BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Fredag den 28. august 2020 , kl. 15.

Torvet, Torvet

(Fri entré)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Lokale Opera Talenter - Herning Opera Festival 2020

Bon Jovi Jam

Fra internationale operastjerner til morgendagens nye stjerner - Herning Opera Festival præsenterer operatalent på alle niveauer. Denne koncert præsenteres seks unge, lovende og ikke mindst lokale operatalenter.

De befinder sig på forskellige uddannelsesniveauer, men de har det tilfælles, at de alle udspringer af talentmiljøet på Den Jyske Sangskole.
De seks operatalenter og tre pianister gæster XX til Opera på Arbejdspladsen omkring middag.
Solister: Amalie Büllow Friis, Anne-Sofie Møller Olsen, Cæcilie Cramon, Jeppe Møller, Sebastian Haugstrup og Simon West.
Musik: Eunjin Dey.
Varighed: 60 minutter.
Sted: Torvet, Herning.
Godt at vide: Der kan købes drikkevarer to go hos caféerne på Torvet.

Praktiske informationer
De fleste arrangementer foregår udendørs. I tilfælde af regnvejr anbefaler vi regntøj og regnslag, da de fleste foretrækker at kunne se solisterne frem for paraplyer.
Grundet de forventede omstændigheder med restriktioner i forbindelse med arrangementer, er det i år nødvendigt at booke billet til koncerterne i Sdr. Anlæg og på CHPEA-Museum. Dermed kan Herning Opera Festival informere direkte om indgang, forholdsregler mv., så oplevelsen bliver helt sikker og tryg. Billetter kan bookes på operafestivalens hjemmeside www.herningoperafestival.dk i august. Prisen er symbolsk. Hvis du vil sikre dig direkte besked om starttidspunkt for billetbooking, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her: http://eepurl.com/gDCdoX.
Herning Opera Festival 2020 er støttet af følgende hovedsponsorer: Det Obelske Familiefond, Ege Fonden, Kulturministeriet, Spar Nord Fonden, KPC, Den Danske Forskningsfond, Augustinusfonden og Herning Kommune. Og af følgende øvrige sponsorer: Unimerco, Dahl Advokatfirma, Østergaards Hotel, Bosweel, Lysgaard Fonden og Midtjydsk Skole- og Kulturfond. Ligesom Herning Folkeblad, Herning Cityforening og Fox and Hounds også støtter festivalen