BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Lørdag den 15. august 2020 , kl. 09.30.

Hjemstavnshus Arnborg, Gl. Skarrildvej 28

Ukendt

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Oplev livet ved Skjern Å

Bon Jovi Jam

Tag familien med på tur ved Skjern å lørdag den 15. august med start fra hjemstavnshuset i Arnborg kl. 09:30 og med slut på kanopladsen i Skarrild omkring kl. 20:00. Turen mellem de to byer kan tilbagelægges på tre følgende måder: gåtur på 6,1 km,.

Cykeltur på 14 km eller kanotur på 14 km. Herefter gratis veteranbus tilbage til startsted i Arnborg. Bemærk cykler medtages ikke i bussen. Kontakt: arnborgborgerforening@hotmail.com