BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Viser 41-60 ud af 409 resultater

6
Maj
Kalaha Feat. Hilal Kaya
Andet/Ukendt

Kalaha Feat. Hilal Kaya

D. 13. november udgav Kalaha singlen "Özgürüm Ben" (tyrkisk for "Jeg er fri"),.
hvor de på vokalsiden inddrager sangerinden Hilal Kaya. Nummeret er som titlen antyder en hyldest til frigørelse og retter sit roots-baserede musikalske fokus mod tyrkiske breddegrader. "Özgürüm Ben" er en forløber til Kalahas album Mystafa, som udkommer d. 5. februar 2021.
Det genreomskiftelige globalist-band Kalaha udsendte dette forår megahittet "Dans Det Op" sammen med Uffe Lorenzen. Nummeret havnede i rotation på P6 og gjorde Kalaha til et velkendt og aktuelt fænomen på den danske musikscene.

Kalaha er nysgerrige på hele verden og formår med deres moderne, elektroniske baggrund at skabe rootsmusik med et musikalsk og samfundsmæssigt relevant udtryk. De er nu klar med "Özgürüm Ben", et nummer der både finder rødder (deraf 'rootsmusik') i psykedelisk rock og funk fra 70'ernes Tyrkiet, samt indrager det armenske blæserinstrument Duduk, som kan høres i introen og mellemstykkerne.

Om musikken siger Jens B. Christiansen (aka Rumpistol):
"Jeg har længe haft et ønske om at have en sang i Kalaha-repertoiret, som omhandler flugt, da jeg synes, at emnet er sindssygt vigtigt og noget, som vi som selvudnævnt globalist-band bør kommentere på. Da hele verden så blev lukket ned i foråret, og min familie og jeg sad i hjemme-isolation, fik vi måske en snert af den klaustrofobiske oplevelse af at sidde på ubestemt tid på meget lidt plads i en flygtningelejr eller i et udrejsecenter. Affødt af denne følelse indspillede jeg en demo, som jeg sendte til Orhan Özgür, der før har hjulpet os med tekster på tyrkisk, og han tog så 'flugt'-temaet og gjorde det til en sang om at ville flygte fra et parforhold, man føler sig fanget i."

Kalaha har valgt at inddrage sangerinden Hilal Kaya, hvilket sætter det universelle budskab - ønsket om at flygte fra en ulykkelig livssitation - i et nyt og mere politisk lys. Igennem hende giver sangen nemlig stemme til kvinder verden over, der nærer ønske om at frigøre sig fra den kulturelle eller sociale magt, som de fastholdes af. Om nummeret udtaler Hilal Kaya:
"For mig handler sangen om, at man ikke tør sige eller gøre noget, fordi man frygter konsekvenserne. Man vil egentlig gerne flygte fra den situation, man befinder sig i, men føler sig kulturelt eller socialt presset til at blive. Det er en sang om at være fastlåst i ulykkelig kærlighed, men også i de daglige pligter og andre gøremål, man føler sig tvunget til at udføre. Den henvender sig meget til tyrkisk kultur og støtter de kvinder, der er undertrykte. Men den henvender sig også til andre kulturer, og til både kvinder og mænd, der gerne vil flygte, men ikke tør pga. tabuer eller socialt pres."

Som man kan høre på det instrumentale univers, har Kalaha længe været fascineret af mellemøstlige musiktraditioner, og generelt er deres lyttere ligeligt fordelt mellem Danmark og Tyrkiet. De har tidligere haft succes på tyrkiske radioer og blogs med singlerne "Cok Küstom" og "Eymen" (begge med Hilal Kaya på vokal), og sidstnævnte er desuden nomineret til en DMA Roots for Årets Danske Rootstrack.

Torsdag d. 12. november skal Kalaha optræde som afsluttende band ved DMA Jazz i Bremen Teater, hvor de giver live-premiere på "Özgürüm Ben", som officielt udkommer d. 13. november. Bandet har netop lagt sidste hånd på deres næste album Mystafa, som er på gaden d. 5. februar 2021

Læs mere Kalaha Feat. Hilal Kaya

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 6. maj 2021, kl. 20.
6
Maj
LIVE Forfatter-talk - Helle Juhl om Jutlandia
Foredrag

LIVE Forfatter-talk - Helle Juhl om Jutlandia

Krig, kald og kærlighed - hør om Jutlandias sygeplejersker til LIVE forfatter-talk med Helle Juhl.
Herning Bibliotekerne inviterer til endnu en omgang LIVE Forfatter-talk, denne gang om bogen Jutlandia: Krig, kald og kærlighed.

I januar 2021 var det 70 år siden skibet Jutlandia tog på sin første rejse. Journalist og forfatter Helle Juhl har skrevet en indsigtsfuld fagbog om sygeplejerskerne ombord på hospitalsskibet.

Kulturformidler Liselotte Skovgaard Dremstrup sidder klar kl. 20 til en hyggelig snak om dagbøger, hverdag under Korea-krigen og det historiske gravearbejde, der ligger bag bogen.

Hvordan ser jeg med?
Det er gratis at være med og kræver ingen billet. Følg samtalen på Facebook eller se med på herningbib.dk.
Det er muligt, for jer der ser med, at stille spørgsmål i kommentarfeltet på Facebook under samtalen, eller ved at sende dem senest d. 5. maj til biblsd@herning.dk

Vi glæder os til at se jer - på Facebook!
Har du ikke mulighed for at se med, når vi sender LIVE torsdag aften, kan du gense samtalen på Facebook de efterfølgende 24 timer, dvs. til fredag kl.20.00

Læs mere LIVE Forfatter-talk - Helle Juhl om Jutlandia

Huset No7
Nørregade 7a, Herning
Torsdag den 6. maj 2021, kl. 20.
7
Maj
Annette Heick & Jesper Lundgaard
Klassisk

Annette Heick & Jesper Lundgaard

Med udgangspunkt i de store musicalhits fra ind og udland tager Annette Heick og Jesper Lundgaard publikum med på en rejse ud i musikken med noget af det bedste fra musicalens verden tilsat deres egne anekdoter og oplevelser.
De to har sammen og hver for sig medvirket i nogle af Danmarks flotteste musicalproduktioner gennem årene, og deres kærlighed til genren skinner tydeligt igennem i denne fortælling/koncert. De synger både sammen og hver for sig de kendteste sange fra hele musicalpaletten

Læs mere Annette Heick & Jesper Lundgaard

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 7. maj 2021, kl. 20.
7
Maj
Café efter Rytmisk
Andet/Ukendt

Café efter Rytmisk

Læs mere Café efter Rytmisk

Missonshuset Bethania
Torvet 9, Herning
Fredag den 7. maj 2021, kl. 21.30-23.
21
Apr
Babysvømning - Niveau 2
Andet motionstilbud

Babysvømning - Niveau 2

Underviser: Christina Witt Jensen. Babysvømning 2 er for babyer som har gået på hold 1 en eller to gange forinden.
På dette hold tumler vi mere og udfordrer sanserne og motorikken endnu mere, så det er vigtigt at din baby er stærk og har været med tidligere. Der er fuld fart over feltet timen igennem, og I vil lære endnu flere selvlivrednings manøvrer, og I vil blandt andet lære at slå koldbøtter i vandet og dykke som delfiner. Og så vil der selvfølgelig være masser af sjov og sanglege. Bemærk, det er den voksne, der skal registreres. Fra den 31. marts 2018 skalbaby benytte både en badeble ogen badebuks i Vandkulturhuset. Badebukser kan købe i billetskranken. Defås i str. 0-3 år og koster 75 kr. Hold 321658e

Læs mere Babysvømning - Niveau 2

DGI Huset Herning
Kousgaards Plads 3, Herning
Fredag den 15. januar til fredag den 7. maj 2021, 14 kursusdage kl. 14.30.
21
Apr
Babysvømning 2 - 12 mdr
Andet motionstilbud

Babysvømning 2 - 12 mdr

Underviser: Christina Witt Jensen. Babysvømning er trygge hold med ro og nærvær. Hvorfor gå til babysvømning? Først og fremmest for at nyde jeres barn på en anden og dejlig måde.
Det, at barnet kan bevæge sig frit, giver et helt specielt forhold mellemdig og barnet. Det tillidsforhold, I skaber igennem babysvømning, er helt unikt. Bevægelsei vand er udviklende for barnets motorik.Et barn, der har lært vandet at kende fra spæd, vil have en klar fordel. Det bliver mindre panikslagent, hvis det senere skulle falde i vandet,og vil automatisk benytte sig af de tillærte reflekser, hvilket kan gøre forskellen mellem at overleve,indtil der kommer hjælp, eller drukne. Der trænes 30 min. i varmtvandsbassin. En baby kan starte fra omkring2 mdr.,lægt navle og min. vægt på 4 kg. Kom ca. 20 min. før holdet starter, så der er god tid til omklædning.Medbring et ekstra håndklæde og evt. en sut.Tag barnet medi autostol eller voksipose til bassinet, hvor der er puslepladser. Bemærk, at det er den voksne, der skal tilmeldes. Fra den 31. marts 2018 skal babybenyttebåde badeble ogen badebuks i Vandkulturhuset. Badebuksen fås i str. 0-3 årkoster 75 kr. og kan købes ved billetskranken. fås i str. 0-3 år koster 75,- og kan købes ved billetskranken. Hold 321658f

Læs mere Babysvømning 2 - 12 mdr

DGI Huset Herning
Kousgaards Plads 3, Herning
Fredag den 15. januar til fredag den 7. maj 2021, 14 kursusdage kl. 15.
21
Apr
Krokodillesvømning 1 - 2½ år
Andet motionstilbud

Krokodillesvømning 1 - 2½ år

Underviser: Christina Witt Jensen. Dette hold for de lidt større børn. Kom ca. 20 min. før holdet starter, så der er god tid til omklædning. Der trænes 30 min. i varmtvands bassin. Hvorfor gå til Krokodillesvømning?
Først og fremmest for at nyde jeres barn på en anden og dejlig måde. Det, at barnet kan bevæge sig frit giver et helt specielt forhold mellem jer og barnet. Det tillidsforhold, I skaber, er helt unikt. Bevægelsei vand er udviklende for barnets motorik. Det er vigtigt, at børn bliver i stand til, at redde sig selv. Et barn, der har lært vandet at kende fra lille, vil have en klar fordel. Det bliver mindre panikslagent og vil automatisk benytte sig af de tillærte reflekser, hvilket kan være forskellen mellem at overleveeller drukne, indtil der kommer hjælp. Bemærk, det er den voksne, der skal tilmeldes. Fra den 31. marts 2018 skalbarnet benytte både badeble og en badebuks i Vandkulturhuset. Badebukser fås i str. 0-3 årkoster 75 kr. og kan købes ved billetskranken. Hold 321658g

Læs mere Krokodillesvømning 1 - 2½ år

DGI Huset Herning
Kousgaards Plads 3, Herning
Fredag den 15. januar til fredag den 7. maj 2021, 14 kursusdage kl. 15.30.
8
Maj
Fodboldkamp Herre-DS Pulje 4 - Herning Fremad mod Tjørring IF
Fodboldkamp

Fodboldkamp Herre-DS Pulje 4 - Herning Fremad mod Tjørring IF

Læs mere Fodboldkamp Herre-DS Pulje 4 - Herning Fremad mod Tjørring IF

Fodboldeksperimentarium
Ringkøbingvej 78, Herning
Lørdag den 8. maj 2021, kl. 14.
8
Maj
Niels Hausgaard - Bides hestene ?
Show/stand up

Niels Hausgaard - Bides hestene ?

"I forbindelse med udviklingen i COVID-19 de dertilhørende restriktioner, kan vi være nødsaget til at tildele dig nye pladser i salen. Vi vil forsøge at placere dig så tæt som muligt på dine oprindelige pladser.". Hausgaards rytme er rystet.
"Plejer" er i sandhed død
Selvom Coronaen er et fælles vilkår, er det for Hausgaard ikke godt materiale. "Det er et åbent sår, det skal hele. Respekt!"
Hausgaard mener, vi er blevet presset til at møde os selv. "Det kan være direkte skræmmende for uøvede. Det er dog nødvendigt for at blive bedre til at leve."
"At møde sig selv kan føles som rygestop: forfærdeligt i starten, men nemmere dag for dag, siger han."
"Det er svært at se sine egne begrænsninger i øjnene. Nogen magter det ikke. Trump f.eks."
For Hausgaard selv har det været nemt, for han har ingen, smiler han beskedent. Han sidder i sit køkken skriver på et vers, som vi godt må se. "Det er kun en skitse," advarer han.
Hvor blir? du af, du der skal redde Verden
Vi går venter, hvor blir? du af
Du skal bremse vores trang til operette
Du skal lære os at "se" mere dag for dag
Du griner af alverdens guldkareter
Du vil, at vi skal huske forstå
At medaljer hænger man på idioter
Det er for pokker dig, vi venter på

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teaterkælderen. Bestil bord på tel 99 26 99 27 eller på mail TK@mch.dk.

Læs mere: mch.dk

Læs mere Niels Hausgaard - Bides hestene ?

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 8. maj 2021, kl. 19.30.
8
Maj
Blaue Blume
Rock/Pop

Blaue Blume

For 2,5 år siden udkom Blaue Blumes fremragende og anmelderroste EP "Sobs" med bl.a. singlen "Ebony", der var P3's uundgåelige. EP'en var endnu en elegant tilføjelse til bandets ekstremt høje niveau af udgivelser.
Bandet havde indtil da udgivet den fornemme debut-EP "Beau & Lorette" (2014) og den smukke og ambitiøse albumdebut "Syzygy" (2015). I kølvandet på "Sobs" var et utal af udsolgte koncerter på tapetet, men efter en weekend i december 2017, med koncerter i Hamborg, Berlin og Ankara, måtte bandet trække stikket midt i deres turné. Forsanger Jonas Smith meldte senere ud på bandets Facebook, med en stærk og ærlig kommentar, at han kæmpede med en depression, og at bandet indstillede al koncertaktivitet øjeblikkeligt. De måtte tage en pause - men ville vende tilbage stærkere.

Efter nogle forløbere bl.a. den nærværende sang "Morgensol" og bombastiske "Lovable", udgav Blaue Blume den 8. november 2019 deres andet fuldlængdealbum "Bell of Wool", til massive roser fra pressen. Jyllands Posten kvitterede med 6 stjerner og ved årsskiftet listede de "Bell of Wool" som årets bedste danske album, Gaffa og Soundvenue fulgt efter med 5/6 anmeldelser, med ekstremt rosende ord, om dette smukke værk.

I forlængelse af album udgivelsen valgte bandet at annoncere fire koncertaftener på Hotel Cecil, til det danske publikums store glæde og de fire koncerter gik udsolgt på blot fire dag. Til de fire koncerter i februar og marts var publikum rejst til Hotel Cecil fra hele landet, for at opleve Blaue Blume's comeback til den danske livescene, og med stor succes tryllebandt bandet publikum og anmeldere i halvanden time med sange fra hele deres katalog.

De fire koncerter var en enorm forløsning for bandet der fik lyst til mere, også selvom covid-19 restriktionerne begrænsede bandet og gjorde at de 5 planlagte koncerter blev til 9 koncerter med flere koncerter om dagen, så gennemførte bandet til stor jubel fra publikum. Bandet sluttede touren af med at besøge P6 Livebeatet og spillede live i radioen hvor værterne og hele DR blev tryllebundet og blæst bagover.

Det er trygt at sige, at Blaue Blume er tilbage stærkere end nogensinde

Læs mere Blaue Blume

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 8. maj 2021, kl. 21.
9
Maj
Cykeltur i Søby Brunkulslejer
Cykeltur

Cykeltur i Søby Brunkulslejer

Vi cykler ruter på 18 km. på sikre stier. Samme dag to forskellige ruter. Pris dækker entré, guide og kaffe. Til frokost sælger vi grillpølser. For cykelvante personer.

Læs mere Cykeltur i Søby Brunkulslejer

Søby Brunkulsmuseum
Brunkulsvej 29, Herning
Søndag den 9. maj 2021, kl. 10-12 & 13-15.
9
Maj
Niels Hausgaard - Bides hestene ?
Show/stand up

Niels Hausgaard - Bides hestene ?

"I forbindelse med udviklingen i COVID-19 de dertilhørende restriktioner, kan vi være nødsaget til at tildele dig nye pladser i salen. Vi vil forsøge at placere dig så tæt som muligt på dine oprindelige pladser.". Hausgaards rytme er rystet.
"Plejer" er i sandhed død
Selvom Coronaen er et fælles vilkår, er det for Hausgaard ikke godt materiale. "Det er et åbent sår, det skal hele. Respekt!"
Hausgaard mener, vi er blevet presset til at møde os selv. "Det kan være direkte skræmmende for uøvede. Det er dog nødvendigt for at blive bedre til at leve."
"At møde sig selv kan føles som rygestop: forfærdeligt i starten, men nemmere dag for dag, siger han."
"Det er svært at se sine egne begrænsninger i øjnene. Nogen magter det ikke. Trump f.eks."
For Hausgaard selv har det været nemt, for han har ingen, smiler han beskedent. Han sidder i sit køkken skriver på et vers, som vi godt må se. "Det er kun en skitse," advarer han.
Hvor blir? du af, du der skal redde Verden
Vi går venter, hvor blir? du af
Du skal bremse vores trang til operette
Du skal lære os at "se" mere dag for dag
Du griner af alverdens guldkareter
Du vil, at vi skal huske forstå
At medaljer hænger man på idioter
Det er for pokker dig, vi venter på

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teaterkælderen. Bestil bord på tel 99 26 99 27 eller på mail TK@mch.dk.

Læs mere: mch.dk

Læs mere Niels Hausgaard - Bides hestene ?

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Søndag den 9. maj 2021, kl. 19.30.
21
Apr
Black Sun - Søren Solkær
Foto

Black Sun - Søren Solkær

Den internationalt anerkendte fotograf Søren Solkær er klar med sit hidtil største kunstfotoprojekt: Black Sun. Udstillingen er den første museumspræsentation af fotos og video baseret på kunstbogen af samme navn, der udkom i november 2020.
Solkær forlader i disse værker portrættet og finder tilbage til sit barndoms landskab i Sønderjyllands marskland for at fotografere sort sol. I 4 år har han rejst Sønderjylland og Europa rundt for at forevige dette spektakulære fænomen.

"Dette projekt har ført mig tilbage til min barndoms og ungdoms landskab i den sønderjyske marsk. Her samles op til en million stære om foråret og efteråret, inden de fortsætter deres træk, og sætter hermed scenen for et af naturens mest spektakulære fænomener: sort sol.

Når de utallige fugle samles i store flokke, før de slår sig ned i rørskoven i skumringen, viser de deres utrolige samarbejdsevner og navigationsfærdigheder. Fra tid til anden tilføjes en ekstra dramatisk dimension, når rovfugle angriber stæreflokken, der som modtræk udfører en betagende ballet om liv og død.

Stærene bevæger sig som én samlet organisme, der med stor styrke modsætter sig enhver ydre trussel. Dette skaber et stærkt visuelt udtryk - som en blæktegning eller et kalligrafisk penselstrøg, der maler sig mod himlen. Inde i sværmen dannes fortættede former og sorte linjer som interferensbølger eller matematiske abstraktioner, der skrives hen over horisonten. Fra tid til anden synes flokken at besidde den samme særlige sammenhængskraft som videnskabens supervæsker, der skifter form i en uendelig strøm: Fra geometrisk til organisk, fra fast til flydende, fra stoflig til æterisk, fra virkelighed til drøm - en udveksling, hvor tiden ophører og en mytisk tid gennemskinner alt. Det er dét øjeblik, jeg har forsøgt at indfange - et lille stykke af evigheden."

Læs mere Black Sun - Søren Solkær

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Bitten og Aage Damgaards Plads 2, Herning
Onsdag den 21. april til søndag den 9. maj 2021, kl. 10.16.
21
Apr
Fabelagtigt- hoveværker fra samlingen
Billedkunst

Fabelagtigt- hoveværker fra samlingen

Med udstillingen Fabelagtigt sætter HEART fornyet fokus på museets samling under temaet "den gode fortælling".

Læs mere Fabelagtigt- hoveværker fra samlingen

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Bitten og Aage Damgaards Plads 2, Herning
Onsdag den 21. april til søndag den 9. maj 2021, kl. 10.16.
10
Maj
Niels Hausgaard - Bides hestene ? EXTRA SHOW
Show/stand up

Niels Hausgaard - Bides hestene ? EXTRA SHOW

"I forbindelse med udviklingen i COVID-19 de dertilhørende restriktioner, kan vi være nødsaget til at tildele dig nye pladser i salen. Vi vil forsøge at placere dig så tæt som muligt på dine oprindelige pladser.". Hausgaards rytme er rystet.
"Plejer" er i sandhed død
Selvom Coronaen er et fælles vilkår, er det for Hausgaard ikke godt materiale. "Det er et åbent sår, det skal hele. Respekt!"
Hausgaard mener, vi er blevet presset til at møde os selv. "Det kan være direkte skræmmende for uøvede. Det er dog nødvendigt for at blive bedre til at leve."
"At møde sig selv kan føles som rygestop: forfærdeligt i starten, men nemmere dag for dag, siger han."
"Det er svært at se sine egne begrænsninger i øjnene. Nogen magter det ikke. Trump f.eks."
For Hausgaard selv har det været nemt, for han har ingen, smiler han beskedent. Han sidder i sit køkken skriver på et vers, som vi godt må se. "Det er kun en skitse," advarer han.
Hvor blir? du af, du der skal redde Verden
Vi går venter, hvor blir? du af
Du skal bremse vores trang til operette
Du skal lære os at "se" mere dag for dag
Du griner af alverdens guldkareter
Du vil, at vi skal huske forstå
At medaljer hænger man på idioter
Det er for pokker dig, vi venter på

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teaterkælderen. Bestil bord på tel 99 26 99 27 eller på mail TK@mch.dk.

Læs mere: mch.dk

Læs mere Niels Hausgaard - Bides hestene ? EXTRA SHOW

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Mandag den 10. maj 2021, kl. 19.30.
21
Apr
Klaverundervisning
Undervisning

Klaverundervisning

V/ Elena Mogensen.

Læs mere Klaverundervisning

FOF Herning
Torvet 12-14, Herning
Mandag den 18. januar til mandag den 10. maj 2021, kl. 15-17.
21
Apr
Klaverundervisning
Undervisning

Klaverundervisning

V/ Elena Mogensen.

Læs mere Klaverundervisning

FOF Herning
Torvet 12-14, Herning
Mandag den 18. januar til mandag den 10. maj 2021, kl. 17-19.
21
Apr
Solosang
Undervisning

Solosang

V/ Hanne Nørtoft Bødtker.
Elsker du at synge, og vil du gerne blive endnu bedre til det? Så er solosang/stemmetræning det rette kursus for dig.

Enhver stemme er et unikt instrument og skal behandles som sådan. Uanset, om du synger klassisk eller rytmisk, er de konkrete krav til stemmebåndene de samme: De skal producere en velklingende tone. Målet er at finde ind til og frigøre den enkeltes egne stemme. Med udgangspunkt i den enkelte sanger arbejdes med åndedræt, holdning, klang og formidling.

Der tildeles 30 min. pr. elev

Læs mere Solosang

FOF Herning
Torvet 12-14, Herning
Mandag den 18. januar til mandag den 10. maj 2021, kl. 18.30-21.
11
Maj
Gospel kids - Nøvling
Gospel/Kor/Fællessang

Gospel kids - Nøvling

Vi synger forskellige gospelsange både rytmiske og ballader. Koret er for alle børn fra 1. 6. klasse som kan lide at synge.

Læs mere Gospel kids - Nøvling

Nøvling Kirke
Bakken 14, Vildbjerg
Tirsdag den 11. maj 2021, kl. 15.
11
Maj
Mad - Grøn Mad Med Rødbeder
Undervisning

Mad - Grøn Mad Med Rødbeder

V/ Hellan Krüger.
Grøn mad med rødbeder

Er du også vild med rødbeder, der både er sunde og nærende. Rødbeder har en rensende effekt i kroppen, samtidigt med, at de er antiinflammatoriske.

Vi vil sammen smage på forretter, hovedretter og kage plus is, alt sammen med rødbeder som hovedingrediens.

Udgifter til råvarer er ca. 60,-/ 70,- kr. pr. deltager pr. gang og afregnes direkte med underviseren

Læs mere Mad - Grøn Mad Med Rødbeder

Lundgårdskolen
Tjelevej 25, Tjørring, Herning
Tirsdag den 11. maj 2021, kl. 18-21.05.