BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Lørdag den 29. august 2020 , kl. 12.

Søndre Anlæg, Godsbanevej 2

(Fri entré)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Opera i Børnehøjde / Operakarrusellen

Bon Jovi Jam

"Operakarrusellen" er en sjov fortælling om operaens historie og væsen. Forestillingen både fanger og underholder børn og barnlige sjæle. Fem sangere fører børnene igennem lyden af operahistorien via den morsomme excentriske museumsdirektør Giorgio, der.

fanger fire besøgende på sit museum. På under en times action-og musikfyldt forestilling bliver operaens karakter præsenteret. Alt sammen med et glimt i øjet, skæv humor og med et ensemble bestående af unge talentfulde operasolister.

Operakarrusellen er produceret og præsenteret af Operaen i Midten.
Operakarrusellen spiller også fredag 28. august kl. 11 for over 100 skolebørn fra Herning Kommune (lukket forestilling).

Solister: Jonathan Koppel, Lars Oluf Larsen, Leif Jone Ølberg, Sibylle Glosted og Sidsel Aja Eriksen.
Musik: Irene Hasager.
Idé og instruktion: Pia Rosenbaum.
Scenografi: Nina Schiøttz.
Sted: Sdr. Anlæg, Herning.
Varighed: 60 min.
Godt at vide: Der er et begrænset antal pladser, så kom i god tid.

Praktiske informationer
De fleste arrangementer foregår udendørs. I tilfælde af regnvejr anbefaler vi regntøj og regnslag, da de fleste foretrækker at kunne se solisterne frem for paraplyer.
Grundet de forventede omstændigheder med restriktioner i forbindelse med arrangementer, er det i år nødvendigt at booke billet til koncerterne i Sdr. Anlæg og på CHPEA-Museum. Dermed kan Herning Opera Festival informere direkte om indgang, forholdsregler mv., så oplevelsen bliver helt sikker og tryg. Billetter kan bookes på operafestivalens hjemmeside www.herningoperafestival.dk i august. Prisen er symbolsk. Hvis du vil sikre dig direkte besked om starttidspunkt for billetbooking, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her: http://eepurl.com/gDCdoX.
Herning Opera Festival 2020 er støttet af følgende hovedsponsorer: Det Obelske Familiefond, Ege Fonden, Kulturministeriet, Spar Nord Fonden, KPC, Den Danske Forskningsfond, Augustinusfonden og Herning Kommune. Og af følgende øvrige sponsorer: Unimerco, Dahl Advokatfirma, Østergaards Hotel, Bosweel, Lysgaard Fonden og Midtjydsk Skole- og Kulturfond. Ligesom Herning Folkeblad, Herning Cityforening og Fox and Hounds også støtter festivalen