Viser 341-360 ud af 381 resultater

26
Feb
Ferie for alle 2023
Blandet/Ukendt

Ferie for alle 2023

24. 26. februar 2023. Besøg Skandinaviens største feriemesse i MCH Messecenter Herning - rejsebranchens foretrukne mødested. Dagene vil være fyldt med inspirerende feriestande, konkurrencer og aktiviteter for både store og små.
Læs mere. Kontakt: mch@mch.dk / 9926 9926

Læs mere Ferie for alle 2023

MCH Messecenter Herning
Vardevej 1, Herning
Søndag den 26. februar 2023, kl. 10-17.
26
Feb
Søndagssalon i Højhuset
Andet/Ukendt

Søndagssalon i Højhuset

Søndags salon med lokal og unik brunchoplevelse, koncert og fællessang i bedste højskole stil.

Læs mere Søndagssalon i Højhuset

Højhuset Herning
Højskolevej 11, Herning
Søndag den 26. februar 2023, kl. 10.30.
9
Sep
Udstilling med Rune Bosse
Installation

Udstilling med Rune Bosse

Som en del af udstillingsprogrammet HEART Future er det museets store glæde at præsentere den første solo-museumsudstilling med den danske kunstner Rune Bosse i efteråret 2022.
Rune Bosse undersøger naturen og dens processer gennem en relationel, poetisk og videnskabelig tilgang. Han studerer naturens strukturer, mønstre og egenskaber i en omhyggelig stræben efter at begribe, hvordan alting fungerer og vokser, og hvordan hvert enkelt element påvirker de andre.

Hans værker er gennemsyret af tanken om, at alt er forbundet gennem en logik, der løber gennem både natur, krop og sind. I hans værk er denne indbyrdes forbindelse selve forudsætningen for, at alting kan eksistere - og gøre det på den måde, det nu en gang gør. Det handler om naturens indvirkning på naturen og om menneskets indvirkning på naturen og omvendt. Intet eksisterer udelukkende i og for sig selv; alt er en del af en relationel kæde af årsager og virkninger, der påvirker hinanden. Kunstnerens undersøgelser af træer, rødder, planter, spirende korn, visnende blade osv. og deri de grundlæggende naturlige mekanismer udgør et forsøg på at forstå os selv ud fra et perspektiv, der har menneskelivets korte tidslighed for øje

Læs mere Udstilling med Rune Bosse

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Bitten og Aage Damgaards Plads 2, Herning
Fredag den 9. september 2022 til søndag den 26. februar 2023, kl. 10.
1
Mar
Sangeftermiddag
Gospel/Kor/Fællessang

Sangeftermiddag

Læs mere Sangeftermiddag

Baunekirken
Østerbyvej 10, Tjørring, Herning
Onsdag den 1. marts 2023, kl. 15.
2
Mar
Daniel Rye
Foredrag

Daniel Rye

TORSDAG 2. MARTS 2023 KL. 19:00. I april i år stod Daniel Rye igen ansigt til ansigt med en af de fangevogtere, som gjorde hans tid som gidsel til et helvede.
To medlemmer af den gruppe brutale terrorister, der blev kendt som The Beatles, sad for retten i USA. Anklaget for blandt andet kidnapning, tortur og henrettelsen af flere gidsler. Og her var Daniel et af kronvidnerne.
Der er gået godt otte år, siden Daniel kom hjem fra sin skæbnesvangre rejse til Syrien, og den just overstående retssag markerede et slags punktum. Derfor er Daniel nu klar til at åbne yderligere op og ærligt fortælle om sin svære kamp for at bevare sig selv - både lige efter sin frigivelse, men også i årene efter.

VEJEN TILBAGE TIL LIVET

Hudløst ærligt fortæller Daniel Rye i sit helt nye foredrag om sine otte år i frihed, og hvad de har bragt med sig af både glæder og bekymringer: Udfordringerne ved at tæmme en så voldsom historie, samtidig med at skulle se videoer, hvor ens venner blive slået ihjel og omtalt på forsiden af verdens aviser. Og udfordringen ved igen at skulle finde vejen tilbage til et almindeligt liv som fotograf og far.

PÅ KANTEN AF MØRKET

For hvordan er det muligt at vende tilbage til livet efter så ekstrem en oplevelse og ikke mindst bevare sig selv? Er det mørke, vi forsøger at fortrænge, nøglen til at genfinde meningen med livet? Et spørgsmål han også har bearbejdet i sine møder med mennesker med andre traumatiske oplevelser i rygsækken - skildret i de populære DR- programmer Ud af mørket.

OM DANIEL RYE

Daniels Ryes oplevelser under sin 398 dage lange tilfangetagelse blev skildret i Puk Damsgaards bog "Ser du månen Daniel", som senere også med stor succes blev filmatiseret. Senest har du også kunne følge retsopgøret i Puk Damsgaards podcast - og i DRs serie Gidsel. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26

Læs mere Daniel Rye

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Torsdag den 2. marts 2023, kl. 19.
4
Mar
Showtime
Show/stand up

Showtime

LØRDAG 4. MARTS 2023 KL. 20:00. Det slår gnister, når tidligere bakkesangerinde og en af landets mest elskede foredragsholdere Karen-Marie Lillelund teamer op med radiovært og hyggepianist Søren Dahl i MCH Herning Kongrescenter.
Glæd dig til et musikalsk comedyshow, hvor modsætninger mødes; Ild og vand. Bybo og bonderøv. Stiletter og sutsko. Kan de mon samle storladne musicalhits, skarp satire, storytelling og endda riverdance i ét og samme show?

Der er lagt op til vanvittigt show i MCH Herning Kongrescenter med masser af musik og godt humør i to dele, der giver dig svaret. Kom med backstage, hvor alle mulige og umulige idéer ser dagens lys - og en del ser bunden af skraldespanden. Og så kommer spørgsmålene om alt det praktiske: Hvad mon der gemmer sig i køleskabet? Krøller roberne? Kan de to egoer enes om menuen? Virker røgmaskinerne? Og hvad med den digitale lyssætning? Alt kan ske, inden tæppet går op.

Og når det sker, og Dahl og Lillelund for alvor indtager de skrå brædder i Herning, bindes der på morsomste vis sløjfe på første dels anekdoter og vittige betragtninger, samtidig med at nye jokes, sketches og musikalske indslag ser dagens lys. Det bliver en akt, der spænder fra det helt elegante til det meget kiksede.

Multikunstnere i skøn forening i Herning
Karen-Marie Lillelund er en af landets absolut førende entertainere og foredragsholdere. Hendes livskloge, inspirerende og utroligt morsomme betragtninger om vores liv og omkring humor er ganske enkelt i særklasse, og selvironien fejler bestemt heller ikke noget. Med et CV, hvor der både står tidligere bakkesangerinde, musicalsangerinde, forfatter, podcaster og ikke mindst succesfuld foredragsholder, er der garanti for en underholdende aften i MCH Herning Kongrescenter.

Med sig på scenen har hun multikunstneren Søren Dahl, der blandt andet har arbejdet som musiker, komponist, standupkomiker og forfatter. Men han er nok mest kendt som stemmen bag de ikoniske radioprogrammer 'Cafe Hack' og 'Dahl på Hack'. Søren Dahl har turneret med De Nattergale, Jacob Haugaard og med flere soloshows, der alle har været vist på TV 2.

Showet 'SHOWTIME' er skrevet af mesterskriverne Vase & Fuglsang, der har arbejdet med teater og comedy i 25 år. De har blandt andet skrevet shows for kendte komikere som Andreas Bo, Jacob Haugaard og Finn Nørbygaard, men er formentlig mest kendt for deres arbejde på Cirkusrevyen, hvor de står bag en stor del af Ulf Pilgaards sketches. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26

Læs mere Showtime

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 4. marts 2023, kl. 20.
7
Mar
De Tre Musketerer
Skuespil

De Tre Musketerer

Intriger, store fægtescener, kærlighed, komik, onde skurke ædle helte. Alexandre Duma's klassiske fortælling De Tre Musketerer rummer det hele. Fri placering ved 4-mands caféborde. Producent: Figaros den Ny Opera.
Læs mere på mch.dk

Læs mere De Tre Musketerer

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tirsdag den 7. marts 2023, kl. 19.30.
8
Mar
Sangeftermiddag
Gospel/Kor/Fællessang

Sangeftermiddag

Læs mere Sangeftermiddag

Baunekirken
Østerbyvej 10, Tjørring, Herning
Onsdag den 8. marts 2023, kl. 15.
8
Mar
René Dahl Andersen - Hærdet
Foredrag

René Dahl Andersen - Hærdet

I foredraget Hærdet tager René Dahl Andersen publikum med ind i en verden af hårdkogte kriminelle og personer fra samfundets mørkeste afkroge.
René har levet et ualmindeligt farligt arbejdsliv som betjent og undercover agent. Og nu er han klar med historier fra en verden, som kun meget få kender

Læs mere René Dahl Andersen - Hærdet

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Onsdag den 8. marts 2023, kl. 19.
12
Mar
Tryllefløjten
Opera/Operette

Tryllefløjten

En helt særlig opsætning. Ingen anden opera har fortryllet generationer af børn voksne som Mozarts udødelige Tryllefløjten. Opera i to akter for voksne børn fra 7 år. Opføres på dansk med danske overtekster.
Producent: Den Jyske Opera
Gratis operaintroduktion kl 14.00

Læs mere på mch.dk

Læs mere Tryllefløjten

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Søndag den 12. marts 2023, kl. 15.
18
Mar
Hvis jeg bliver født som
Skuespil

Hvis jeg bliver født som

Team Teatret og sART Danseteater. I barndommen ligger verden åben, fuld af drømme, muligheder og evner. Med det udgangspunkt bliver forestillingen en magisk rejse, der fører på vej mod en eventyrlig fremtid.
Samtidigt går der tråde tilbage til fortidens tro på magiske skabninger. På scenen møder publikum små mennesker med store hoveder, og store mennesker med små hoveder, ligesom de også hilser på en både skør, lokkende og charmerende quizshow-vært. Sidste afsnit i trilogien ?Hvis jeg??. Mens de to første har handlet om alderdom og voksenliv, tager hun nu fat om barndommen, og skaber oven i købet en forestilling, der netop er tænkt til børn fra 5 til 12 år og deres familier. 17.marts 2023 premiere. 18. marts 2023 kl. 11.00. 22. 23. marts 2023 kl. 16.30

Læs mere Hvis jeg bliver født som

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Lørdag den 18. marts 2023, kl. 11.
21
Mar
Pianoman'en fra New York
Skuespil

Pianoman'en fra New York

I foråret 2023 er det 50 år siden, at sanger, sangskriver entertainer Billy Joel fra New York brød igennem lydmuren med albummet titelsangen Piano Man. Denne forestilling fortæller historien om Billy Joel's liv karriere.
Fyldt med 25 uimodståelige hits.

Fri placering ved 4-mands caféborde

Varighed: 90 minutter uden pause

Producent: MusicalDanmark

Læs mere på mch.dk

Læs mere Pianoman'en fra New York

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tirsdag den 21. marts 2023, kl. 19.30.
22
Mar
Hvis jeg bliver født som
Skuespil

Hvis jeg bliver født som

Team Teatret og sART Danseteater. I barndommen ligger verden åben, fuld af drømme, muligheder og evner. Med det udgangspunkt bliver forestillingen en magisk rejse, der fører på vej mod en eventyrlig fremtid.
Samtidigt går der tråde tilbage til fortidens tro på magiske skabninger. På scenen møder publikum små mennesker med store hoveder, og store mennesker med små hoveder, ligesom de også hilser på en både skør, lokkende og charmerende quizshow-vært. Sidste afsnit i trilogien ?Hvis jeg??. Mens de to første har handlet om alderdom og voksenliv, tager hun nu fat om barndommen, og skaber oven i købet en forestilling, der netop er tænkt til børn fra 5 til 12 år og deres familier. 17.marts 2023 premiere. 18. marts 2023 kl. 11.00. 22. 23. marts 2023 kl. 16.30

Læs mere Hvis jeg bliver født som

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Onsdag den 22. marts 2023, kl. 16.30.
23
Mar
Hvis jeg bliver født som
Skuespil

Hvis jeg bliver født som

Team Teatret og sART Danseteater. I barndommen ligger verden åben, fuld af drømme, muligheder og evner. Med det udgangspunkt bliver forestillingen en magisk rejse, der fører på vej mod en eventyrlig fremtid.
Samtidigt går der tråde tilbage til fortidens tro på magiske skabninger. På scenen møder publikum små mennesker med store hoveder, og store mennesker med små hoveder, ligesom de også hilser på en både skør, lokkende og charmerende quizshow-vært. Sidste afsnit i trilogien ?Hvis jeg??. Mens de to første har handlet om alderdom og voksenliv, tager hun nu fat om barndommen, og skaber oven i købet en forestilling, der netop er tænkt til børn fra 5 til 12 år og deres familier. 17.marts 2023 premiere. 18. marts 2023 kl. 11.00. 22. 23. marts 2023 kl. 16.30

Læs mere Hvis jeg bliver født som

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Torsdag den 23. marts 2023, kl. 16.30.
24
Mar
Zinkdrengene
Skuespil

Zinkdrengene

Zinkdrengene Akut365. Kom tættere på krig, eller på krigens ofre. Det er muligt i Zinkdrengene, en stærk forestilling, fyldt med vidnefortællinger om krigens ofre og om dens groteske meningsløshed.
Beretningerne stammer fra Nobelprismodtager Svetlana Aleksijevitjs bog. Stærke og naturalistiske historier, ikke mindst, hvis man har interesse for kriges psykologi og konsekvenser, der fremføres af stærke, erfarne skuespillere, så det bliver både nærværende og intimt. Den 24. marts 2023 kl.19.30

Læs mere Zinkdrengene

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Fredag den 24. marts 2023, kl. 19.30.
25
Mar
Loppe- og Stumpemarked
Marked/byfest

Loppe- og Stumpemarked

Lørdag 25. marts 2023. Antikjægere, motorentusiaster, kræmmerfolk, samlere og andre loppelystne personer kan glæde sig til at gå på skattejagt, når Loppe- og stumpemarked åbner dørene i MCH Messecenter Herning.
Loppe- og stumpemarked er Danmarks største indendørs marked og breder sig over 23.000 kvadratmeter fordelt på otte store haller, som bliver fyldt til randen med alt fra antikviteter og kræmmerting til reservedele til alverdens motorkøretøjer. Samlet står op mod 400 udstillere klar til at tage imod de mange besøgende.

Loppe & Stumpe Marked

Se restauranter og caféer. Kontakt: stumpe@mch.dk / 9715 1603

Læs mere Loppe- og Stumpemarked

MCH Messecenter Herning
Vardevej 1, Herning
Lørdag den 25. marts 2023, kl. 08.
26
Mar
Andrea bocelli
Opera/Operette

Andrea bocelli

Dørene åbner kl. 18:00 - Kom i god tid. Aldersbegrænsning: 8 år.

Læs mere Andrea bocelli

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Søndag den 26. marts 2023, kl. 20.
27
Mar
Noget om antihelte
Skuespil

Noget om antihelte

Noget om antihelte Limfjordsteatret. Limfjordsteatret præsenterer tre mænd midt i livet, der bokser med arbejde, parforhold, børn, skilsmisse, delebørn og dating. De vil være verdens nye helte, men hvordan?
De vil kunne klare både teenagedatteren, ekskonen, den nye kone, den kvindelige chef og fodbolddrengene. Kom med helt ind under huden på de tre. Følg dem ad mørke stier, hvor både ærlighed, morskab og eftertænksomhed er rejsekammerater. 27. og 28. marts 2023, kl 19.30

Læs mere Noget om antihelte

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Mandag den 27. marts 2023, kl. 19.30.
28
Mar
Noget om antihelte
Skuespil

Noget om antihelte

Noget om antihelte Limfjordsteatret. Limfjordsteatret præsenterer tre mænd midt i livet, der bokser med arbejde, parforhold, børn, skilsmisse, delebørn og dating. De vil være verdens nye helte, men hvordan?
De vil kunne klare både teenagedatteren, ekskonen, den nye kone, den kvindelige chef og fodbolddrengene. Kom med helt ind under huden på de tre. Følg dem ad mørke stier, hvor både ærlighed, morskab og eftertænksomhed er rejsekammerater. 27. og 28. marts 2023, kl 19.30

Læs mere Noget om antihelte

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Tirsdag den 28. marts 2023, kl. 19.30.
1
Apr
Zenobia
Skuespil

Zenobia

Zenobia AKUT365. Pigen Amina bor i Syrien med sin mor og far og lever et helt almindeligt liv. Men krigen forandrer alt og tvinger hende på flugt. Snart befinder hun sig i en overfyldt båd på vej over Middelhavet. Og hvordan skal det så gå.
1. april 2023 kl 14.00

Læs mere Zenobia

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Lørdag den 1. april 2023, kl. 14.