BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Lørdag den 26. og søndag den 27. september 2020

Jyske Bank BOXEN, Kaj Zartowsvej 7

(Entré)

Køb/bestil billet
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Santander Final4

Bon Jovi Jam

I kølvandet på regeringens udmelding i går aftes, er det i dag blevet besluttet at rykke Santander Final4 til d. 26. 27. september, hvor Jyske Bank Boxen stadig vil danne rammen om håndboldfesten.

Divisionsforeningens direktør, Thomas Christensen, sætter ord på.
Vi er naturligvis meget ærgerlige over, at Santander Final4 rykkes endnu engang. Alle involverede parter har i dag holdt virtuelt møde, konklusionen er blevet, at vi rykker årets største håndboldfest til slutningen af september. Vi er i en meget særlig samfunds-situation, som ingen af os har kunnet forudse, jeg håber derfor, at rigtig mange vil holde fast i deres billet, dermed være med til at skabe den ultimative håndboldfest, som vi alle længes efter.
9.-10. maj vil være gyldige til weekenden d. 26.-27. september. Skulle man være forhindret denne weekend, kan billetter refunderes ved at kontakte Ticketmaster senest d. 21. april.

Santander Final 4 Herrer

Håndboldsæsonen er for alvor i gang igen herhjemme. Ved siden af ligaen kører som altid den populære Santander Cup (pokalturneringen), hvor et af sæsonens mest attraktive trofæ er på spil. Det hele kulminerer for herrernes vedkommende igen i Jyske Bank Boxen med Santander Final4.

Santander Final4 er et af dansk klubhåndbolds helt store flagskibe, hvor mere end 10.000 tilskuere samles på den største scene herhjemme i Jyske Bank Boxen til to fantastiske dage fyldt med tophåndbold, fest farver.

Fire-knald eller fald kampe afgør, hvor pokalen havner, men Santander Final4 er meget mere end jagten på det traditionsrige trofæ, da atmosfæren rundt om kampene er helt unik med fuld fart på alverdens fanaktiviteter såsom Fanfabrik, Fan-Tv, Fan-battles, Photo-booths meget mere.

Gyldig 14. + 15. marts 2020

Placering af fans i klubsektioner: BSH Fans - L2+L3+L4
Skanderborg - L6+L7
GOG L10+L11
TTH L13+L14

Disse sektioner kan tilgåes via

Lørdag
Kl. 13.30 - Semifinale 1
Kl. 16.00 - Semifinale 2

Søndag
Kl. 13.30 - Placeringskamp
Kl. 16.00 - Finale