BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Torsdag den 29. oktober 2020 , kl. 20.

MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37

Ukendt

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

D-A-D

Bon Jovi Jam

Grundet forsamlingsreglerne aflyser D-A-D koncerten i Jyske Bank Boxen fredag 30. oktober og annoncerer fire mindre, intime koncerter i MCH Herning Kongrescenter 29. 31. oktober 2020.

Kapaciteten vil være tilpasset de gældende covid-19-regler med afstand og siddepladser til publikum.

Frontmanden i rockbandet Jesper Binzer uddyber: - Vi håbede, at vi var superliga, og at reglerne også kunne gælde for os, men ak. Derfor må vi desværre aflyse de to arenakoncerter. Til gengæld spiller vi en række mindre shows, og vi glæder os til at kunne trykke den af med jer i hyggelige rammer. Så velkommen til den store D-A-D-kongres i Herning og Tivoli After Dark... Oplev en helt unik musikalsk profil

D-A-D er et band med sjæl og har gennem årene defineret sig selv gennem en helt unik musikalsk profil, intens spilleglæde, fængende melodier og masser af humor, der i dag brænder mere igennem på scenen end nogensinde før. Og netop dét kan du se frem til, når rockikonerne indtager scenen i MCH Herning Kongrescenter til fire uforglemmelige liveoptrædener i trygge og sundhedsforsvarlige rammer.

Yderligere information

STED
MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

TID
Torsdag 29. oktober 2020 kl. 20.00
Koncerten forventes at slutte ca. kl. 21.30

SPISNING
Se alle restauranter i Herning her.

WEBSITE
www.livenation.dk

ARRANGØR
Live Nation. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26