BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Lørdag den 24. oktober 2020 , kl. 11-13.

Herning Billedskole, Nørregade 7, 3. sal

(Entré: 150 kr for et barn og en voksen)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Værksted for børn 3-6 år og en voksen

Bon Jovi Jam

Vi skal male, tegne, klippe og klistre! Børn og voksne skaber sammen en eventyrlig verden fyldt med prinser, prinsesser og farlige drager.

2 timers workshop med leg og eksperimenterende billedkunst under et givent tema eller kunstnerisk område, hvor man har mulighed for at være med til at lave alt det sjove, skøre og spændende, som billedkunst kan. Man behøver ikke at kunne en hel masse i forvejen. Billedskolens underviser igangsætter, hjælper og vejleder. Vi står klar med inspiration og materialer i vores dejlige og lyse lokaler i Nørregade 7. Vi arbejder fra 11-13 med en god middagspause med tid til at spise en madpakke og måske få lidt luft. Kom endelig i noget tøj, der kan tåle en malerklat