BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Tirsdag den 20. oktober 2020 , kl. 15.45.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

Ukendt

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Sindets Dag - Dan Andersen m. flere

Bon Jovi Jam

Årets tema er Mental Sundhed For Alle.

Oplev forskellige sider af det inkluderende arbejde med mentalt helbred. Der vil både være underholdning og muligheden for at blive endnu klogere.

Programmet er:
15.45: Velkomst og præsentation af Hernings projekt "Styrman i eget liv"
16.15: Minihøjskolens band underholder
16.45: Stand-up med Dan Andersen under overskriftet "Sindssygt sjovt"
Dan Andersen har fortalt åbent og holdt mange foredrag om sine egne psykiske udfordringer og indlæggelse for angst og depression. Han vil give os en blanding af stand-up og alvor, så alle forhåbentlig går både gladere og lidt klogere hjem.
17.15: Kan man få noget godt ud af stigmatisering? med "Klaus og Monopolet"
17.45 Afslutningen

Sindets Dag i Herning er arrangeret af en række organisationer og institutioner i Herning. I år har corona ændret præmisserne, så aktiviteterne i løbet af dagen foregår på Skovlyset, Minihøjskolen og ved Selvhjælp Herning, mens det åbne arrangement præsenteres af foreningen Sind i Herning / Ikast-Brande på biblioteket