BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Viser 121-133 ud af 133 resultater

5
Mar
Sebastian Band - 50 års jubilæumstour
Andet/Ukendt

Sebastian Band - 50 års jubilæumstour

OBS! NY DATO i 2022 ! "I forbindelse med udviklingen i COVID-19 de dertilhørende restriktioner, kan vi være nødsaget til at tildele dig nye pladser i salen. Vi vil forsøge at placere dig så tæt som muligt på dine oprindelige pladser.".
Oplev en forrygende aften med Sebastian nogle af vores mest legendariske musikere, når Sebastian Band i 2021 drager på 50-års jubilæumsturné! Publikum kan se frem til at høre Sebastian boltre sig i mange af de sidste 50 års største danske sange
Varighed: 2 x 45 min

Forlæng oplevelsen; Nyd vores lækre buffet i Restaurant Teaterkælderen. Bord kan bestilles på tk@mch.dk.

Læs mere: mch.dk

Læs mere Sebastian Band - 50 års jubilæumstour

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 5. marts 2022, kl. 20.
9
Mar
Marius Ziska
Andet/Ukendt

Marius Ziska

Onsdag d. 9. marts, 2022. Showstart: kl. 20:00. Dørerne åbner kl. 19:00. Koncertinformation: Pris: kr. 175,00 inkl. gebyr. Medlemspris: kr. 135,00 inkl. gebyr. Medlemsbillet: Hvis du købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort.
Yderligere information: Se

Læs mere Marius Ziska

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Onsdag den 9. marts 2022, kl. 20.
10
Mar
Burhan G
Rock/Pop

Burhan G

OBS! NY DATO I 2022. "I forbindelse med udviklingen i COVID-19 de dertilhørende restriktioner, kan vi være nødsaget til at tildele dig nye pladser i salen. Vi vil forsøge at placere dig så tæt som muligt på dine oprindelige pladser.".
Kun få måneder efter sin stort anlagte juleturné med Danmarks Underholdningsorkester, inviterer Burhan G sine fans helt tæt på, når han drager på en omfattende akustisk danmarksturné. Man er sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde, charmerende altid træfsikre top-entertainer.

Læs mere: mch.dk

Læs mere Burhan G

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Torsdag den 10. marts 2022, kl. 20.
19
Mar
Marius Ziska
Andet/Ukendt

Marius Ziska

Færøske Marius Ziska er først og fremmest en fantastisk sanger, der vækker mindelser om både Chris Martin fra Coldplay og Bon Iver.
Musikken har en klart melankolsk grundtone med utroligt smukke melodier og brusende instrumenteringer fra det virkeligt velspillende og sammentømrede band, bestående af nære venner fra hans færøske hjemegn.

Marius Ziska fik med albumudgivelsen "Home / Heim" i 2015 sit store gennembrud på Færøerne. Pladen blev samtidig udgivet i Danmark og Tyskland, hvor den fik en række flotte anmeldelser og blev fulgt op af turneer i Tyskland, Rusland og Danmark. Det rent færøske album "Portur" udkom i 2018 til flotte anmeldelser i både Tyskland, DK og Færøerne og en række livekoncerter i alle tre lande. Bandet vandt en "Faroese Music Award" for "Årets Album" i 2019 og spillede i april en to uger lang succesfuld tour i Tyskland og i september i Danmark. 2020 har indtil nu budt på to nye singler "Falli Til Jarðar" og "Lion" samt en DK tour i februar

Læs mere Marius Ziska

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 19. marts 2022, kl. 20.
23
Mar
Veeblefetzer (IT)
Rock/Pop

Veeblefetzer (IT)

Oplev reggae, folk'n'roll og swing i eksplosiv cirkus stil!
Veeblefetzer har en ekstraordinær evne til at nå publikum på en meget spontan måde. En 100 procent artistisk, livlig, farverig og charmerende koncert, er hvad man kan forvente fra det Italienske band! Musikken trække på inspirationer fra pirater, blues, balkan og sydamerikanske lyde. Med den bidende stemme fra forsangeren, kostumer og den unikke atmosfære, trækker bandet cirkusoplevelsen med ind på scenen og giver publikum massere af overraskende elementer.

Med hensyn til bandets navn, besluttede de sig for ordet "Veeblefetzer", et bevidst meningsløst lydende udtryk anvendt til enhver form for uklar eller kompliceret objekt, som var brugt af "MAD Magazine", et amerikansk satiremagasin født i 1950'erne.

Deres debut EP "The Truth Is Overrated" har bragt Veeblefetzer til ekstensivt tour's ved større festivaler omkring Europa og Italien.

De optrådte i Storbritannien, Østrig, Irland og Italien, ved blandt andet, Boomtown Fair (UK), Musikclub Open Air (Østrig), Maui Waui (UK), Ariano Folk Festival (Italien) og Live Rock Festival (Italien).

Glæd jer til at opleve den 5-mand store gruppe fra Rom med deres saftige nye musik, som i øvrigt er udgivet i det nye album "Mere"

Læs mere Veeblefetzer (IT)

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Onsdag den 23. marts 2022, kl. 20.
1
Apr
Café efter Rytmisk
Andet/Ukendt

Café efter Rytmisk

Læs mere Café efter Rytmisk

Herning Kirkehus
Østre Kirkevej 1, Herning
Fredag den 1. april 2022, kl. 21.30-23.
2
Apr
Danser med drenge
Rock/Pop

Danser med drenge

Der er efterhånden mange koncertgæster, der kalder Danser med Drenge for Danmarks bedste liveband. Det er der en grund til, og denne grund bliver åbenbar, når man oplever "Skrål. !".
Der er en sprudlende stemning ved koncerterne, som har karakter af syng-med fester, hvor publikum skråler højt med på de kendte hits - ikke mindst når de inviteres med på scenen for at agere publikumskor bag sangerinde Rie Rasmussen.
Med sangene fra det sidste album fra 2015, Det handler om penge, har Danser med Drenge føjet endnu et par sange til sit store hit-katalog, som mange danskere efterhånden har lært at kende:

Hvorlænge vil du ydmyge dig? - Er der nogen i himlen? - Aldrig undvære dig - Grib chancen - Rejs dig op & kom videre - Kære lillesøster - Læn dig tilbage - Kolde hjerter - Tag godt imod ham

Alle de gamle hits er også på sætlisten i 2020, sammen med flere nye sange, bl.a.: Velkommen Prinsesse og titelsangen fra det seneste album Det handler om penge, som fans'ene har godkendt

Læs mere Danser med drenge

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 2. april 2022, kl. 21.
7
Apr
Dorthe Gerlach
Folk/Vise/Country

Dorthe Gerlach

Efter nogle år, hvor Dorthe Gerlach har haft særdeles travlt som den ene halvdel af countrypopduoen HUSH, skifter hun nu spor og tager på landevejen i 2021 med sine danske sange. Glæd dig til foråret hvor en omfattende turné bringer hende til 23 byer.
Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach indtager scenen. Ikke alene besidder hun én af kongerigets mest særegne og smukke stemmer. Hun er også en ærlig og humoristisk historiefortæller som aldrig er bange for at give noget af sig selv i mødet med musikken og sit publikum. Og Gerlach glæder sig til at omfavne modersmålet igen:

"Da jeg i 2015 udgav min solodebut Natlys var det et helt nyt univers som åbnede sig. Der var sange jeg kunne skrive på dansk som på en eller anden måde KUN kunne skrives på dansk. F.eks Ingers Ting som handler om at rydde op i et dødsbo. Og jeg har altid vidst, at jeg ville få lyst til at vende tilbage en dag og udforske det endnu mere.", siger Dorthe Gerlach

Når hun til foråret rammer spillestederne bliver det med nye sange, sange fra albummet Natlys og de bedste af hendes fortolkninger fra bl.a. Toppen Af Poppen. Her er hun netop nu aktuel i programmets All Stars 10-års jubilæumssæson hvor 25 af landets største artister hver søndag fortolker hinandens hits på TV2

Læs mere Dorthe Gerlach

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 7. april 2022, kl. 20.
7
Apr
Annette Heick & Jesper Lundgaard
Andet/Ukendt

Annette Heick & Jesper Lundgaard

OBS! NY DATO. "I forbindelse med udviklingen i COVID-19 de dertilhørende restriktioner, kan vi være nødsaget til at tildele dig nye pladser i salen. Vi vil forsøge at placere dig så tæt som muligt på dine oprindelige pladser.".
Med udgangspunkt i de store musicalhits fra ind udland tager Annette Heick Jesper Lundgaard publikum med på en rejse ud i musikken med noget af det bedste fra musicalens verden tilsat deres egne anekdoter oplevelser.

Annette Jesper har sammen hver for sig medvirket i nogle af Danmarks flotteste musical produktioner gennem årene, deres kærlighed til genren skinner tydeligt igennem i denne fortælling/koncert.

Annette Jesper synger sammen hver for sig de kendteste sange fra hele musicalpaletten. Med deres charme, smukke stemmer nærvær er publikum garanteret en aften med store musikalske øjeblikke.

Forlæng oplevelsen; Bestil bord i vor Restaurant Teaterkælderen på tel 9926 9927 eller på mail tk@mch.dk.

Læs mere: mch.dk

Læs mere Annette Heick & Jesper Lundgaard

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Torsdag den 7. april 2022, kl. 20.
22
Apr
Hit med 80'erne - Udsolgt
Dansegulv

Hit med 80'erne - Udsolgt

Bare kom med dem! For der er så mange historier at fortælle fra de år for efterhånden ganske længe siden. Og, ikke mindst: Så mange fællessange, der skal synges.

Læs mere Hit med 80'erne - Udsolgt

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fredag den 22. april 2022, kl. 21.
30
Apr
The Simon & Garfunkel Story
Rock/Pop

The Simon & Garfunkel Story

Direkte fra Londons West End til Herning. Det kritikerroste show om to unge drenge fra Queens, New York, der endte med at blive verdens mest succesrige musikduo nogensinde.
En bevægende og storslået koncert, der gengiver alle de fantastiske hits fra Simon & Garfunkel's storslåede repertoire. Et show, der sender publikum direkte tilbage til bandets storhedstid og alle de minder, vi har, med deres musik

Læs mere The Simon & Garfunkel Story

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 30. april 2022, kl. 20.
6
Maj
Café efter Rytmisk
Andet/Ukendt

Café efter Rytmisk

Læs mere Café efter Rytmisk

Herning Kirkehus
Østre Kirkevej 1, Herning
Fredag den 6. maj 2022, kl. 21.30-23.
25
Jun
André Rieu - Ny Dato
Klassisk

André Rieu - Ny Dato

Koncerten med André Rieu fredag d. 28. maj 2021 i Jyske Bank Boxen flyttes til lørdag d. 25. juni 2022. Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet, som er gældende til den nye koncert.
Se salsplan

Læs mere André Rieu - Ny Dato

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Lørdag den 25. juni 2022, kl. 20.