BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Tirsdag den 27. oktober 2020 , kl. 19.30.

Team Teatret, Østergade 32

(Entré: Abonnement/Klub: 120 kr, Børn/Unge: 50 kr, Løssalg: 180 kr, Seniorer: 140 kr, Voksen/Studerende: 60 kr)

Køb/bestil billet

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Hvis jeg bliver gammel

Bon Jovi Jam

Aldersgruppe: Fra 14 år. Varighed: 75 min uden pause.

Vi bliver ældre og ældre, og måske varer det ikke længe, før vi kan leve evigt. Men vil vi egentlig det? Vil vi have en verden af evigt unge oldinge?

Fyens Stiftstidende skrev:
"Hvis jeg bliver gammel" er umulig at sætte i bås, men to dansere og to skuespilleres skildring af livet før døden er morsom, grotesk og rørende - og uhyre vellykket. 5 stjerner.

Hvis jeg bliver gammel er en co-produktion mellem Odense Teater og sART Danseteatere om alderdom og forgængelighed, og har med dødsforagt kastet sig over emnet

Medvirkende: Camilla Stage, Klaus T. Søndergaard, Lars Bjørn, Githa Lehrman

Idé: Sofie Christiansen
Instruktør: Sofie Christiansen
Scenograf: Julie Forchammer
Lysdesigner: Jens Hansen