BEMÆRK: Alle kulturinstitutioner i Herning Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af corona. Hvis du har billetter til nogle af de aflyste / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtig som muligt. HerningErKultur bliver også stille for en stund. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Herning. PAS PÅ HINANDEN! Du kan finde yderligere information om situationen i Herning på www.herning.dk

Event Information

Lørdag den 9. maj 2020 , kl. 13.30.

Jyske Bank BOXEN, Kaj Zartowsvej 7

(Pris: 270 kr)

Køb/bestil billet

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Santander Final4 - ny dato, refundering mulig, inden 23/3

Bon Jovi Jam

Santander Final4 rykkes til 9. 10. maj.

I kølvandet på regeringens udmelding i fredags angående corona-virus forsamlinger over 1.000 personer, er det i dag blevet besluttet at rykke Santander Final4 til d. 9.-10. maj, hvor Jyske Bank Boxen stadig vil danne rammen om håndboldfesten.

Det store finalestævne skulle således have været afviklet i Herning i den kommende weekend, men nu må de fire deltagerklubber, tilskuere Tv-seere væbne sig med tålmodig.

14.-15. marts vil være gyldige til weekenden d. 9.-10. maj. Skulle man være forhindret denne weekend, kan billetter refunderes ved at kontakte Ticketmaster senest d. 23. marts

Hvis du ønsker din billet refunderet skal henvendelse ske til Ticketmaster på tlf. 7015 6565 mandag -fredag kl. 10:00 -17: 00 eller på mail kundeservice@ticketmaster.dk senest den 23/03-2020
Ønsker du dine billetter refunderet, bedes du oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling

Divisionsforenings direktør Thomas Christensen fortæller: -Vi er naturligvis meget kede af, at det ikke bliver til noget i Jyske Bank Boxen i den kommende weekend, med de gener dette måtte medføre. Omvendt er vi glade for, at vi nu i tæt samarbejde med MCH, TV2, klubberne DHF har fundet en løsning, der gør, at vi kan afvikle Santander Final4 d. 9.-10. maj. Vi ser frem til at holde et brag af en håndboldfest til maj.

For yderligere information kontakt venligst Thomas Christensen på 22629062.

Med venlig hilsen
Divisionsforeningen

Santander Final 4 Herrer

Håndboldsæsonen er for alvor i gang igen herhjemme. Ved siden af ligaen kører som altid den populære Santander Cup (pokalturneringen), hvor et af sæsonens mest attraktive trofæ er på spil. Det hele kulminerer for herrernes vedkommende igen i Jyske Bank Boxen med Santander Final4.

Santander Final4 er et af dansk klubhåndbolds helt store flagskibe, hvor mere end 10.000 tilskuere samles på den største scene herhjemme i Jyske Bank Boxen til to fantastiske dage fyldt med tophåndbold, fest farver.

Fire-knald eller fald kampe afgør, hvor pokalen havner, men Santander Final4 er meget mere end jagten på det traditionsrige trofæ, da atmosfæren rundt om kampene er helt unik med fuld fart på alverdens fanaktiviteter såsom Fanfabrik, Fan-Tv, Fan-battles, Photo-booths meget mere.

kl. 13.30 Semifinale 1
kl. 16.00 Semifinale 2