BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Viser 41-60 ud af 120 resultater

13
Maj
Liss
Andet/Ukendt

Liss

Selvom 2020 ikke har budt på meget live-aktivitet har Liss absolut ikke ligget på den lade side. Tiden er blevet brugt i det vestjyske, hvor Søren Holms barndomsgård er blevet ombygget til et studie af bandet - med det formål at indspille en plade under.
de åbne vidder. Denne flugt fra storbyen har resulteret i masser af ny musik, herunder interessante danske og internationale samarbejder.

Efter at have udgivet deres EP-trilogi i sommeren 2020 med "Third" der blev kaldt "veldrejet, popmusikalsk håndværk" af Politiken der kvitterede med fem stjerner og Soundvenue der på Third omtalte Liss som: "et af Danmarks mest stilsikre og leveringsdygtige bands". I oktober kom så den enkeltstående hymne til de tomme dansegulve, Leave me on the floor, der blev en af de mest spillede sange på P3 efterår/vinter 2020.

Liss skubber stadig til grænserne af hvad pop er med deres eklektiske blanding af funk, disco, soul og sjælfulde ballader med Søren Holms unikke vokal i centrum. Liss glæder sig til at præsentere al den nye musik samt det stærke katalog når de i april og maj begiver sig ud på deres hidtil største Danmarksturne

Læs mere Liss

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 13. maj 2021, kl. 20.
18
Maj
Gospel kids - Nøvling
Gospel/Kor/Fællessang

Gospel kids - Nøvling

Vi synger forskellige gospelsange både rytmiske og ballader. Koret er for alle børn fra 1. 6. klasse som kan lide at synge.

Læs mere Gospel kids - Nøvling

Nøvling Kirke
Bakken 14, Vildbjerg
Tirsdag den 18. maj 2021, kl. 15.
21
Maj
What's Love Got to do With it ? - Tina Turner Tribute
Rock/Pop

What's Love Got to do With it ? - Tina Turner Tribute

"I forbindelse med udviklingen i COVID-19 de dertilhørende restriktioner, kan vi være nødsaget til at tildele dig nye pladser i salen. Vi vil forsøge at placere dig så tæt som muligt på dine oprindelige pladser.". What's Love Got To Do With It ?
Er den ultimative hyldestkoncert til en af de mest ikoniske elskede musikartister i vores generation, Tina Turner. Dette internationale show er en fejring af hendes lange storslåede karriere. I dette splinternye show kan publikum forvente en aften med absolut høj energi feel-good rock'n roll, hvor Tina Turners største hits fremføres af det fantastske vokaltalent, Elesha Paul Moses (Whitney, The Voice, X-Factor) supporteret af et ti mand stort live band.

Forlæng oplevelsen; Bestil bord nyd vores lækre buffet i Restaurant Teaterkælderen. Bord kan bestilles på tk@mch.dk eller på tel 99 26 99 27

Læs mere: mch.dk

Læs mere What's Love Got to do With it ? - Tina Turner Tribute

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 21. maj 2021, kl. 20.
22
Maj
TV-2 Akustisk Jubilæumstour, part 2
Rock/Pop

TV-2 Akustisk Jubilæumstour, part 2

"I forbindelse med udviklingen i COVID-19 de dertilhørende restriktioner, kan vi være nødsaget til at tildele dig nye pladser i salen. Vi vil forsøge at placere dig så tæt som muligt på dine oprindelige pladser.".
Efter massiv efterspørgsel på TV-2's seneste 40-års jubilæumstour er der nu endnu en akustisk affære på vej i det nye år. Denne gang med tilføjelse af flere byer

Glæd dig til en musikalsk oprejsning, når TV-2 i marts april lægger landet ned finder sig til rette i din hjertekule.

Forlæng oplevelsen; Bestil bord i vor Restaurant Teaterkælderen på tel 9926 9927 eller på mail tk@mch.dk.

Læs mere: mch.dk

Læs mere TV-2 Akustisk Jubilæumstour, part 2

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 22. maj 2021, kl. 20.
25
Maj
Gospel kids - Nøvling
Gospel/Kor/Fællessang

Gospel kids - Nøvling

Vi synger forskellige gospelsange både rytmiske og ballader. Koret er for alle børn fra 1. 6. klasse som kan lide at synge.

Læs mere Gospel kids - Nøvling

Nøvling Kirke
Bakken 14, Vildbjerg
Tirsdag den 25. maj 2021, kl. 15.
27
Maj
Kashmir
Rock/Pop

Kashmir

Torsdag den 27. maj 2021 kl. 20.00. Kashmir giver eksklusiv koncert i Jyske Bank Boxen. Efter seks års fravær spiller det ikoniske band en eksklusiv koncert i Jyske Bank Boxen.
Da Kashmir for seks år siden gik i selvvalgt dvale for at gøre plads til nye musikalske og kunstneriske soloprojekter, efterlod et af Danmarks største og mest markante bands et tomrum, der var massivt og håndgribeligt for mange musikelskere.

Igennem deres prisvindende karriere har Kasper Eistrup, Mads Tunebjerg, Asger Techau og Henrik Lindstrand i fælleskab formået at skabe et legendarisk bagkatalog og et unikt bånd til en fanskare, der har taget bandet til sig, som var de familie.

Om bandet skulle genopstå har været uvist, så når Kashmir nu vælger at bryde stilheden med to enkeltstående arena-koncerter, bliver det en, måske flygtig, chance for at se et af landets igennem tiderne vigtigste bands i rette element og genopleve de klassiske sange, der for mange udgjorde soundtracket til 90'ernes og 00'ernes ungdom.

"Hvis Kashmir nogensinde skulle vende tilbage, skulle tiden være til det, og det er den nu. De seneste år har vi oplevet en rørende efterspørgsel fra vores fans, og det har skubbet til vores egen lyst i en sådan grad, at vi nu er klar til at gå på scenen som Kashmir igen. Da vi valgte at holde pause på ubestemt tid, gjorde vi det uden at markere beslutningen og vi skylder både os selv, og i særdeleshed vores publikum, at fejre vores fællesskab, og det vi har opbygget sammen", fortæller forsanger, Kasper Eistrup.

"Vi ønsker at give alle en dejlig oplevelse med en rejse igennem hele Kashmir-kataloget. Vi kaster mere ind i kampen for det ultimative show, end vi nogensinde har gjort. Det pirrer mig, at vi aldrig har arbejdet med en produktion af dette omfang. Det bliver spændende at prøve kræfter med, og vi håber, det bliver nogle fantastiske oplevelser", siger Kasper Eistrup.

Yderligere information:

TID
Torsdag 27. maj 2021
Kl. 18.30: Dørene åbner til Jyske Bank Boxen
Kl. 20.00: Koncerten ventes at starte
Tidspunkt for hvornår koncerten forventes at slutte følger senere.

STED
Jyske Bank Boxen
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning

SPISNING
Se alle byens restauranter her.

WEBSITE
www.downthedrainconcerts.dk

BEMÆRK
Højden på Upper Level er mellem 12 - 17 meter fra gulvniveau

GARDEROBE
Der er bemandet garderobe i Ankomstbygningen samt i Foyeren i Jyske Bank Boxen

ARRANGØR
Down The Drain Concerts

Transport:

BUS
BYBUS TIL JYSKE BANK BOXEN
Kør med linje 6 fra bybusterminalen til MCH Messecenter Herning, eller ekstra busserne på linje 6 fra Herning Station Perron 7 til Jyske Bank Boxen

Find alle buskøreplaner på midttrafik.dk

TOG
Se togtider på rejseplanen.dk
Se oplysninger om priser og billetter på mitarriva.dk og dsb.dk

TAXA
Herning Taxa bestilles på tlf.: 9712 0777. Kontakt: mch@mch.dk / 9926 9926

Læs mere Kashmir

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Torsdag den 27. maj 2021, kl. 20.
27
Maj
Bo Stiefs Dream Team
Andet/Ukendt

Bo Stiefs Dream Team

En hyldest til musik og det gode liv!
Baslegenden Bo Stief fylder 75 år, og hans ungdomstalentprojektband PLAY!GROUND LIVE i samarbejde med den herningensiske kulturinstitution Swinging Europe fylder 20 år. Det skal fejres med stil! Kom og oplev dobbeltkoncert med PLAY!GROUND LIVE og hans bedste musikalske stjerne venner samlet til lejligheden.

Den danske baslegende, komponist, bandleder, sideman og mentor Bo Stief har samlet sit absolutte drømmehold bestående af tre prægtige og kreative musikere som spiller iørefaldende, empatisk, levende og underholdende musik. Bo Stiefs Dream Team beståede fantastiske og alsidige svenske guitarist Krister Jonsson, ghanesiske rytmemester Ayi Solomon på percussion og fænomenal Hans Ulrik på saxofon.

Når man oplever Bo Stiefs Dream Team, oplever man en kvartet i verdensklasse.

PLAY!GROUND LIVE

PLAY!GROUND LIVE består af de unge talenter udvalgt af Bo Stief fra hele Danmark.

De sidste 20 år har Bo Stief været entusiastisk inspirator, dirigent og komponist for 12 unge musikere fra hele Danmark. Der vælges nye talenter hvert år. De kommende stjerner får en tur i det virkelige liv med kort intens prøve forløb og koncerter på spillesteder skoler gymnasier, samt Århus og Copenhagen Jazz Festivaler

Det er kort sagt musik med vilje! For alle - med publikum som vigtigste medspiller.

Bo Stief: Bas
Krister Jonsson: Guitar
Ayi Solomon: Percussion
Hans Ulrik: Saxofon

Læs mere Bo Stiefs Dream Team

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 27. maj 2021, kl. 20.
28
Maj
Værkstedskoncert
Andet/Ukendt

Værkstedskoncert

Læs mere Værkstedskoncert

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1A, Herning
Fredag den 28. maj 2021, kl. 15-19.
28
Maj
Michael Learns To Rock - Played On Pepper Live 2021
Rock/Pop

Michael Learns To Rock - Played On Pepper Live 2021

OBS! NY DATO. "I forbindelse med udviklingen i COVID-19 de dertilhørende restriktioner, kan vi være nødsaget til at tildele dig nye pladser i salen. Vi vil forsøge at placere dig så tæt som muligt på dine oprindelige pladser.".
Vi glæder os rigtig meget til at give vores danske publikum chancen for denne særlige oplevelse, vi ønsker med denne specielle koncert-turné at præsentere hele POP-albummet som det store pop-album "værk" det altid har været for os. Vi kommer hele landet rundt vil selvfølgelig ikke snyde publikum for at kunne synge med på de største sange fra vores andre albums.

Varighed: 2 x 45 min.
1. afdeling: Bandets mest populære album, Played on Pepper
2. afdeling: Greatest hits

Forlæng oplevelsen; Nyd en lækker buffet i Restaurant Teater Kælderen. Bestil bord på 99269927 eller på tk@mch.dk

Læs mere på mch.dk

Læs mere Michael Learns To Rock - Played On Pepper Live 2021

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 28. maj 2021, kl. 20.
29
Maj
Malurt
Andet/Ukendt

Malurt

Lørdag 29. maj 2021 kl. 20.00. Malurt gendannes i Herning.
Der er lagt op til et brag af en koncert og glødende nostalgi, når MALURT atter pakker turbussen og indtager MCH Herning Kongrescenter i anledningen af 40-års jubilæet for debutudgivelsen 'Kold Krig'.

Publikum i MCH Herning Kongrescenter kan således se frem til et genhør med kæmpehits som 'Mød Mig i Mørket' og 'Superlove', som de blev fremført tilbage i 1980'erne.

MEGET MERE MALURT

Michael Falck overraskede alt og alle, da han annoncerede gendannelsen af MALURT under en akustisk solokoncert til stor begejstring for alle rockelskere. Foruden Michael Falch er guitarist Christian Arendt, trommeslager Peter Mors, bassist Dia Nielsen og keyboard-spiller Pete Repete med i besætningen.

Efter 2020-turnéen parkerer MALURT turbussen for sidste gang, så det er sidste chance for at opleve rockbandet i vanlig MALURT-konstellation.

Yderligere information

TID
Lørdag 29. maj 2021 kl. 20.00

STED
MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

SPISNING
Se alle restauranter i Herning her. . Kontakt: mch@mch.dk / +4599269926

Læs mere Malurt

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 29. maj 2021, kl. 20.
29
Maj
Sebastian Band 50 års jubilæum
Andet/Ukendt

Sebastian Band 50 års jubilæum

Lørdag 29. maj 2021 kl. 20.00. Sebastian Band spiller 50 års jubilæumsturné.
Oplev en forrygende aften med Sebastian og nogle af vores mest legendariske musikere, når Sebastian Band i 2021 drager på 50-års jubilæumsturné!

Ikke meget er sikkert for tiden -og dog er det sikkert: tiderne skifter og tiden går. I 1971 udgav Sebastian sit første album -brød igennem på den danske musikscene og kan derfor i 2021 fejre 50-års jubilæum (album). Det er derfor helt oplagt i jubilæumsåret -og på utallige opfordringer fra publikum at præsentere en ny turne med solisten og det store orkester. Publikum kan se frem til høre Sebastian Band boltre sig i mange af de sidste 50 års største danske sange:
Når lyset bryder frem
Hvis du tror du er noget
Måske ku vi
Du er ikke alene
Romeo
Den lille malkeko
Stille før storm
Her er en sang
Dejlig indeni
Sommerfuglen
Lille hjertesang
Danser på vulkaner
Vårvise Med dig hele vejen
Hodja fra Pjort
Fuld af nattens stjerner
Rose
Den sidste vals
80'ernes Boheme Vindens glemte sange
Cirkusvognen
Nana
Og mange flere....

SEBASTIAN (vokal -guitar)
NILS HENRIKSEN (elguitar) har medvirket i alle Sebastians bands siden 1973
MICHAEL FRIIS (Bas og kapelmester) har medvirket siden 1979
KLAUS MENZER (trommer)medvirketsiden 1998
PERRY STENBAECK (guitar og strengeinstrument mm kor) har medvirket siden 1999
MISEN GROTH (sang) har medvirket siden 2009
GRY HARRIT (sang) har medvirket siden 2009
ANNE SEJER (sang og percussion) medvirket siden 2018
PETER DENCHER (keyboards harmonika mm kor) medvirket siden 2018
Udover et yderst kompetent hold vil lyd være ledet af HENRIK KJÆRGAARD. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26

Læs mere Sebastian Band 50 års jubilæum

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 29. maj 2021, kl. 20.
30
Maj
Gloria!
Klassisk

Gloria!

I samarbejde med MidtVest Pigekor.
Værker af Britten og Vivaldi.

I samarbejde med MidtVest Pigekor spiller vi satser fra værker af Vivaldi og Britten. Korværket "Gloria", der udgør koncertens hovedværk, er skrevet af Vivaldi og blev oprindeligt opført af de forældreløse piger, der boede på Ospedale della Pietá, hvor Vivaldi fungerede som musiklærer. Mellem korværkets satser kan publikum opleve, hvordan satser fra Brittens kammerværker giver det barokke mesterværk et helt nyt udtryk, når barokken møder det moderne og det instrumentale møder korsatserne

Læs mere Gloria!

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1A, Herning
Søndag den 30. maj 2021, kl. 15.
1
Jun
Gospel kids - Nøvling
Gospel/Kor/Fællessang

Gospel kids - Nøvling

Vi synger forskellige gospelsange både rytmiske og ballader. Koret er for alle børn fra 1. 6. klasse som kan lide at synge.

Læs mere Gospel kids - Nøvling

Nøvling Kirke
Bakken 14, Vildbjerg
Tirsdag den 1. juni 2021, kl. 15.
1
Jun
Byfestkoncert i Sinding kirke
Andet/Ukendt

Byfestkoncert i Sinding kirke

Læs mere Byfestkoncert i Sinding kirke

Sinding Kirke
Sinding Kirkevej 3, Herning
Tirsdag den 1. juni 2021, kl. 19.
4
Jun
Café efter Rytmisk
Andet/Ukendt

Café efter Rytmisk

Læs mere Café efter Rytmisk

Missonshuset Bethania
Torvet 9, Herning
Fredag den 4. juni 2021, kl. 21.30-23.
8
Jun
Gospel kids - Nøvling
Gospel/Kor/Fællessang

Gospel kids - Nøvling

Vi synger forskellige gospelsange både rytmiske og ballader. Koret er for alle børn fra 1. 6. klasse som kan lide at synge.

Læs mere Gospel kids - Nøvling

Nøvling Kirke
Bakken 14, Vildbjerg
Tirsdag den 8. juni 2021, kl. 15.
11
Jun
Dizzy Mizz Lizzy - The Alter Echo Album Tour 2021
Rock/Pop

Dizzy Mizz Lizzy - The Alter Echo Album Tour 2021

OBS ! NY DATO. "I forbindelse med udviklingen i COVID-19 de dertilhørende restriktioner, kan vi være nødsaget til at tildele dig nye pladser i salen. Vi vil forsøge at placere dig så tæt som muligt på dine oprindelige pladser.".
Dizzy Mizz Lizzy vender tilbage til Herning.
Publikum kan se frem til både nye velkendte hits fra det storhittende rockband Dizzy Mizz Lizzy, når bandet i foråret giver siddekoncert i MCH Herning Kongrescenter.
En gang i mellem må man tænke kreativt udtænke en god plan B. Der har det populære rockband Dizzy Mizz Lizzy så måtte erfare, efter bandet måtte opgive at give en række store arena-koncerter. Dizzy Mizz Lizzy har netop præsenteret sin stærke plan B, som er en turné i foråret 2021 med det nye album 'The Alter Echo Album Tour 2021'. Turnéen gør stop i MCH Herning Kongrescenter 11. marts.

Som noget nyt anderledes bliver koncerterne for et siddende publikum, bandet forsikrer, koncerterne bliver en helt særlig oplevelse.

Koncerten i MCH foregår i trygge rammer med konceptet TrygtMCH, der betyder arrangementet følger alle gældende retningslinjer sikrer, det er trygt at besøge MCH

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teaterkælderen. Bestil bord på 9926 9927 eller pr mail tk@mch.dk

Varighed: 75 min

Læs mere: mch.dk

Læs mere Dizzy Mizz Lizzy - The Alter Echo Album Tour 2021

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 11. juni 2021, kl. 20.
15
Jun
Gospel kids - Nøvling
Gospel/Kor/Fællessang

Gospel kids - Nøvling

Vi synger forskellige gospelsange både rytmiske og ballader. Koret er for alle børn fra 1. 6. klasse som kan lide at synge.

Læs mere Gospel kids - Nøvling

Nøvling Kirke
Bakken 14, Vildbjerg
Tirsdag den 15. juni 2021, kl. 15.
6
Aug
Café efter Rytmisk
Andet/Ukendt

Café efter Rytmisk

Læs mere Café efter Rytmisk

Herning Kirkehus
Østre Kirkevej 1, Herning
Fredag den 6. august 2021, kl. 21.30-23.
25
Aug
Søren Huss med Danmarks Underholdningsorkester
Andet/Ukendt

Søren Huss med Danmarks Underholdningsorkester

"I forbindelse med udviklingen i COVID-19 de dertilhørende restriktioner, kan vi være nødsaget til at tildele dig nye pladser i salen. Vi vil forsøge at placere dig så tæt som muligt på dine oprindelige pladser.".
Glæd dig til en aften i selskab med Søren Huss den karismatiske vokal akompagneret af Danmarks Underholdningsorkester. Smukke oplevelser byder sig, når de to parter bygger et univers op samtidig bryder mure med fingerspitzgefühl urokkeligt nærvær.

Forlæng oplevelsen; Køb kombibillet nyd vores lækre buffet i Restaurant Teaterkælderen. Bord er automatisk reserveret fra kl 17.00.

Læs mere: mch.dk

Læs mere Søren Huss med Danmarks Underholdningsorkester

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Onsdag den 25. august 2021, kl. 20.