BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Lørdag den 24. oktober 2020 , kl. 11-14.

Herning Billedskole, Nørregade 7, 3. sal

(Entré: 110 kr)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Lørdagsværksted på Billedskolen

Bon Jovi Jam

3 timers workshop for børn på Herning Billedskole, hvor man har mulighed for at være med til at lave alt det sjove, skøre og spændende, som billedkunst kan. Man behøver ikke at kunne en hel masse i forvejen. Man skal bare være begyndt at gå i skole.

Vi skal tegne skøre, vilde, store og mærkelige biller, skorpioner, langhårede edderkopper og kryb i alle udgaver. Undervejs samler vi tegningerne til ét stort fælles værk.

Billedskolens undervisere igangsætter, hjælper og vejleder alle aldersgrupper. Vi står klar med inspiration og materialer i vores dejlige og lyse lokaler i Nørregade 7. Vi arbejder fra 11-14 med en lille middagspause med tid til at spise en madpakke. Kom endelig i noget tøj, der kan tåle en malerklat