Viser 1-20 ud af 134 resultater

5
Okt
Poetry slam
Show/stand up

Poetry slam

Poetryslam Kultivator. 5. oktober 2022, 19. januar og 16. maj 2023 kl. 19.30.

Læs mere Poetry slam

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Onsdag den 5. oktober 2022, kl. 19.30.
5
Okt
Halløj - Solo-cabaret med Jacob Morild
Anden forestilling

Halløj - Solo-cabaret med Jacob Morild

Onsdag 5. oktober 2022 kl. 19.30. 'Halløj' er noget så usædvanligt som en solo-cabaret. Men det findes, og det er en erfaren herre, der står på scenen.
Den 4 x Reumert-nominerede dramatiker, satiriker, instruktør og skuespiller Jacob Morild præsenterer nemlig endnu en solo-cabaret i rækken af sine samtidssatiriske ytringer, som han har stået bag i de sidste mere end 25 år på Café Liva

Forestillingens omdrejningspunkt er skuespillerens egen generations genvordigheder og tåbeligheder, som bliver tydeligere og tydeligere i en verden, hvor de yngre generationer sætter stadigt større spørgsmålstegn ved hans og hans jævnaldrendes forvaltning af klimaet, kloden og dem selv i deres voksne liv. Dette sker, sideløbende med at han selv har haft travlt med over et halvt livs sammensurium af rigtige meninger, politisk korrekthed, krænkelser i alle former, kystbanesocialisme, nyliberalisme, friværdi, pensionsopsparinger og generel umådeholden selvoptagethed.

Solo-cabaretten er vanen tro skrevet og instrueret af Jacob Morild selv, som også står mutters alene på scenen i Fermaten..

Få et godt grin, serveret med en god gang samfundssatire 5. oktober

Spillested: Fermaten

Manuskript og medvirkende: Jacob Morild
Producent: Café Liva


Arrangør: Herning Teater
herningteater.dk - herningteater@mail.dk

Varighed
Kl. 18.30: Dørene åbner
Kl. 19.30: Forestillingen begynder. Kontakt: mail@fermaten.dk / +45 97 22 55 10

Læs mere Halløj - Solo-cabaret med Jacob Morild

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Onsdag den 5. oktober 2022, kl. 19.30.
11
Okt
Ating er mit
Skuespil

Ating er mit

Alting er mit Team Teatret og TeaterRum. Alting er mit er en moderne fabel om pigen Pige, der havde alting og drengen Dreng, der havde ingenting overhovedet. En historie om at dele og at have. Om at bruge og at låne.
Er det sjovt at have meget, hvis man ikke har nogen at dele det med? Anmelderne har rost forestillingen og sammenlignet dens poetiske univers med klassikeren Den lille prins. En familieforestilling om ting og tid og venskaber for børn fra 6 år og deres voksne. 11.oktober 2022 kl 16.30

Læs mere Ating er mit

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Tirsdag den 11. oktober 2022, kl. 16.30.
11
Okt
Alting Er Mit
Børneteater

Alting Er Mit

Teater for børn. Aldersgruppe: 7-11 år. Varighed: 45 min uden pause.
EN FANTASIFULD HISTORIE OM AT DELE

Man kan dele alt muligt.
Tid og rum. Ting og sager.
Venskaber og uoverstigelige smerter.
Alt, hvad der er i verden, kan deles.

Det kan være dejligt at dele med nogen.
Det kan være vigtigt at dele med nogen, der har brug for det.
Og det kan være irriterende at dele, fordi man skal.
Det kan faktisk være virkeligt irriterende.

Alting er mit! er en fantasifuld historie om at dele.
Om pigen PIGE der har ALTING og drengen DRENG der har INGENTING.
Om hvor nemt det er at forstå at det er kedelig at have ingenting, og hvor svært det er at give noget af det, man slet ikke kan undvære

Medvirkende: Marie Vestergård Jacobsen, Stig Reggelsen Skjold

Instruktør: Lars Dammark
Scenograf: Claus Helbo
Lysdesigner: Søren Lydersen
Lyddesigner: Johannes Eberl Smed
Dramaturg: Dorthe Bebe

Læs mere Alting Er Mit

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Tirsdag den 11. oktober 2022, kl. 16.30.
11
Okt
Victor Lander
Show/stand up

Victor Lander

Han er sjov.
Med sin legende tilgang til comedy, leverer han fjollede jokes, der aldrig går på kompromis med træfsikkerheden. Victor er ikke typen der tøver. Med sin ustoppelige energi og smittende humør trækker han publikum med ind i sit syrede, men samtidigt ærlige univers, hvor han tvister trivielle dagligdagssituationer til drengede fabler, som alt sammen bliver leveret med en uimodståelig kejtet charme.

Talentet er enormt og derfor var det også med største selvfølgelighed at århusianeren, efter at have turneret rundt med sit onemanshow "Victor Flygter Hjemmefra", trådte ind i danskernes TV-stuer og blev allemandseje, først som deltager i kæmpehittet Stormester og senere i den prestigefyldte rolle som vært på TV2s lørdagsunderholdning LEGO Masters.

Nu er han klar med showet WEEKEND

Læs mere Victor Lander

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tirsdag den 11. oktober 2022, kl. 20:00.
11
Okt
Specialklassen
Show/stand up

Specialklassen

Intet Aftalt 2022. Publikum ved ikke hvad der venter dem - og ikke to shows er ens - men én ting er sikkert: Når "Specialklassen" rammer landets byer med deres 2022-tour, bliver det stærkt underholdende.
Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre og Kasper Gattrup danner tilsammen trioen. Ud fra stikord og forslag frasalen leverer gruppen et nyt og unikt show hver aften

Læs mere Specialklassen

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tirsdag den 11. oktober 2022, kl. 350.
12
Okt
Før vi forsvinder
Skuespil

Før vi forsvinder

Før vi forsvinder Out of Balanz. Før vi forsvinder er en ny tragikomisk crossover performance inspireret af en tid, hvor vi bliver bombarderet med klimakrise, spændinger mellem supermagter og corona, mens dommedagsuret viser 100 sekunder til midnat.
Forestillingen tager dig med på en rejse fra fortvivlelse mod håb. Lars Mikkelsen leverer fortællerstemme til forestillingen, mens musikken, med elektronisk lyd, leveres af ensemblet Rumpistol. Det blandes alt sammen med kraftfuld energi fra fysisk teater og nycirkus, med skrøbelighed og humor. Scenekantens anmelder har givet forestillingen fem stjerner og skrev: "De fantastiske monologer, performance og skuespil gør ?Før vi forsvinder? til et teaterstykke, man som publikum tager med sig hjem. Instruktør Katrina Bugaj har formået at skabe en smuk, håbefuld fortælling om vores forgængelige verden.?. Onsdag den 12. oktober kl 19.30

Læs mere Før vi forsvinder

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Onsdag den 12. oktober 2022, kl. 19.30.
14
Okt
Vildtaften i Restaurant Teater Kælderen
Skuespil

Vildtaften i Restaurant Teater Kælderen

Fredag 14. oktober 2022 kl. 18.00. Efteråret er for mange lig med vildtsæson, og i den anledning inviterer Restaurant Teater Kælderen traditionen tro til Vildtaften fredag 14. oktober 2022.
Du kan glæde dig til en aften fuld af smagsoplevelser, når køkkenchefen til denne særlige aften sammensætter en helt speciel vildtmenu, du sent vil glemme.

Vildt lever frit i deres naturlige omgivelser, og det gør i den grad en forskel for smagen, der for vildtkød er kendetegnet ved at være mørkt og kraftigt. Til Vildtaften får du mulighed for at smage et bredt udvalg af vildt lige fra dyrekølle, vildsvin og krondyr til forskelligt tilbehør som vildt sauce, pandestegte kantareller og forskellige salater.

Gå ikke glip af flere herlige efterårsretter til Vildtaften i Restaurant Teater Kælderen fredag 14. oktober 2022. Kontakt: tk@mch.dk / +45 99 26 99 27

Læs mere Vildtaften i Restaurant Teater Kælderen

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 14. oktober 2022, kl. 18.
18
Okt
Blinkende Lygter
Anden forestilling

Blinkende Lygter

Tirsdag 18. oktober 2022 kl. 19.30. Filmen 'Blinkende lygter' fra 2000 tog Danmark med storm.
Nu er den morsomme action-komedie af Anders Thomas Jensen blevet skrevet om til et forfriskende skuespil af Vivian Nielsen, som er en af landets bedste dramatikere.

Mange husker den skæve historie om Peter, Arne, Thorkild og Stefan, som på grund af svigt i barndommen stikker af og ved et tilfælde mødes på en banegård. De slår i fællesskab ind på en kriminel løbebane, og ligegyldigt hvad der hænder, står de altid sammen og støtter hinanden i tykt og tyndt.

Da Thorkild fylder 50 år, beslutter han sig for at afslutte sin kriminelle karriere, men han er nødt til at udføre et sidste job for chefen og bagmanden Færingen. Med en blanding af held og dumdristighed kommer vennerne i besiddelse af en kuffert med flere millioner af Færingens penge - og så er scenen sat for deres videre færd og mødet med de sære udkantsdanskere.

Rollelisten er besat af talentfulde skuespillere: Gordon Kennedy, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard og Jakob Højlev Jørgensen er de fire venner, som aldrig giver slip på hinanden. Kristian Boland spiller den skydegale gårdmand Alfred, og Frank Rubæk er den fordrukne læge Carl.

Det bliver en lattervækkende aften i MCH Herning Kongrescenter 18. oktober - for både gamle fans af filmen og nytilkomne publikummer.

Bemærk: Forestillingen anbefales ikke til køer.

FRI PLACERING VED 4-MANDS CAFÉBORDE.

Manuskript: Vivian Nielsen - baseret på Anders Thomas Jensens filmmanus
Iscenesættelse: Frank Rubæk
Medvirkende: Gordon Kennedy, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard, Jakob Højlev Jørgensen, Kristian Boland, Frank Rubæk
Producent: NørregadeTeatret og Teater 2

ARRANGØR: HERNING TEATER HERNINGTEATER.DK - HERNINGTEATER@MAIL.DK

Tid

Tirsdag 18. oktober 2022 kl. 19.30
Fri placering ved 4-mands caféborde
Varighed: 1 time og 50 minutter inkl. pause
Kl. 18.30: Dørene til Kongrescentret åbner
Kl. ca. 19.00: Dørene til salen åbner
Kl. 19.30: Forestillingen begynder
Kl. 21.20: Forestillingen forventes at slutte. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26

Læs mere Blinkende Lygter

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tirsdag den 18. oktober 2022, kl. 19.30.
20
Okt
Arne Alligator i Herning
Børneteater

Arne Alligator i Herning

Arne Alligator er kommet til Danmark med sit helt eget show. Showet "Arne Alligator og toner fra junglen" har dansk premiere i 2022. Fantastisk show med live band samt sang og dans. Glæd jer til dette flotte show!
Arne Alligator er kommet til Danmark med sit helt eget show.

Showet "Arne Alligator og toner fra junglen" kommer nu også til Fyn og Jylland i Oktober 2022

Fantastisk show med live band samt sang og dans. Glæd jer til dette flotte show!

Siddepladser er unummereret pladser.

150 pladser på bænke (tiltænkt til børnene)

150 - 250 stole.

Små børn under 1 år kommer gratis ind hvis de kan sidde på skødet af en voksen

Barnevogne er tilladt bagerst i salen så længe der er plads.

Showets varighed: 2x 30 min + 20 min pause. (dvs varigheden er 1 time og 20 min.)

Læs mere Arne Alligator i Herning

Alpi-hallen
Kollundvej 33, Lind, Herning
Torsdag den 20. oktober 2022, kl. 11:00.
20
Okt
Arne Alligator forestilling
Børneteater

Arne Alligator forestilling

Gå ikke glip af dette fantastiske show med live band, hvor der synges og danses til mange af de kendte sange fra det populære børneshow sammen med den velkendte Arne Alligator.

Læs mere Arne Alligator forestilling

Alpi-hallen
Kollundvej 33, Lind, Herning
Torsdag den 20. oktober 2022, kl. 11:00.
21
Okt
Ludvigs Maskerade
Skuespil

Ludvigs Maskerade

Ludvigs Maskerade Teater Jævn. Ved skrivepulten bakser Ludvig med sit næste teaterstykke, som han vil kalde Maskerade.
Det skal være et sjovt stykke, synes Ludvig, og der skal både være nogen der bliver forelskede, noget med nogle sure forældre, nogle frække tjenere og så noget med at klæde sig ud og lege at man er en helt anden ?. Hurtigt tvinges Ludvig væk fra skrivepulten og ud på gulvet, for hans mange ideer kræver at blive prøvet af. Stuen forvandles i et snuptag til en scene. Ludvig udstyrer møblerne med kostumer, navne og replikker, og slår dørene op til et hæsblæsende maskebal, som publikum sent vil glemme. 21. oktober 2022 kl 14.00. 22.oktober 2022 kl. 11.00

Læs mere Ludvigs Maskerade

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Fredag den 21. oktober 2022, kl. 14.
21
Okt
Drag-Banko i Højhuset
Show/stand up

Drag-Banko i Højhuset

Fredag 21. oktober 2022 kl. 20. Der er Dancing Queen i højtalerne, drinks og lækre præmier! Tre performere blander på lækreste vis bingo med dragshow under temaet "Spil bingo med damerne og nyd det i fulde DRAG".
Unik og sjov oplevelse, som er mere fest end bingo. Mariah Freefall, Faux Moe, Cassy if you're nasty er så klar til at lave en forrygende aften for jer! Kl. 20.00 starter bingo-spillet. Der kan købes øl, vin, cocktails og sodavand i baren før, under og efter spillet. Kontakt: hej@hojhuset.com / + 45 97 12 32 44

Læs mere Drag-Banko i Højhuset

Højhuset Herning
Højskolevej 11, Herning
Fredag den 21. oktober 2022, kl. 20.
22
Okt
Ludvigs Maskerade
Skuespil

Ludvigs Maskerade

Ludvigs Maskerade Teater Jævn. Ved skrivepulten bakser Ludvig med sit næste teaterstykke, som han vil kalde Maskerade.
Det skal være et sjovt stykke, synes Ludvig, og der skal både være nogen der bliver forelskede, noget med nogle sure forældre, nogle frække tjenere og så noget med at klæde sig ud og lege at man er en helt anden ?. Hurtigt tvinges Ludvig væk fra skrivepulten og ud på gulvet, for hans mange ideer kræver at blive prøvet af. Stuen forvandles i et snuptag til en scene. Ludvig udstyrer møblerne med kostumer, navne og replikker, og slår dørene op til et hæsblæsende maskebal, som publikum sent vil glemme. 21. oktober 2022 kl 10.00. 22.oktober 2022 kl. 11.00

Læs mere Ludvigs Maskerade

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Lørdag den 22. oktober 2022, kl. 11.
25
Okt
Stjernevandring
Skuespil

Stjernevandring

En poetisk rumrejse MYRKR. Vi trækker teatret ud af den vante sal og ud i aftenmørket, når vi præsenterer Stjernevandring på en tur i Knudmosen.
I et lillalysende venusunivers tager kosmonauterne Stella og Urania os med på en poetisk og musikalsk rumrejse og viser, hvordan stjernerne altid følger os alle steder. Undervejs hører publikum fortællinger om, hvordan stjernerne førte til en kongesøn, og hvordan de viser vej over et mørkt hav. Vi mærker, hvordan grundstofferne i vores krop består af stjernestøv fra supernovaer og stjernerne besynges i en collage af kunstarter fra hele verden. Obs. maks 30 publikummer pr. forestilling. 25. oktober 2022 kl. 18. 30 og 20.30

Læs mere Stjernevandring

Knudmosen
Knudmosevej, Herning
Tirsdag den 25. oktober 2022, kl. 18.30 & 20.30.
25
Okt
Stjernevandring
Anden forestilling

Stjernevandring

En poetisk rumrejse. Aldersgruppe: Fra 12 år. Varighed: 70 min uden pause.
I et lillalysende venusunivers tager kosmonauterne Stella og Urania os med på en poetisk og musikalsk rumrejse og viser, hvordan stjernerne altid følger os alle steder. Undervejs høres fortællinger om, hvordan stjernerne førte til en kongesøn, og hvordan de viser vej over et mørkt hav. Publikum inviteres til at mærke, hvordan vi er skabt af stjernestøv fra supernovaer og stjernerne besynges i en collage af kunstarter fra hele verden. Stjernevandrings undersøgelse af kosmos er inspireret af renæssancens verdenssyn, hvor videnskab, kunst og magi var ligeværdige. Stjernevandring udforsker hvordan vi er forbundne med naturen, når naturen fortsætter efter den ydre sfære og ud i uendeligheden

Medvirkende: Alaya Riefensthal, Helga Rosenfeldt-Olsen

Lyddesigner: Sara Troense
Instruktørassistent: Jesper Riefensthal
Musikalsk arrangør: Anna Mose
Kostumedesigner: Alaya Riefensthal
Scenograf: Alaya Riefensthal
Lysdesigner: Alaya Riefensthal
Scenograf: Helga Rosenfeldt-Olsen
Lysdesigner: Helga Rosenfeldt-Olsen
Producent: Sara Troense
Producent: Alaya Riefensthal

Læs mere Stjernevandring

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Tirsdag den 25. oktober 2022, kl. 18.30 & 20.30.
25
Okt
Natasha Brock: Ha' det godt i Nata
Show/stand up

Natasha Brock: Ha' det godt i Nata

Natasha Brock. Onsdag d. 25. oktober, 2022. Showstart: kl. 20:00. Dørerne åbner kl. 19:00. Koncertinformation: Pris: kr. 150,00 inkl. gebyr. Medlemspris: kr. 110,00 inkl. gebyr.
Medlemsbillet: Hvis du købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort. Arrangementtype: Siddende. Yderligere information: Se

Læs mere Natasha Brock: Ha' det godt i Nata

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tirsdag den 25. oktober 2022, kl. 20.
27
Okt
Schou-tur 2022
Revy/kabaret

Schou-tur 2022

På Østergaards Hotel i Herning. Revyshow, musik og dans - oktober/november 2022. En livsbekræftende aften med satire, ørehængende potpourrier, monologer, sketches og viser.
Fest og farver og rigtig mange overraskelser, samt god mad og betjening. Et kæmpestor revy-varieté med skøn dansemusik.

Jan Schou glæder sig til et gensyn med glade publikummer, og han har taget sine allerbedste legekammerater med. Nemlig: Susanne Breuning, Kenneth Sichlau og Alexander Arli. Jan Schou og co. er altid klar til at give publikum forrygende underholdning med revy, varieté, sang, artisteri og dans i et sprudlende, musikalsk, opfindsomt, vittigt og overdådigt show.

Efter revyen spiller bandet Devito op til dans med herlig festmusik.

Revy og menu - kl. 18:30
Pris pr. person kr. 595,-
inkl. 3 retters middag, revyshow, dinner-musik før og efter revyen til kl. 01.00
28. okt. 29. okt. 4. nov. 5. nov. 18. nov.

Revy og menu - kl. 12:00 Pensionistforestilling
Pris pr. person kr. 425,-
inkl. 2 retters middag og revyshow
27. okt. 17. nov.

Tilkøb: (bedes forudbestilt)
Kaffe og hjemmelavet kransekage pr. person kr. 59,-
Øl, vand og vin ad libitum under middagen fra kl. 18.30 til kl. 21.00 pr. person (kun til hele selskabet) kr. 299,- (ikke 27. okt./17 nov.)
Øl, vand og vin ad libitum hele aftenen kl. 18.30 til kl. 01.00 pr. person (kun til hele selskabet) kr. 499,- (ikke 27. okt./17. nov.)
Suppe til natmad pr. person kr. 59,- (ikke 27. okt./17. nov.)

Læs mere Schou-tur 2022

Østergaards Hotel
Silkeborgvej 94, Herning
Torsdag den 27. oktober 2022, kl. 12.
28
Okt
Schou-tur 2022
Revy/kabaret

Schou-tur 2022

På Østergaards Hotel i Herning. Revyshow, musik og dans - oktober og november 2022. En livsbekræftende aften med satire, ørehængende potpourrier, monologer, sketches og viser.
Fest og farver og rigtig mange overraskelser, samt god mad og betjening. Et kæmpestor revy-varieté med skøn dansemusik eller en hyggestund i baren inden natmaden.

Jan Schou glæder sig til et gensyn med glade publikummer, og han har taget sine allerbedste legekammerater med. Nemlig: Susanne Breuning, Kenneth Sichlau og Alexander Arli.

Når Jan Schou går på scenen denne gang er der igen garanti for masser af gode grin. Jan Schou og co. er altid klar til at give publikum forrygende underholdning med revy, varieté, sang, artisteri og dans i et sprudlende, musikalsk, opfindsomt, vittigt og overdådigt show.

Efter revyen spiller bandet Devito op til dans med herlig festmusik.

Revy og menu:
Pris pr. person kr. 595,-
inkl. 3 retters middag, revyshow, dinner-musik før og efter revyen til kl. 01.00

Tilkøb: (bedes forudbestilt)
Kaffe og hjemmelavet kransekage pris pr. person kr. 59,-
Øl, vand og vin ad libitum under middagen fra kl. 18.30 til kl. 21.00 pris pr. person (kun til hele selskabet) kr. 299,-
Øl, vand og vin ad libitum hele aftenen kl. 18.30 til kl. 01.00 pris pr. person (kun til hele selskabet) kr. 499,-
Suppe til natmad pris pr. person kr. 59,-

Fredag d. 28. oktober kl. 18.30
Lørdag d. 29. oktober kl. 18.30
Fredag d. 04. november kl. 18.30
Lørdag d. 05. november kl. 18.30
Fredag d. 18. november kl. 18.30

Læs mere Schou-tur 2022

Østergaards Hotel
Silkeborgvej 94, Herning
Fredag den 28. oktober 2022, kl. 18.30.
29
Okt
Schou-tur 2022
Revy/kabaret

Schou-tur 2022

På Østergaards Hotel i Herning. Revyshow, musik og dans - oktober og november 2022. En livsbekræftende aften med satire, ørehængende potpourrier, monologer, sketches og viser.
Fest og farver og rigtig mange overraskelser, samt god mad og betjening. Et kæmpestor revy-varieté med skøn dansemusik eller en hyggestund i baren inden natmaden.

Jan Schou glæder sig til et gensyn med glade publikummer, og han har taget sine allerbedste legekammerater med. Nemlig: Susanne Breuning, Kenneth Sichlau og Alexander Arli.

Når Jan Schou går på scenen denne gang er der igen garanti for masser af gode grin. Jan Schou og co. er altid klar til at give publikum forrygende underholdning med revy, varieté, sang, artisteri og dans i et sprudlende, musikalsk, opfindsomt, vittigt og overdådigt show.

Efter revyen spiller bandet Devito op til dans med herlig festmusik.

Revy og menu:
Pris pr. person kr. 595,-
inkl. 3 retters middag, revyshow, dinner-musik før og efter revyen til kl. 01.00

Tilkøb: (bedes forudbestilt)
Kaffe og hjemmelavet kransekage pris pr. person kr. 59,-
Øl, vand og vin ad libitum under middagen fra kl. 18.30 til kl. 21.00 pris pr. person (kun til hele selskabet) kr. 299,-
Øl, vand og vin ad libitum hele aftenen kl. 18.30 til kl. 01.00 pris pr. person (kun til hele selskabet) kr. 499,-
Suppe til natmad pris pr. person kr. 59,-

Fredag d. 28. oktober kl. 18.30
Lørdag d. 29. oktober kl. 18.30
Fredag d. 04. november kl. 18.30
Lørdag d. 05. november kl. 18.30
Fredag d. 18. november kl. 18.30

Læs mere Schou-tur 2022

Østergaards Hotel
Silkeborgvej 94, Herning
Lørdag den 29. oktober 2022, kl. 18.30.