BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Søndag den 30. august 2020 , kl. 10.30.

Søndre Anlæg, Godsbanevej 2

(Entré: 75 kr)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Syng i Sdr. Anlæg

Bon Jovi Jam

Folkekære Jens Søndergaard inviterer alle til fællessang i Sdr. Anlæg denne søndag formiddag. Sammen med MidtVest Pigekor og Herning Kirkes Drengekor giver han alle de bedste muligheder for at røre stemmebåndene.

Det gælder både de rutinerede fælles-sangere eller blot nyder at sidde og nynne sammen med andre. Nyd koncerten med en let morgen komplet, hvor kaffen kan skylles ned imellem fællessangene, hvor Jens Søndergaard og Ensemble MidtVest fylder luften med smuk musik.
Solist: Jens Søndergaard.
Øvrige medvirkende: Herning Kirkes Drengekor og MidtVest Pigekor.
Musik: Ensemble MidtVest og Laurie Otto.
Varighed: 75 - 90 minutter.
Sted: Sdr. Anlæg, Herning.
Godt at vide: Morgenbrød og kaffe er inkluderet i billetten, som skal forudbestilles. På grund af myndighedernes retningslinjer er det ikke muligt at overvære arrangementet uden billet.

Praktiske informationer
De fleste arrangementer foregår udendørs. I tilfælde af regnvejr anbefaler vi regntøj og regnslag, da de fleste foretrækker at kunne se solisterne frem for paraplyer.
Grundet de forventede omstændigheder med restriktioner i forbindelse med arrangementer, er det i år nødvendigt at booke billet til koncerterne i Sdr. Anlæg og på CHPEA-Museum. Dermed kan Herning Opera Festival informere direkte om indgang, forholdsregler mv., så oplevelsen bliver helt sikker og tryg. Billetter kan bookes på operafestivalens hjemmeside www.herningoperafestival.dk i august. Prisen er symbolsk.
Herning Opera Festival 2020 er støttet af følgende hovedsponsorer: Det Obelske Familiefond, Ege Fonden, Kulturministeriet, Spar Nord Fonden, KPC, Den Danske Forskningsfond, Augustinusfonden og Herning Kommune. Og af følgende øvrige sponsorer: Den Jyske Sangskole, Kyocera, Dahl Advokatfirma, Østergaards Hotel, Bosweel, Lysgaard Fonden og Midtjydsk Skole- og Kulturfond. Ligesom Herning Folkeblad, Herning Cityforening og Fox and Hounds også støtter festivalen.

INFO OM BILLETBOOKING

Billetter à 75 kr. per stk. til fire af koncerterne ved årets udgave af Herning Opera Festival kan fra 10. august kl. 10.00 bookes på www.herningoperafestival.dk

Prisen på billetterne er symbolsk, og billetten kan efter indgang veksles til en valgfri drikkevare i baren. Billetten til Sang i Sdr. Anlæg veksles dog i stedet til en lille morgenkomplet og en kop kaffe/the.

HVORFOR NU DET?
På grund af myndighedernes retningslinjer i forhold til forsamlinger er Herning Opera Festival i 2020 nødt til at anvende billetbooking. Det gør vi, for at vi kan komme i kontakt med alle deltagere i forhold til information om indgang, forholdsregler med videre, men også så vi kan kontakte publikum, hvis der efterfølgende skal informeres om smitte til et af arrangementerne.
Vi gør det kort sagt for at så mange som mulig kan få en helt sikker og tryg oplevelse til Herning Opera Festival 2020