BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Tirsdag den 22. september 2020 , kl. 18-21.05.

FOF Kursuscenter, Torvet 12

(Pris: 235 kr)

Klik her for at tilmelde dig
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Mad - Aftensmad Til Dine Hormoner

Bon Jovi Jam

V/ Dorte Fløjgaard.

Vidste du,

at unge piger i specifikke områder i Verden får menstruation mellem 15-19 års alderen? I Vesten får piger menstruation mellem 9-13 års alderen. Det er 10 års forskel på yderpunkterne.

Vidste du også, at prostata kræft og brystkræft er hormonbaseret og derfor er påvirket af samme faktorer som ovenstående?

Forskere og læger mener at dette skyldes den mængde østrogen, som vi indtager i vores vestlige diæt. På dette kursus sætter vi fokus på en hormonstabiliserende kulinarisk oplevelse, som fremadrettet vil give dig håb for et bedre helbred.

Kurset indeholder:
Intro til hormoner i vores mad og hvad det gør ved vores krop - ca. ½ time
Plantebaseret aftensmad for en bedre hormonbalance

Udgifter til råvarer er ca. 80,- kr. pr. deltager pr. gang og afregnes direkte med underviseren. Det kan være en god idé at medbringe et forklæde