings oplysninger.

Bemærk!!! Der er KUN 200 pladser i alt, uafhængig af, om det er et barn eller en voksen. Billetter sælges i princippet Først til mølle og I er garanteret jeres pladser efter betaling er gennemført. I får en bekræftelse om bestilling per e-mail.

Vi glæder os meget til at se jer til vores arrangement, hvor vi tror på at et sammenhold gøre os stærkere!

På hensyn!
HBIF, Jimmi og Lena