Viser 21-40 ud af 491 resultater

2
Okt
Innkeepers koncert
Dansegulv

Innkeepers koncert

Drengene er tilbage i topform efter corona pausen og glæder sig til at give den gas.Dørene åbnes kl. 19.00.

Læs mere Innkeepers koncert

Huset No7
Nørregade 7A, Herning
Lørdag den 2. oktober 2021, kl. 20.
2
Okt
A Tribute To Dire Straits
Rock/Pop

A Tribute To Dire Straits

OBS - NY DATO. Dire Straits Tribute koncert vender tilbage til MCH Herning Kongrescenter.
Efter udsolgte spillesteder rundt om i Sverige i flere år, gæster hyldestkoncerten "En hyldest til Dire Straits - On The Swedish Night" endnu en gang MCH Herning Kongrescenter

Nu har alle der elsker Mark Knopfler, hans gamle band, Dire Straits, noget at se frem til. Titlen "On The Swedish Night" refererer til Dire Straits populære live album "On The Night"
Det hele begyndte som en sjov ting på en café i artisternes hjemby for seks år siden. Bandet, bestående af Totte Rajamäki, Stefan Jonsson, Sven Hammarström, Ola Johansson, Janne Stål Martin Lindqvist, ønskede at skabe en lokal musikscene i deres hjemby.
Resultatet blev en hyldest til Dire Straits. Men det var ikke bare et lokalt fænomen, i dag turnerer de meget roses af såvel publikum som kritikere for deres fortolkninger af Mark Knopflers legendariske band
Forud for den kommende tour lover bandet at levere den bedste hyldest til Dire Straits nogensinde
Vi har gjort det i otte år nu, men vi er stadig overvældede af publikums fantastiske modtagelse, siger solo guitarist Stefan Jonsson.

Forlæng oplevelsen; Køb en kombibillet nyd en lækker buffet i Restaurant Teater Kælderen. Bordet ér automatisk reserveret fra kl 17.00.

Læs mere på mch.dk

Læs mere A Tribute To Dire Straits

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 2. oktober 2021, kl. 20.
2
Okt
Lydmor
Rock/Pop

Lydmor

Artisten LYDMOR har brugt de sidste to år, siden udgivelsen af hendes sidste anmelderroste samt prisvindende album på intense tours i Europa, UK, og Asien.
Hun er berygtet og kendt for altid at levere en magisk cocktail af udfordrende visuelle shows kombineret med hendes tryllebindende konceptuelle elektropop. En artist der aldrig går på kompromis og altid går sine egne veje.

"Uanset om det stod på skarpskåren electropop eller stille sange på flygel, brillerede Lydmor i DR Koncerthuset. Det var storladent og bjergtagende, men det forblev altid menneskeligt og nærværende" - Soundvenue (*****)

LYDMOR har til manges overraskelse flere udgivelser bag sig heraf 'A Pile Of Empty Tapes', udgivet i 2012, og 'Y', i 2015. Disse albums rørte mere på sig i udlandet end herhjemme og skabte en dedikeret fanskare. På nippet til at opgive musik drømmen pakkede den dengang 26-årige Jenny Rossander i 2016 sin kuffert, og rejste alene til Shanghai. Den personlige rejse og inspirationen i Shanghai dannede fundamentet for den fortælling, der i September 2018 manifesterede sig i hendes gennembrudsalbum "I told you I'd tell them our story" fra september 2018. Derfra tog det for alvor fart for den fremadstormende LYDMOR, der i 2018-2019 tog på en turné i Asien, Rusland og derefter på en succesfuld tour rundt i hele Europa og UK og afslutter året 2019 med endnu en tour i Asien.

I starten af 2021 udkommer CAPACITY. Et kontrastfuldt, musikalsk værk, hvor fiktion og virkelighed smelter sammen i et mangefacetteret lydunivers. Det er på én og samme tid den elektroniske popkunstners mest personlige, komplekse, og konceptuelle album til dato.

LYDMOR giver altid alt hvad hun har af sig selv - uanset om hun spiller på festivaller som Roskilde Festival, Tinderbox, Northside Festival, mystiske spillesteder i Hong Kong, Vietnam og Berlin, eller på branchefestivaller som Reeperbahn Festival og Iceland Airwaves.

"LYDMOR iscenesætter sig selv som en ny elektronisk gigant på den danske musikscene" - Information

LYDMOR har desuden i 2019+2020 skabt musik til en række forestillinger:

Orestien // Aarhus Teater
Sensuality Happens // Det Kongelige & Roskilde
Helligetrekongersaften // Oslo Nye Teater
Tine // Aalborg Teater
Mørkt Forår // Betty Nansen

Læs mere Lydmor

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 2. oktober 2021, kl. 21.
3
Okt
Søndagscafé i Gullestrup Sport og kulturhus
Foredrag

Søndagscafé i Gullestrup Sport og kulturhus

Per Hansen fra Tv Midtvest fortæller om sine møder med herlige jyder - originaler og andet godtfolk. Der vises filmklip og foredraget kalder på smil og latter. Cafe udvalget glæder os til at byde dig / jer velkommen til nogle hyggelige timer.

Læs mere Søndagscafé i Gullestrup Sport og kulturhus

Gullestrup Hallen
Løvbakkevej, Herning
Søndag den 3. oktober 2021, kl. 14-16.
3
Okt
Dahl på Hack
Show/stand up

Dahl på Hack

OBS ! NY DATO. Cabaretsalen. Søren Dahl DAHL på HACK byder lytterne indenfor på MCH Herning Kongrescenter til en samtale med kendte spændende gæster.
Søren Dahl er den altid veloplagte vært, som inviterer på en samtale fyldt med nærvær hjerterum. Sankken kommer vidt omkring - krydret med den allerbedste musik.

Forlæng oplevelsen; bestil bord i vor Restaurant Teaterkælderen på tel 9926 9927 eller på mail tk@mch.dk.

Læs mere på mch.dk

Læs mere Dahl på Hack

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Søndag den 3. oktober 2021, kl. 15.
4
Okt
Nanna Hyldgaard
Foredrag

Nanna Hyldgaard "Rig på tid - med en kort arbejdsuge og klimavenlige vaner"

Online foredrag om at få en bæredygtig hverdag.
Herning Bibliotekerne inviterer til online forfatter-talk med Nanna Hyldgaard Hansen, der er aktuel med "Rig på tid - med en kortere arbejdsuge og klimavenlige vaner".

Drømmer du om at få mere tid til det, der er vigtigt? Nanna Hyldgaard Hansen har skiftet overarbejdet ud med en kort arbejdsuge og lever nu et liv, der er mere bæredygtigt - for klimaet og hende selv.

I "Rig på tid" (2021) fortæller Nanna Hyldgaard Hansen om, hvordan hun og hendes familie har skruet ned for forbrug, affald og klimabelastning og i stedet fået ro og overskud. Hun taler også med flowforskeren, klimarådgiveren og stresseksperten, som alle ved, hvad der skal til for at opnå et liv i balance - og virksomheden, der har indført en 4-dages arbejdsuge til gavn for både trivsel og indtjening.

Nanna Hyldgaard Hansen er forfatter, foredragsholder og journalist med interesse for økologi og bæredygtighed. I 2019 udkom "Lev for det halve - og få familieliv, forbrug og arbejde i balance".

Hvordan ser jeg med?
Det er gratis at være med og kræver ingen billet. Følg samtalen på Facebook: https://kortlink.dk/2czc5
Det er muligt for jer der ser med, at stille spørgsmål i kommentarfeltet på Facebook under oplægget, eller ved at sende dem senest d. 3. oktober til bibema@herning.dk

Vi glæder os til at se jer - på Facebook!
Har du ikke mulighed for at se med, når vi sender LIVE mandag aften, kan du gense oplægget på Facebook de efterfølgende 24 timer, dvs. til tirsdag kl. 19.00

Læs mere Nanna Hyldgaard "Rig på tid - med en kort arbejdsuge og klimavenlige vaner"

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Mandag den 4. oktober 2021, kl. 19.
4
Okt
Yngre med årene
Foredrag

Yngre med årene

Inspirerende og underholdende aften med overlæge Bente Klarlund.

Læs mere Yngre med årene

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Mandag den 4. oktober 2021, kl. 19-21.
5
Okt
Gospel Kids og Mini Kids -Nøvling
Gospel/Kor/Fællessang

Gospel Kids og Mini Kids -Nøvling

I Kids og Minikids får du mulighed for at: prøve 2 stemmig sang synge i mikrofon optræde for andre lærer nye sange.
Hvad betyder "Gospel" De sange vi synger handler om kristendommens gode budskab (gospel) men man skal ikke være kristen for at være med. Minikids - en forsmag på Kids Minikids møder ind sammen med Kids hver anden tirsdag 15:00, så øver vi sammen i 30 min, tager en kort forfriskningspause sammen og så siger Mini-kids tak for i dag 15:45. I minikids synger vi enkle sange som vi hurtigt kan lære teksten udenad til, og så øver vi os på at bevæge os til musikken

Læs mere Gospel Kids og Mini Kids -Nøvling

Nøvling Kirke
Bakken 14, Vildbjerg
Tirsdag den 5. oktober 2021, kl. 15.
5
Okt
Giv livet videre - en aften om organdonation
Foredrag

Giv livet videre - en aften om organdonation

I anledningen af Organdonationsdagen d. 9. oktober afholdes dette foredrag om organdonation.
I anledningen af Organdonationsdagen d. 9. oktober afholdes dette foredrag om organdonation. Du møder tre oplægsholdere, der på hver deres måde har organdonation tæt inde på livet. De tre oplægsholdere er:

Per Clausens samlever, Birgitte blev som 54 årig organdonor. Birgitte havde ikke registreret sig i Organdonorregistret, men Per og Birgitte havde talt sammen om emnet, og han kendte derfor hendes holdning. Det var en stor hjælp i en tragisk situation.

Else Marie Tram er Transplantationskoordinator. Hun er en af de få i Danmark, der kan slå op i Organdonorregistreret, og hun skal sørge for, at hele donationsforløbet går op i en højere enhed. Else Marie har kontakt med alle de personer, som er involverede i et donationsforløb. Lige fra sygeplejersker, kirurger, medicinere og til modtagerne af organerne.

Casper Pedersen er en ung mand på 27 år, der - takket været en organdonor - har levet 11 år med et nyt hjerte. Casper er meget taknemmelig for, at en donor havde taget stilling til organdonation, så han fik mulighed for at leve et almindeligt ungdomsliv.

Kom og hør dette inspirerende og personlige foredrag, der helt sikkert vil give anledning til, at du tager snakken om organdonation med dine nærmeste.

Arrangementet er gratis, men af pratiske årsager er det nødvendigt med tilmelding.
Du trækker billetter her >>

Læs mere Giv livet videre - en aften om organdonation

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Tirsdag den 5. oktober 2021, kl. 18.30.
5
Okt
Foredrag med Rasmus Tantholdt - Det vi så
Foredrag

Foredrag med Rasmus Tantholdt - Det vi så

Foredrag med Rasmus Tantholdt - Det vi så. Kom oplev Rasmus Tantholdts inspirerende foredrag, når han besøger MCH Herning Kongrescenter Tirsdag d. 5 oktober 2021 kl. 19.00 - 21.00.
Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- katastrofeområder, har bl.a. dækket krigene i Irak, Afghanistan, Syrien det arabiske forår. Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv

Foredraget med Rasmus er både inspirerende oplysende, han fortæller om livet som korrespondent, hvor han tit står overfor dilemmaer pressede situationer. Rasmus formidler foredraget på en nærværende, imødekommende empatisk måde, som skaber en hyggelig uformel stemning til trods for de barske emner, der bliver taget op.

Om Rasmus Tantholdt: Rasmus blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i juni 2000. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion i juni 2000 på udlandsredaktionen fra 2003. Rasmus har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde talent; han fik tildelt et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bådsgaard Prisen i 2009, i 2012 2014 vandt han TV-

Ses vi?

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle.

Følg os på FB

Bemærk: Begrænset antal billetter... Kom i god tid - dørene åbner kl. 18.15

Læs mere Foredrag med Rasmus Tantholdt - Det vi så

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tirsdag den 5. oktober 2021, kl. 19.
5
Okt
Sognets Aften
Foredrag

Sognets Aften

Læs mere Sognets Aften

Fredens Kirke
Sjællandsgade 34, Herning
Tirsdag den 5. oktober 2021, kl. 19-21.
5
Okt
Big Bang og det usynlige univers (via livestream fra Aarhus Universitet)
Foredrag

Big Bang og det usynlige univers (via livestream fra Aarhus Universitet)

Mørkt stof og mørk energi udgør 95 % af universet, men vi ved faktisk ikke hvad det er. Uden det mørke stof ville vi, og livet, imidlertid ikke eksistere. Løfter den nyeste forskning i kosmologi sløret for hvad det usynlige univers egentligt består af?
Vi ved at universet begyndte i et Big Bang. Vi ved at det udvider sig hurtigere og hurtigere, men vi ved ikke med sikkerhed hvorfor. Den mest sandsynlige forklaring er at vores univers er fyldt med mørk energi.

Vi ved også at galakser, herunder vores egen Mælkevej, aldrig var blevet dannet hvis universet ikke også var fyldt med mørkt stof - en eksotisk type stof der er usynligt, men påvirker sine omgivelser via tyngdekraften. Uden det mørke stof var stjerner og planetsystemer heller ikke blevet dannet og vi, og livet, ville ikke eksistere.

På nuværende tidspunkt ved vi at det mørke stof og den mørke energi udgør 95 % af alt der er i universet - men vi ved ikke hvad det faktisk er!

I foredraget opdateres du om den nyeste forskning i kosmologi og vi ser på perspektiverne for om forskningen i de kommende år kan give os svar på hvad det usynlige univers egentlig består af.

Læs mere om foredraget, se billeder og læs om evt. pladsreservation

Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er led i serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab som arrangeres af Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.
Hvis du vil modtage bonusmateriale og tippes om kommende foredrag, så følg foredragenes nyhedsbrev eller sociale medier.

Læs mere Big Bang og det usynlige univers (via livestream fra Aarhus Universitet)

Trehøje Museum
Søndermarksvej 2, Ørnhøj
Tirsdag den 5. oktober 2021, kl. 19-21.
5
Okt
Big Bang og det usynlige univers (via livestream fra Aarhus Universitet)
Foredrag

Big Bang og det usynlige univers (via livestream fra Aarhus Universitet)

Mørkt stof og mørk energi udgør 95 % af universet, men vi ved faktisk ikke hvad det er. Uden det mørke stof ville vi, og livet, imidlertid ikke eksistere. Løfter den nyeste forskning i kosmologi sløret for hvad det usynlige univers egentligt består af?
Vi ved at universet begyndte i et Big Bang. Vi ved at det udvider sig hurtigere og hurtigere, men vi ved ikke med sikkerhed hvorfor. Den mest sandsynlige forklaring er at vores univers er fyldt med mørk energi.

Vi ved også at galakser, herunder vores egen Mælkevej, aldrig var blevet dannet hvis universet ikke også var fyldt med mørkt stof - en eksotisk type stof der er usynligt, men påvirker sine omgivelser via tyngdekraften. Uden det mørke stof var stjerner og planetsystemer heller ikke blevet dannet og vi, og livet, ville ikke eksistere.

På nuværende tidspunkt ved vi at det mørke stof og den mørke energi udgør 95 % af alt der er i universet - men vi ved ikke hvad det faktisk er!

I foredraget opdateres du om den nyeste forskning i kosmologi og vi ser på perspektiverne for om forskningen i de kommende år kan give os svar på hvad det usynlige univers egentlig består af.

Læs mere om foredraget, se billeder og læs om evt. pladsreservation

Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er led i serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab som arrangeres af Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.
Hvis du vil modtage bonusmateriale og tippes om kommende foredrag, så følg foredragenes nyhedsbrev eller sociale medier.

Læs mere Big Bang og det usynlige univers (via livestream fra Aarhus Universitet)

Herning Friskole
H.C. Ørsteds Vej 68, Herning
Tirsdag den 5. oktober 2021, kl. 19-21.
5
Okt
Big Bang og det usynlige univers (via livestream fra Aarhus Universitet)
Foredrag

Big Bang og det usynlige univers (via livestream fra Aarhus Universitet)

Mørkt stof og mørk energi udgør 95 % af universet, men vi ved faktisk ikke hvad det er. Uden det mørke stof ville vi, og livet, imidlertid ikke eksistere. Løfter den nyeste forskning i kosmologi sløret for hvad det usynlige univers egentligt består af?
Vi ved at universet begyndte i et Big Bang. Vi ved at det udvider sig hurtigere og hurtigere, men vi ved ikke med sikkerhed hvorfor. Den mest sandsynlige forklaring er at vores univers er fyldt med mørk energi.

Vi ved også at galakser, herunder vores egen Mælkevej, aldrig var blevet dannet hvis universet ikke også var fyldt med mørkt stof - en eksotisk type stof der er usynligt, men påvirker sine omgivelser via tyngdekraften. Uden det mørke stof var stjerner og planetsystemer heller ikke blevet dannet og vi, og livet, ville ikke eksistere.

På nuværende tidspunkt ved vi at det mørke stof og den mørke energi udgør 95 % af alt der er i universet - men vi ved ikke hvad det faktisk er!

I foredraget opdateres du om den nyeste forskning i kosmologi og vi ser på perspektiverne for om forskningen i de kommende år kan give os svar på hvad det usynlige univers egentlig består af.

Læs mere om foredraget, se billeder og læs om evt. pladsreservation

Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er led i serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab som arrangeres af Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.
Hvis du vil modtage bonusmateriale og tippes om kommende foredrag, så følg foredragenes nyhedsbrev eller sociale medier.

Læs mere Big Bang og det usynlige univers (via livestream fra Aarhus Universitet)

Huset No7
Nørregade 7A, Herning
Tirsdag den 5. oktober 2021, kl. 19-21.
5
Okt
Big Bang og det usynlige univers (via livestream fra Aarhus Universitet)
Foredrag

Big Bang og det usynlige univers (via livestream fra Aarhus Universitet)

Mørkt stof og mørk energi udgør 95 % af universet, men vi ved faktisk ikke hvad det er. Uden det mørke stof ville vi, og livet, imidlertid ikke eksistere. Løfter den nyeste forskning i kosmologi sløret for hvad det usynlige univers egentligt består af?
Vi ved at universet begyndte i et Big Bang. Vi ved at det udvider sig hurtigere og hurtigere, men vi ved ikke med sikkerhed hvorfor. Den mest sandsynlige forklaring er at vores univers er fyldt med mørk energi.

Vi ved også at galakser, herunder vores egen Mælkevej, aldrig var blevet dannet hvis universet ikke også var fyldt med mørkt stof - en eksotisk type stof der er usynligt, men påvirker sine omgivelser via tyngdekraften. Uden det mørke stof var stjerner og planetsystemer heller ikke blevet dannet og vi, og livet, ville ikke eksistere.

På nuværende tidspunkt ved vi at det mørke stof og den mørke energi udgør 95 % af alt der er i universet - men vi ved ikke hvad det faktisk er!

I foredraget opdateres du om den nyeste forskning i kosmologi og vi ser på perspektiverne for om forskningen i de kommende år kan give os svar på hvad det usynlige univers egentlig består af.

Læs mere om foredraget, se billeder og læs om evt. pladsreservation

Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er led i serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab som arrangeres af Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.
Hvis du vil modtage bonusmateriale og tippes om kommende foredrag, så følg foredragenes nyhedsbrev eller sociale medier.

Læs mere Big Bang og det usynlige univers (via livestream fra Aarhus Universitet)

Herning HF og VUC
Brorsonsvej 2, Herning
Tirsdag den 5. oktober 2021, kl. 19-21.
5
Okt
Big Bang og det usynlige univers (via livestream fra Aarhus Universitet)
Foredrag

Big Bang og det usynlige univers (via livestream fra Aarhus Universitet)

Mørkt stof og mørk energi udgør 95 % af universet, men vi ved faktisk ikke hvad det er. Uden det mørke stof ville vi, og livet, imidlertid ikke eksistere. Løfter den nyeste forskning i kosmologi sløret for hvad det usynlige univers egentligt består af?
Vi ved at universet begyndte i et Big Bang. Vi ved at det udvider sig hurtigere og hurtigere, men vi ved ikke med sikkerhed hvorfor. Den mest sandsynlige forklaring er at vores univers er fyldt med mørk energi.

Vi ved også at galakser, herunder vores egen Mælkevej, aldrig var blevet dannet hvis universet ikke også var fyldt med mørkt stof - en eksotisk type stof der er usynligt, men påvirker sine omgivelser via tyngdekraften. Uden det mørke stof var stjerner og planetsystemer heller ikke blevet dannet og vi, og livet, ville ikke eksistere.

På nuværende tidspunkt ved vi at det mørke stof og den mørke energi udgør 95 % af alt der er i universet - men vi ved ikke hvad det faktisk er!

I foredraget opdateres du om den nyeste forskning i kosmologi og vi ser på perspektiverne for om forskningen i de kommende år kan give os svar på hvad det usynlige univers egentlig består af.

Læs mere om foredraget, se billeder og læs om evt. pladsreservation

Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er led i serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab som arrangeres af Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.
Hvis du vil modtage bonusmateriale og tippes om kommende foredrag, så følg foredragenes nyhedsbrev eller sociale medier.

Læs mere Big Bang og det usynlige univers (via livestream fra Aarhus Universitet)

Kibæk Bibliotek
Solbakken 30, Kibæk
Tirsdag den 5. oktober 2021, kl. 19-21.
5
Okt
Foredrag med Martin Bentsen
Foredrag

Foredrag med Martin Bentsen

Læs mere Foredrag med Martin Bentsen

Kirkeladen
Kirkebyvej 15, Gjellerup, Herning
Tirsdag den 5. oktober 2021, kl. 19.30-22.
5
Okt
Raindogs
Rock/Pop

Raindogs

Tom Waits' univers er en after-hours bar i et skummelt kvarter hvor de skæve eksistenser og tragiske skæbner mødes med fallerede poeter og håbløse romantikere for at konkurrere om hvem der har mødt mest modgang i livet. Tom Waits' univers er en kaj i.
Caribien hvor pirater bæller rom og danser tango mens de synger om terningspillende dværge og dystre hemmeligheder fra de syv have, akkompagneret af en ustemt guitar og et rustent trædeorgel. Tom Waits' univers er en
gammel knark der ringer til hans ungdoms elskede som han ikke har set i umindelige tider og kniber en tåre da han hører hendes stemme.

Raindogs opstod i 2003 og har siden da begejstret Tom Waits fans i Danmark og Norge ved mere en 200 koncerter. Bandet har spillet på alt fra små bodegaer til store festivaler og har derigennem udviklet et udtryk og en bandlyd der, samtidig med at være tro mod Tom Waits særegne univers, giver et personligt bud på hvordan den store trubadurs musik kan lyde. Raindogs spiller et bredt udpluk af Waits' karriere, fra den country- og jazzinspirerede start med "Closing Time" og "Heart of Saturday Night" over den Caribiske piratmytologi han skabte med "Raindogs" pladen, op til det stilmæssigt udefinérbare men højst personlige udtryk der findes på pladerne "Real Gone" og "Orphans". Ole Johnny Stenslands dommedagsrøst lader intet tilbage af ønske i forhold til originalen og orkestrets upolerede og energiske spil skaber indtrykket af et ethjulet lokomotiv med kurs mod helvede.

Det dansk/norske/svenske band gav en lang række af udsolgte koncerter for utallige Tom Waits fans omkring i både Danmark og Norge i perioden 2003-2009, men holdte I perioden 2009-2013 en længere pause for at pleje familie og andre musikalske projekter. I efteråret 2013 vågnede vilddyret endeligt til livet igen, og Raindogs spillede en række renuion-koncerter for fuldsatte spillesteder rundt om i landet. Publikums overvældende respons og deres tørst efter mere Tom Waits gav bandet grundlag for igen at booke sine årlige Danmarks-turnéer. Dette har resulteret i en årligt tilbagevendende happening, hvor orkestret rejser landet rundt for at blæse hoved og ører af sine trofaste fans til udsolgte koncerter

Læs mere Raindogs

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tirsdag den 5. oktober 2021, kl. 20.
6
Okt
Kirkecafé
Foredrag

Kirkecafé

Læs mere Kirkecafé

Herning Kirkehus
Østre Kirkevej 1, Herning
Onsdag den 6. oktober 2021, kl. 10-12.
6
Okt
Gospelkids
Gospel/Kor/Fællessang

Gospelkids

Læs mere Gospelkids

Sdr. Felding Sognehus
Skolegade 7, Sønder Felding
Onsdag den 6. oktober 2021, kl. 14.15-15.30.