Viser 421-440 ud af 566 resultater

10
Feb
Livet ifølge Emil og Thomas LIVE
Show/stand up

Livet ifølge Emil og Thomas LIVE

"Livet ifølge Emil Thomas" er en podcast med de to venner Emil Thorup Thomas Skov. De er meget forskellige, men på en eller anden måde har de fundet glæde i at mødes et par gange om ugen vende stort småt fra livet.
Podcasten havde premiere på Podimo sidste år - siden er den bare blevet større større. Altså podcasten.
Emil Thomas vender oplevelser fra livet, men med det in mente, at de lever to vidt forskellige liv. Emil lever det søde jetsetliv med byture hver weekend, store armbevægelser - økonomisk generelt kaviar med sine kendte venner. Thomas har tre børn, en hustru, et hus i det hele taget et liv, der er noget helt andet end Emils.
Men selvom de er forskellige er der mange ting i hinandens tilværelser, de kan spejle sig i - man går sjældent ud af en samtale mellem Emil Thomas uden at have fået et nyt perspektiv på nogen ting - måske er man endda så blevet en anelse klogere.
Emil Thomas har den erklærede mission, at man både skal blive klogere OG dummere af at høre deres podcast - så det ender i nul - men allerhelst skal man være underholdt indimellem endda grine lidt.
Emil Thomas er yderst ærlige, nogle gange måske endda lidt FOR ærlige, når de fortæller om deres oplevelser med fleshlights buttplugs - nu er vi ved et emne, der fylder en del i deres podcast - nemlig sex.
Der bliver flittigt delt erfaringer, både om at have haft en del sex med mange forskellige - men så om hvordan det føles at være nået en alder, hvor man tit for sidestik, før man får udløsning.
Målet er hele tiden at underholde, men så at gøre det nemmere for lytterne at tale om nogle af de her emner.

På Bremen byder Emil Thomas både garvede lyttere indenfor, men man er i den grad så velkommen, selvom man aldrig har hørt et sekund af podcasten.
Aftenen byder på en samtale mellem Emil Thomas - men publikum har så mulighed for at få svar på de spørgsmål, de måtte sidde med.
Under alle omstændigheder er der lagt i ovnen til en festlig aften på Bremen - hvor alt, hvad der sker i Bremen, bliver i Bremen - så I kan roligt dukke op.

Dørene åbner 1 time før showstart

Læs mere Livet ifølge Emil og Thomas LIVE

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Fredag den 10. februar 2023, kl. 20.
11
Feb
Dansk Slager Parade
Dansktop/underholdning

Dansk Slager Parade

Østergaards Hotel i Herning slår dørene op til festsalen og byder indenfor til en festlig aften med masser af musik med Dansk Slager Parade. Program: Kl. 18.00 3 retters menu serveres (vælg billettype: Billet show & middag).
Kl. 20.00 Show
Kl. 23.00 Tak for i aften

Pris pr. person kr. 475,- (vælg billettype: Billet show & middag)
Billet uden spisning kr. 275,- i tidsrummet kl. 20.00 - 23.00 (vælg billettype: Billet show)

Tilkøb: (skal forudbestilles)
Kaffe og hjemmelavet kransekage kr. 60,- pr. person
Vin, øl og vand ad libitum under middagen kl. 18.00 - 23.00 kr. 395,- pr. pers. (kun muligt til hele selskabet)

Der er også mulighed for overnatning i forbindelse med showet. Se mere på www.oestergaardshotel.dk

Læs mere Dansk Slager Parade

Østergaards Hotel
Silkeborgvej 94, Herning
Lørdag den 11. februar 2023, kl. 18.
14
Feb
Banko Rosenlund
Banko

Banko Rosenlund

Mads Videbæk ,Judith Lauridsen, Lisbeth Christensen, Lis og Bent Hansen står for Eftermiddagene med bankospil. Pris 1 Plade:10, kr. 3 stk.: 25. kr. efterfølgende Plader 5.kr.

Læs mere Banko Rosenlund

Rosenlund Aktivitetshus
Sydgaden 8, Snebjerg, Herning
Tirsdag den 14. februar 2023, 14:00-15.30.
15
Feb
Formiddagscafé
Foredrag

Formiddagscafé

Læs mere Formiddagscafé

Vildbjerg KirkeCenter
Burgårdsvej 6, Vildbjerg
Onsdag den 15. februar 2023, kl. 09.30.
15
Feb
Kirkecafé
Foredrag

Kirkecafé

Læs mere Kirkecafé

Herning Kirkehus
Østre Kirkevej 1, Herning
Onsdag den 15. februar 2023, kl. 10-12.
15
Feb
Bankospil Sunds
Banko

Bankospil Sunds

Der afholdes bankospil onsdage. Pladesalg fra kl. 18,15. 20 spil med række gevinst, mulighed for 1000 kr. i sidste spil. Der serveres gratis kaffe og småkager. Alle er velkommen.

Læs mere Bankospil Sunds

Sunds Forsamlingshus
Idrætsvej 2, Sunds
Onsdag den 15. februar 2023, kl. 19:00.
17
Feb
Robin Hood
Børneteater

Robin Hood

Fredag 17. februar 2023 kl. 18.00. Han stjæler fra de rige og giver til de fattige. Sådan kender vi Robin Hood.
Men nu kan vi også oplever hans udvikling fra ubekymret drengerøv til bevidst, ung mand, der tager ansvar for at ændre samfundets uretfærdigheder.

Tag med på eventyr i Sherwoodskoven. Familieforestillingen 'Robin Hood' er en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande, som huserer i Sherwoodskoven.

Forestillingen byder på både eventyr, romantik, slåskampe og en ærlig harme over social ulighed. Talrige af de kendte og elskede figurer og scener, som mange husker, er også med. Det gælder både den ikke helt fromme broder Tuck, den stærke lille John, som er mester i stokkekamp, sheriffen af Nottingham, som aldrig har held med at fange Robin, den grådige prins John, som misbruger sit job som vikar for sin bror, kong Richard og ikke mindst lady Marian, hvis hjerte Robin Hood vinder i en bueskydningskonkurrence.

Ikke alt er dog ved det gamle, for kvinderne omkring denne kække bande slår mindst lige så godt fra sig som mændene, som de er overlegne i både kløgt, mod og bueskydning

Gå ikke glip af en herlig familie-oplevelse i MCH Herning Kongrescenter 17. februar 2023

Manuskript: Ken Ludwig
Oversættelse: Henrik Lykkegaard
Instruktion: Frede Gulbrandsen
Scenografi: Julie Forchhammer
Koreografi: Sofie Akerø
Stuntkoreograf: Søren Poppel
Komponister og musikere: Jullie Hjetland, Kirstine Lindemann, Hans Find Møller
Medvirkende: Christopher Læssø, Emilie Rasmussen, Jesper Riefensthal, Josefine Tvermoes, Mathias Sprogøe Fletting, Jon Lange, Morten Christensen, Magnus Bruun
Producent: Folketeatret


Arrangør:
Herning Teater
www.herningteater.dk
herningteater@mail.dk. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26

Læs mere Robin Hood

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 17. februar 2023, kl. 18.
18
Feb
Absolute Bass
Club/DJ

Absolute Bass

Lørdag 18. februar 2023 kl. 21.00. Baselskende publikummer kan atter se frem til en rytmetung festaften med 'Absolute Bass', når konceptet vender tilbage til MCH Herning Kongrescenter 18. februar.
Ace of Base-forsangeren Jenny Berggren, DJ Alligator og Yepha & Hampenberg står for aftenens rytmer.

Der blev skruet godt op under festen i sensommeren 2021, da 'Absolute Bass' debuterede med en stuvende fuld koncertsal med 2.400 feststemte publikummer i MCH Herning Kongrescenter. Nu vender formatet tilbage med nye basbegejstrede artister. Konceptet er det samme - nostalgiske genhør med elektroniske hits og dans.

FESTLIGT LINE-UP
Der venter publikum et basstungt vanvidscirkus, når DJ Aligator igen tordner frem på scenen til Absolute Bass. For mere end 20 år siden udsendte den nu verdenskendte DJ den originale 'The Whistle Song'. Sangen blev en enorm succes og solgte mere end en million enheder. Senest har sangen fået nyt liv med titlen 'The Whistle', der er kommet til i samarbejde med de internationale super DJ's Steve Aoki og Timmy Trumpet.

Herefter optræder den verdenskendte popsanger Jenny Berggren, der udgjorde den kvindelige vokal i det storhittende svenske 90'er-band ACE OF BASE, som står bag megahits som 'All That She Wants' og 'The Sign'. Til 'Absolute Bass' optræder Jenny Berggren solo med succesbandets numre.

Duoen Yepha & Hampenberg runder aftenen af med festhits som 'Skub Til Taget' og 'Det Stikker Helt Af', der siden 10'erne har sat gang i dansegulvene landet over. Mellem artisternes optrædener sørger en house-DJ for rytmerne i salen.

Absolute Bass ft. Jenny fra Ace of Base, DJ Alligator og Yepha & Hampenberg kan opleves i MCH Herning Kongrescenter lørdag 18. februar 2022.

UDVIDET BARKAPACITET
På baggrund af erfaringerne fra sidste gang, vil vi i år naturligvis også udvide kapaciteten i barerne på aftenen, så ingen gæster kommer til at mangle noget.

VIL DU VÆRE VIP GÆST?
I 2023-udgaven er det desuden muligt at købe en VIP-oplevelse i et særskilt loungeområde udenfor koncertsalen med ad libitum-drikkevarer, snacks og natmad sidst på aftenen. Der serveres fadøl, husets vin, sodavand og udvalgte drinks hele aftenen i loungeområdet fra en time før koncertstart til slut. Det er muligt at medbringe en drikkevare ad gangen fra området ind i koncertsalen. Billetten kan tilkøbes, når du køber billet til koncerten. OBS: Billetten til VIP-lounge gælder ikke til koncerten. Koncertbilletten skal købes separat. Kontakt: mch@mch.dk / + 45 99 26 99 26

Læs mere Absolute Bass

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 18. februar 2023, kl. 21-00.30.
19
Feb
Santander Final4 Herrer
Håndboldkamp

Santander Final4 Herrer

Santander Final4 - Jyske Bank Boxen. Program lørdag 18. februar 2023. Kl. 11.30 Dørene åbner. Kl. 13.30 Semifinale 1. Kl. 16.00 Semifinale 2. Program søndag 19. februar 2023. Eventbillet.
11.30 Dørene åbner
Kl. 13.30 3. - 4. plads kamp
Kl. 15:50 Finaleshow
Kl. 16.00 Finale - medaljeoverrækkelse

Besøg fanzone vores store streetfood område
i Ankomstbygningen

Vær klar til kamp, konkurrencer mv. hent tophåndbold app'en

Kom til kæmpe Absolute Final4 Afterparty lørdag d. 18. februar 2023.

Når lørdagens semifinalekampe i Santander Final4 slutter i Jyske Bank Boxen har du mulighed for at fortsætte festen med middag koncert i MCH Herning Kongrescenter.

Kl. 19.00 - 20.45: Lækker årstidsinspireret buffet.

Kl. 21.00 til ca. 00.30: Koncerten Absolute Bass med blandt andet Jenny Berggren fra ACE OF BASE, Yepha & Hampenberg DJ Alligator.

Det vil så være muligt kun at købe billet til koncerten.

For yderligere info: https://tophaandbold.dk/final4/herrer

Har du brug for overnatning i Herning, læs mere på: https://www.visitherning.dk/herning/sov-godt

Læs mere Santander Final4 Herrer

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Søndag den 19. februar 2023, kl. 13.31.
22
Feb
Kirkecafé
Foredrag

Kirkecafé

Læs mere Kirkecafé

Herning Kirkehus
Østre Kirkevej 1, Herning
Onsdag den 22. februar 2023, kl. 10-12.
22
Feb
Vi havde en fest, men så kom Preben!
Foredrag

Vi havde en fest, men så kom Preben!

Foredrag med Rikke Østergaard om social intelligens.
Rikke Østergaard introducerer dig til den nyeste forskning omkring social intelligens, og hvordan vi mennesker smitter hinanden med vores føleser og humør

Læs mere Vi havde en fest, men så kom Preben!

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Onsdag den 22. februar 2023, kl. 19-21.
23
Feb
TV-2 med Danmarks Underholdningsorkester
Rock/Pop

TV-2 med Danmarks Underholdningsorkester

TV-2 indtager MCH Herning Kongrescenter sammen med landets ypperste musikere fra Danmarks Underholdningsorkester.
koncerten vil foregår i teaterssalen

Læs mere TV-2 med Danmarks Underholdningsorkester

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Torsdag den 23. februar 2023, kl. 20.00.
25
Feb
Ernest Ray Everett på Stone Ranch
Funk/Blues/R&B

Ernest Ray Everett på Stone Ranch

Ernest Ray Everett was born in Jackson, Mississippi. He has played in many bands world wide and is known as a very talented songwriter and performer. Ernest's career in music began at a very early age.
He has shared the stage with a number of artists such as Faith Hill, Paul Overstreet, Victoria Shaw, Albert Lee, Lonestar, Mark Ckessnut, Lori Morgan, Golden Earring, The Sweet, Bon Jovi and many more. Ernest encourages you to enjoy the music, forget your worries and let the music touch your hearts and souls

Læs mere Ernest Ray Everett på Stone Ranch

Stone Ranch på Tipheden
Tiphedevej 20, Vildbjerg
Lørdag den 25. februar 2023, kl. 16.
24
Feb
Ferie for alle 2023
Blandet/Ukendt

Ferie for alle 2023

24. 26. februar 2023. Besøg Skandinaviens største feriemesse i MCH Messecenter Herning - rejsebranchens foretrukne mødested. Dagene vil være fyldt med inspirerende feriestande, konkurrencer og aktiviteter for både store og små.
Læs mere. Kontakt: mch@mch.dk / 9926 9926

Læs mere Ferie for alle 2023

MCH Messecenter Herning
Vardevej 1, Herning
Fredag den 24. og lørdag den 25. februar 2023, kl. 09-17.
26
Feb
Ferie for alle 2023
Blandet/Ukendt

Ferie for alle 2023

24. 26. februar 2023. Besøg Skandinaviens største feriemesse i MCH Messecenter Herning - rejsebranchens foretrukne mødested. Dagene vil være fyldt med inspirerende feriestande, konkurrencer og aktiviteter for både store og små.
Læs mere. Kontakt: mch@mch.dk / 9926 9926

Læs mere Ferie for alle 2023

MCH Messecenter Herning
Vardevej 1, Herning
Søndag den 26. februar 2023, kl. 10-17.
26
Feb
Robbie Williams: XXV Tour
Rock/Pop

Robbie Williams: XXV Tour

Robbie williams. Xxv tour. 26. FEBRUAR JYSKE BANK BOXEN. 27. FEBRUAR ROYAL ARENA. Billetpriser: PL1: 1145,- / PL2: 945,- / PL3: 745,- / PL4: 645,- / Front Circle: 1.145,- / Stå: 945 kr. + gebyr.
Det officielle billetsalg starter fredag 30. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Der vil kun være presale via Robbie Williams egen platform, og det starter onsdag den 28. september kl.10.00 via den officielle Robbie Williams-store

ROBBIE WILLIAMS ANNONCERER NYE EUROPÆISKE TOURDATOER XXV TOUREN ER EN FEJRING AF HANS 25 ÅR SOM SOLOARTIST, OG PÅ TOUREN VIL HAN BLANDT ANDET SPILLE SHOWS I FRANKRIG, SPANIEN, TYSKLAND, SVERIGE OG DANMARK.

Robbie Williams har i dag annonceret nye europæiske datoer for sin 'XXV'-turné - i forbindelse med hans 25 år som solist.

På de nye 2023-tourdatoer bringer sine højenergiske shows til europæiske byer og starter med et show i Bologna, Italien den 20. januar. Derefter tager han på tværs af kontinentet, og spiller i byer som Paris, Amsterdam, Berlin og Barcelona, og så er Danmark heldigvis også på tourplanen med både den vestdanske arena, Jyske Bank Boxen i Herning, og den østdanske, Royal Arena i København. Efter udgivelsen tidligere på måneden af hans album, 'XXV', som byder på mange af hans største hits og fanfavoritter fra hele solokarrieren, bliver arenatouren en glædelig fejring af Robbies 25 år som solist.

Tidligere på måneden sikrede Robbie sig sit 14. UK-nummer 1-album med 'XXV', som toppede hitlisten i den første uge efter udgivelsen. Med denne fantastiske præstation har musikikonet slået rekorden for den solist der har flest britiske nummer 1-album. Han er således på niveau med Elvis Presleys hitlisterekord, da han sikrede sig sit 13. nummer 1-album med 2019's 'The Christmas Present'. Kun The Beatles har nu flere UK-nummer 1 albums end Robbie med 15. Hans samlede hitliste-toppende albums i Storbritannien på tværs af hans soloværker og plader udgivet med Take That ligger nu på 19. Det placerer ham i top to bedste acts gennem tiden med flest nummer 1 placeringer på tværs af deres katalog, kun overgået af Paul McCartney der har flere

Læs mere Robbie Williams: XXV Tour

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Søndag den 26. februar 2023, kl. 20.
5
Okt
Træfald - Rune Bosse
Installation

Træfald - Rune Bosse

Som en del af udstillingsprogrammet HEART Future er det museets store glæde at præsentere den første solo-museumsudstilling med den danske kunstner Rune Bosse i efteråret 2022.
Rune Bosse undersøger naturen og dens processer gennem en relationel, poetisk og videnskabelig tilgang. Han studerer naturens strukturer, mønstre og egenskaber i en omhyggelig stræben efter at begribe, hvordan alting fungerer og vokser, og hvordan hvert enkelt element påvirker de andre.

Hans værker er gennemsyret af tanken om, at alt er forbundet gennem en logik, der løber gennem både natur, krop og sind. I hans værk er denne indbyrdes forbindelse selve forudsætningen for, at alting kan eksistere - og gøre det på den måde, det nu en gang gør. Det handler om naturens indvirkning på naturen og om menneskets indvirkning på naturen og omvendt. Intet eksisterer udelukkende i og for sig selv; alt er en del af en relationel kæde af årsager og virkninger, der påvirker hinanden. Kunstnerens undersøgelser af træer, rødder, planter, spirende korn, visnende blade osv. og deri de grundlæggende naturlige mekanismer udgør et forsøg på at forstå os selv ud fra et perspektiv, der har menneskelivets korte tidslighed for øje

Læs mere Træfald - Rune Bosse

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Bitten og Aage Damgaards Plads 2, Herning
Fredag den 9. september 2022 til søndag den 26. februar 2023, kl. 10.
1
Mar
Kirkecafé
Foredrag

Kirkecafé

Læs mere Kirkecafé

Herning Kirkehus
Østre Kirkevej 1, Herning
Onsdag den 1. marts 2023, kl. 10-12.
1
Mar
Foredrag ved Martin Bentsen
Foredrag

Foredrag ved Martin Bentsen

Læs mere Foredrag ved Martin Bentsen

Sdr. Felding Sognehus
Skolegade 7, Sønder Felding
Onsdag den 1. marts 2023, kl. 19.30-21.30.
1
Mar
Ane Høgsberg
Andet/Ukendt

Ane Høgsberg

Onsdag d. 1. marts, 2023. Showstart: kl. 20:00. Dørerne åbner kl. 19:00. Koncertinformation: Pris: kr. 250,00 inkl. gebyr. Medlemspris: kr. 210,00 inkl. gebyr. Medlemsbillet: Hvis du købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort.
Arrangementtype: Siddende. Yderligere information: Se

Læs mere Ane Høgsberg

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Onsdag den 1. marts 2023, kl. 20.