BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Viser 341-360 ud af 434 resultater

5
Feb
Pligten Kalder
Andet/Ukendt

Pligten Kalder

De har på landevejen hvert forår siden 2018, således også i 2020. Siden udgivelsen af "Længst muligt i eget hjem" er den småbizarre kvartet blevet meget sammenspillet.
Produceren, Søren Mikkelsen er blevet fast bassist - med en par afstikkere til pianoet - binder han bodegaens døde blomster sammen over på den stadigt og stædigt bestående brune swag, der består af Torbens orgel fra en svunden tid, Johans tordentårer og Peter Jessens blæste poesi.

Det er stadigvæk umuligt at komme med præcise spådomme om, hvad en aften med Pligten Kalder kan indebære, men der har dog været et stigende antal jazzpoetiske stunder, som dog aldrig er så lange, at de på nogen måde er i fare for at modtage offentlige støttekroner.

Siden 2019 har flere af Pligten Kalders optrædener også dannet ramme om oprettelsen af en række Pligten Kalder Ungdoms afdelinger. PKU er bl.a oprettet for at skabe et alternativ til håndboldhallerne i Jylland. Orkestret ser frem til stiftelsen af flere nye PKU-afdelinger i de byer, der er nye i forårets turplan.

Musikalsk er der også kommet nyheder på sætlisten, sådan at de trofaste også har lidt at undre sig over. Der er dog ingen fare for, at Pligten Kalder er på faretruende vildspor mod dansabel optimisme.

Pligten Kalder er stadig forundrede over ikke at være døde, som det så smukt formuleres i "Hvorfor Er Jeg Ikke Død?" fra 2007, en niche-neoklassiker, der sammen med et par andre gamle kendinge her kan (gen-)høres live. Her bliver det tydeligt for enhver, at de er ualmindeligt spillevende og velspillende. Nedturens naturister befinder sig bedst i samspil med det lige så (med-) levende publikum

Læs mere Pligten Kalder

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 5. februar 2022, kl. 21.
6
Feb
Andrew Lloyd Webber Gala
Andet/Ukendt

Andrew Lloyd Webber Gala

Obs! Arrangementet er flyttet til ny dato ! Det bliver en musikalsk rejse ud over det sædvanlige, når en af de største musicalkomponister nogensinde,.
Hyldestshowet, Andrew Lloyd Webber Gala, kommer til MCH Herning Kongrescenter for at hylde den britiske musicalkomponist gennem et forrygende uddrag af hans store mesterværker såsom 'Jesus Christ Superstar', 'Phantom of the Opera', 'Cats', 'Evita' 'Sunset Boulevard'
I det storslåede show bliver Andrew Lloyd Webbers musik fortolket på smukkeste vis af en gruppe talentfulde kunstnere - heriblandt fire internationalt anerkendte sangere, otte dansere samt et 14 mand stort orkester, der er sammensat af den tyske kapelmester Matthias Suschke. Sammen med en fortæller bliver publikum taget med på en rejse gennem Andrew Lloyd Webbers musicalunivers, der både rummer kærlighed, forførelse, romantik, humor, vrede, grådighed, mod, håb inspiration
Udover den musikalske underholdning er showet krydret med farverige kostumer, store projektioner et forrygende lysshow

Forlæng oplevelsen; Bestil bord i Restaurant Teaterkælderen på telefon 9926 9927 eller pr mail tk@mch.dk

Læs mere på mch.dk

Læs mere Andrew Lloyd Webber Gala

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Søndag den 6. februar 2022, kl. 20.
9
Feb
Gospelkids
Gospel/Kor/Fællessang

Gospelkids

Læs mere Gospelkids

Sdr. Felding Sognehus
Skolegade 7, Sønder Felding
Onsdag den 9. februar 2022, kl. 14.15-15.30.
10
Feb
Koncertforedrag om Sebastian
Foredrag

Koncertforedrag om Sebastian

Portræt i ord og musik af en af Danmarks største sangskrivere.
En af Danmarks største sangskrivere, Sebastian, har et bagkatalog, der imponerer. Han er en interessant musiker, der har været med her, der og allevegne. Men hvem gemmer sig bag kunstnernavnet Sebastian? Det kan du blive klogere på denne aften, hvor biblioteket har inviteret Thomas Ulrik Larsen Gennem foredrag, sang, guitarspil og billeder, filmklip m.m. guider Thomas Ulrik Larsen os gennem dansk musikhistories svar på eventyret om den grimme ælling. Knud Grabow Christensen, alias Sebastian, var en utilpasset, mut dreng fra en splittet familie, der fandt ly i musikken i 1960'erne. Og han var som Sebastian med til at vende op og ned på den hjemlige andegård.
Sebastian har en karriere, der strækker sig over 6 årtier og har skrevet så mange sange og musicals, at det vil tage pusten fra de fleste. Og han er still going strong med nye pladeudgivelser og turné.

Sebastian overraskede både publikum og ikke mindst Thomas Ulrik Larsen ved at dukke uanmeldt op på Farum Bibliotek sidste år til koncertforedrag om sig selv. Tilbagemeldingerne fra "aftenens emne" var heldigvis særdeles positive. Men det kan heller ikke undre, når det er en af Danmarks bedste koncertforedragsholder, som er på scenen.

Billet a 100 kr. incl. drikkevare og snack:

Køb din billet her >>

Læs mere om Sebastian på ereolen >>

Koncertforedraget er arrangeret i samaarbejde med AOF.

Læs mere Koncertforedrag om Sebastian

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Torsdag den 10. februar 2022, kl. 18.30.
15
Feb
Oh Happy Day
Skuespil

Oh Happy Day

Kærlighed, komedie sang løfter sig på skønneste vis. Producent: Folketeatret. Læs mere på mch.dk.

Læs mere Oh Happy Day

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tirsdag den 15. februar 2022, kl. 19.30.
19
Feb
Malurt - SuperLive 2022
Rock/Pop

Malurt - SuperLive 2022

OBS! Flyttet til d. 19. februar 2022. Bemærk, at koncerten er kl 21.00 ! Ståkoncert. At det legendariske danske rockband Malurt bliver gendannet i 2020 er en nyhed, som de fleste danske rockelskere allerede har hørt.
40 år efter deres debutalbum tager de på en eksklusiv forårstur, hvortil Malurt nu har forlænget med en sommer efterårstur. De runder deres comeback af med en stribe sveddryppende rockshows med glødende nostalgi i kulturhuse landet over. Med denne efterårsturné slutter eventyret så definitivt for Malurt.

Forlæng oplevelsen.. Bord er automatisk reserveret fra kl 18.00.

Læs mere på mch.dk

Læs mere Malurt - SuperLive 2022

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 19. februar 2022, kl. 21.
23
Feb
Gospelkids
Gospel/Kor/Fællessang

Gospelkids

Læs mere Gospelkids

Sdr. Felding Sognehus
Skolegade 7, Sønder Felding
Onsdag den 23. februar 2022, kl. 14.15-15.30.
23
Feb
Foredrag med Hella Joof - Mit liv som hun
Foredrag

Foredrag med Hella Joof - Mit liv som hun

Foredrag med Hella Joof - Mit liv som hun. Kom oplev Hella Joof?s nye sprudlende foredrag om hendes liv som hun. Onsdag d. 23 februar 2022 kl. 19.00 - 21.00 hos MCH Herning Kongrescenter. Et foredrag om glæde sorg.
Mænd kvinder
Barndom, ungdom voksendom. Moderskab datterskab
Stille storm
Lys mørke. Drømme. Nederlag. Om at ride falde af hesten, at komme op på hesten igen. Om at sadle om. Om at flytte på landet
Om succes fiasko

Ses vi?

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle.

Følg os på FB

Bemærk: Begrænset antal billetter.. Kom i god tid - dørene åbner kl. 18.15

Læs mere Foredrag med Hella Joof - Mit liv som hun

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Onsdag den 23. februar 2022, kl. 19.
24
Feb
Dracula
Skuespil

Dracula

En kisteglad grinebidder. Glæd dig til en overflod af komik, musik gys. Producent: Figaros Den Ny Opera. Fri placering ved 4-mands caféborde. Varighed: 2 timer 10 min incl pause. Læs mere på mch.dk.

Læs mere Dracula

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Torsdag den 24. februar 2022, kl. 19.30.
24
Feb
Stig Rossen
Rock/Pop

Stig Rossen

Stig Rossen og pianist Carl Ulrik Munk-AndersenGennem de seneste år har Stig Rossen og pianist Carl Ulrik Munk-Andersen optrådt sammen i adskillige sammenhænge.
Stig har i mange år været tiltrukket af den helt specielle stemning, som intimkoncerter tilbyder.
"Der er noget magisk over intimkoncerten, hvor man har mulighed for at komme helt tæt på sit publikum," siger Stig Rossen.
Repertoiret strækker sig fra de store musicalsange over dansk operette til popklassikere som Perhaps Love og The Rose.
Stig og Carl Ulrik formår, udover at give publikum en enestående musikalsk oplevelse, at skabe en afslappet stemning med masser af latter mellem sangene

Læs mere Stig Rossen

Dagmar Bio
Bredgade 36, Sønder Felding
Torsdag den 24. februar 2022, kl. 20.
2
Mar
Gospelkids
Gospel/Kor/Fællessang

Gospelkids

Læs mere Gospelkids

Sdr. Felding Sognehus
Skolegade 7, Sønder Felding
Onsdag den 2. marts 2022, kl. 14.15-15.30.
2
Mar
Bedrag
Skuespil

Bedrag

Bliv ført gennem Pinters labyrint af bedrag selvbedrag. Pinters berømte trekantsdrama. Det stærke trekløver spilles af Anette Støvelbæk, Niels Ellegaard Henrik Lykkegaard. Producent: Folketeatret. Læs mere: mch.dk.

Læs mere Bedrag

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Onsdag den 2. marts 2022, kl. 19.30.
3
Mar
Simple Minds 2022
Rock/Pop

Simple Minds 2022

Ståkoncert. Læs mere på mch.dk.

Læs mere Simple Minds 2022

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Torsdag den 3. marts 2022, kl. 20.
4
Mar
Copenhagen Drummers - Feel Good Tour
Rock/Pop

Copenhagen Drummers - Feel Good Tour

FEEL GOOD TOUR - Nyt show med Copenhagen Drummers. Glæd dig til en oplevelse i verdensklasse, når Copenhagen Drummers brager igennem med deres spritnye show: FEEL GOOD TOUR.
Der er lagt op til et brag af en fest i selskab med drengene fra det energiske kreative trommeband Copenhagen Drummers. Du får serveret et trommeshow, hvor utraditionelle instrumenter, alternative genre-clash', tunge beats melodiske passager bryder rammerne for, hvad du kan forvente af en koncert. Med både koreografi, interaktion humor krydret med et enestående særpræget lysshow, tager drengene dig med ind i et fantasifuldt univers, der uden tvivl vil tryllebinde få dig til at længes efter mere.

FEEL GOOD TOUR er Copenhagen Drummers første show efter deres jubilæumssucces i 2020. Denne gang er perspektivet fremadskuende stærkt fokuseret på glæde, begejstring højt humør. Endnu en gang tager drengene trommespil den gængse koncertoplevelse til helt nye højder!

"Vi glæder os som små børn til at komme rundt i landet spille for folk igen. Vi lever af den energi vi får fra publikum, vi har savnet det helt vildt. Den her turné er unik, fordi det bliver en forløsning efter corona-krisen, oven i hatten har vi en hel del nye numre klar, som vi slet ikke kan vente med at spille live for publikum for første gang nogensinde", lyder det fra Copenhagen Drummers

Læs mere Copenhagen Drummers - Feel Good Tour

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 4. marts 2022, kl. 20.
4
Mar
Café efter Rytmisk
Andet/Ukendt

Café efter Rytmisk

Læs mere Café efter Rytmisk

Herning Kirkehus
Østre Kirkevej 1, Herning
Fredag den 4. marts 2022, kl. 21.30-23.
5
Mar
Sebastian Band - 50 års jubilæumstour
Andet/Ukendt

Sebastian Band - 50 års jubilæumstour

OBS! NY DATO i 2022 ! "I forbindelse med udviklingen i COVID-19 de dertilhørende restriktioner, kan vi være nødsaget til at tildele dig nye pladser i salen. Vi vil forsøge at placere dig så tæt som muligt på dine oprindelige pladser.".
Oplev en forrygende aften med Sebastian nogle af vores mest legendariske musikere, når Sebastian Band i 2021 drager på 50-års jubilæumsturné! Publikum kan se frem til at høre Sebastian boltre sig i mange af de sidste 50 års største danske sange
Varighed: 2 x 45 min

Forlæng oplevelsen; Nyd vores lækre buffet i Restaurant Teaterkælderen. Bord kan bestilles på tk@mch.dk.

Læs mere: mch.dk

Læs mere Sebastian Band - 50 års jubilæumstour

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 5. marts 2022, kl. 20.
9
Mar
Gospelkids
Gospel/Kor/Fællessang

Gospelkids

Læs mere Gospelkids

Sdr. Felding Sognehus
Skolegade 7, Sønder Felding
Onsdag den 9. marts 2022, kl. 14.15-15.30.
9
Mar
Marius Ziska
Andet/Ukendt

Marius Ziska

Færøske Marius Ziska er først og fremmest en fantastisk sanger, der vækker mindelser om både Chris Martin fra Coldplay og Bon Iver.
Musikken har en klart melankolsk grundtone med utroligt smukke melodier og brusende instrumenteringer fra det virkeligt velspillende og sammentømrede band, bestående af nære venner fra hans færøske hjemegn.

Marius Ziska fik med albumudgivelsen "Home / Heim" i 2015 sit store gennembrud på Færøerne. Pladen blev samtidig udgivet i Danmark og Tyskland, hvor den fik en række flotte anmeldelser og blev fulgt op af turneer i Tyskland, Rusland og Danmark. Det rent færøske album "Portur" udkom i 2018 til flotte anmeldelser i både Tyskland, DK og Færøerne og en række livekoncerter i alle tre lande. Bandet vandt en "Faroese Music Award" for "Årets Album" i 2019 og spillede i april en to uger lang succesfuld tour i Tyskland og i september i Danmark. 2020 har indtil nu budt på to nye singler "Falli Til Jarðar" og "Lion" samt en DK tour i februar

Læs mere Marius Ziska

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Onsdag den 9. marts 2022, kl. 20.
10
Mar
Burhan G
Rock/Pop

Burhan G

OBS! NY DATO I 2022. "I forbindelse med udviklingen i COVID-19 de dertilhørende restriktioner, kan vi være nødsaget til at tildele dig nye pladser i salen. Vi vil forsøge at placere dig så tæt som muligt på dine oprindelige pladser.".
Kun få måneder efter sin stort anlagte juleturné med Danmarks Underholdningsorkester, inviterer Burhan G sine fans helt tæt på, når han drager på en omfattende akustisk danmarksturné. Man er sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde, charmerende altid træfsikre top-entertainer.

Læs mere: mch.dk

Læs mere Burhan G

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Torsdag den 10. marts 2022, kl. 20.
12
Mar
Træf M. Niels Poulsen Marts 2022
Danseundervisning

Træf M. Niels Poulsen Marts 2022

Læs mere Træf M. Niels Poulsen Marts 2022

Snejbjerg skole
Snejbjerg Hovedgade 75, Herning
Lørdag den 12. marts 2022, kl. 11-17.