BEMÆRK: Alle kulturinstitutioner i Herning Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af corona. Hvis du har billetter til nogle af de aflyste / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtig som muligt. HerningErKultur bliver også stille for en stund. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Herning. PAS PÅ HINANDEN! Du kan finde yderligere information om situationen i Herning på www.herning.dk

Event Information

Tirsdag den 15. september til tirsdag den 24. november 2020 , kl. 18.30-21.05.

Skolen på Sønderager, Tjaikofskisvej 3

(Entré: 1100 kr)

Klik her for at tilmelde dig
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Lær At Opbygge Dit Eget Maleri

Bon Jovi Jam

Du maler allerede, men vil gerne inspireres og øve dig meget mere. v/ Mette Pedersen.

Du maler, men ikke nok, og vil gerne hjælpes, inspireres, provokeres, kritiseres og i det hele taget bare gerne øve dig og lære mere - og male!

Jeg kommer med forskellige oplæg, der kan sætte skub i tingene, og ellers tager vi den der fra, hvor du er i dit maleri.

Medbring selv materialer - lærreder, maling, klude, pensler, paletter osv.

Der vil være en ekstraudgift til materialer på ca. 40 kr., der afregnes direkte med underviseren