BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Mandag den 4. maj til søndag den 18. oktober 2020 , Hele døgnet.

Museum Midtjylland, Vestergade 20

(Fri entré)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Skattejagt

Bon Jovi Jam

På fire af Museum Midtjyllands besøgssteder kan du nu deltage i spændende skattejagter. Tag familien under armen og vær med. Hver måned trækkes en vinder!

For tiden higer mange familier efter sjove aktiviteter, som samtidig er fornuftige i forhold til corona. Samtidig savner landets museer at kunne byde gæsterne indenfor. Derfor lancerer Museum Midtjylland nu en skattejagt, der skal bringe gæster og museer sammen på forsvarlig vis!

Skattejagten sender oplevelsessultne familier ud på opdagelse i de udendørs områder omkring fire af Museum Midtjyllands fem museer.

Skattekortene kan downloades her og evt. printes hjemmefra. Det er selvfølgelig også muligt at hente skattekortene på sin tlf eller tablet via en QR kode på stedet. Alle steder er skattejagterne lavet, så de egner sig til børn, men der er også kulturhistorisk viden at hente for voksne.

Skattejagten er udformet med udgangspunkt i det enkelte sted, så de er ikke ens, og man kan jo gøre det til en sport at gennemføre dem alle!

Fra d. 4. maj 2020 kan du prøve skattejagt på:

- Frilandsmuseet Herning, Museumsgade 32, 7400 Herning

- Herningsholm Museum, Herregårdsparken 1, 7400 Herning

- Vester Palsgaard Skovmuseum, Palsgårdvej 9, 7362 Hampen

- Klosterlund Museum, Kragelundvej 6 A, 7442 Engesvang

I starten af hver måned trækkes en vinder, som offentliggøres på museets Facebookside. Send dit svar til kontakt@museummidtjylland.dk, hvis du vil være med i lodtrækningen om en gave fra museet