BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Viser 81-100 ud af 123 resultater

7
Okt
Gurli Octavia & Rigmor
Andet/Ukendt

Gurli Octavia & Rigmor

Gurli Octavia + Rigmor. Torsdag d. 7. oktober, 2021. Showstart: kl. 20:00. Dørerne åbner kl. 19:00. Koncertinformation: Pris: kr. 175,00 inkl. gebyr. Medlemspris: kr. 145,00 inkl. gebyr.
Medlemsbillet: Hvis du købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort. Yderligere information: Se

Læs mere Gurli Octavia & Rigmor

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 7. oktober 2021, kl. 20.
9
Okt
Nicodemus Allstars
Andet/Ukendt

Nicodemus Allstars

Nicodemus blev dannet og drevet af Herning Jazzklub og Hrytmus i Fællesskab. Herning manglede et spillested, hvor de lokale rock- og jazzmusikere kunne spille deres musik. At stedet så også kunne præsentere kendte bands fra resten af landet, var jo kun et.
Bands som Poul Krebs, Lars Lilholt Band, James Loveles, Spar 2, ja sågar verdens navne som Niels Henning Petersen og Kenny Drew var på plakaten. Nicodemus' første daglige leder blev musik-bibliotekar Freddy Larsen. Derefter overtog Peder Guldbrandsen (PB) posten og blev også senere daglig leder af Fermaten.

Dette jubilæum fejrer vi i år med en koncert på Fermaten, hvor 10 udvalgte bands spiller deres musik fra dengang i firserne. De ti bands var alle en del af musikmiljøet på Nicodemus og har alle spillet flere gange på stedet. Det bliver en koncert i nostalgiens navn, ikke mindst når aftenen slutter med en Nicodemus allstars-udgave af Lennon og Mc Cartney nummeret " With a little help from my friends"

Aftenen vil blive kædet sammen af Johannes Poulsen som konferencier.

De ti bands er Frigg, Pompeji, Uden Filter, Spartaqus, Don Pedro, Aage Under, Gandalf, Ny Dag, Henkel Band og Good gossip.

Initiativtager Kurt Harboe

Læs mere Nicodemus Allstars

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 9. oktober 2021, kl. 21.
12
Okt
Athletic Progression
Andet/Ukendt

Athletic Progression

Tirsdag d. 12. oktober, 2021. Showstart: kl. 20:00. Dørerne åbner kl. 19:00. Koncertinformation: Pris: kr. 150,00 inkl. gebyr. Medlemspris: kr. 110,00 inkl. gebyr. Medlemsbillet: Hvis du købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort.
Arrangementtype: Stående. Yderligere information: Se mere info på www.fermaten.dk: http://www.fermaten.dk/

Læs mere Athletic Progression

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tirsdag den 12. oktober 2021, kl. 20.
16
Okt
Salsa med Little Havana
Andet/Ukendt

Salsa med Little Havana

Fermaten holder Salsa-fest til april! Aftenen byder på livemusik fra et vaskeægte salsa-party-orkester, salsa-workshop for alle og salsa-DJ efter koncerten.
Little Havana breder sig fra tilbagelænet traditionel cubansk "son", kendt fra filmen "Buena Vista Social Club", til hypermoderne salsa/ timba-numre inspireret af vor tids Cuba.

Bestående af en flok glade og energifyldte musikere henvender Little Havana sig til både større og mindre arrangementer. Orkestret vil kunne spille op til fest for det danseglade publikum med mange dansevenlige numre og god energi. Samtidig vil små intime sammenhænge med et mere lyttende publikum også være et godt forum.

Det har fra starten været orkestrets idé, at nå ud til så mange salsa interesserede mennesker som muligt. Derfor har Little Havana gjort det til sit varemærke, at blande kendte popnumre - fortolket som salsa - ind i repertoiret. Denne genkendelighed og ønsket om at nå ud til et bredere publikum, har gjort bandet meget populært og efterspurgt på rekordtid.

Musikerne har en årelang erfaring med salsa/latin/pop-genren i så forskellige sammenhænge som: Jorge Cordero/Los Gran Daneses, Latin Dance Band, Llego la Hora, Mek Pek Partyband.

Tidsplan:
Kl. 20.00: Salsa workshop
Kl. 21.00: Little Havana spiller op til dans
Kl. 22.00: Salsa-DJ

OBS: Der kan tilkøbes busrejse tur / retur, hvis man bor i Aarhus eller Silkeborg.
Link: https://www.karkon.dk/produkt/salsa240420/

Læs mere Salsa med Little Havana

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 16. oktober 2021, kl. 21.
21
Okt
Kellermensch
Andet/Ukendt

Kellermensch

Det vestjyske livefænomen synes for alvor opsteget fra kælderdybet med bandets hidtil største tour i Danmark.
Et skæbnesvangert år der har bestyrtet det meste af den danske musikbranche og dens aktører har til trods markeret, hvad der ligner en reel tilbagevenden til overfladen for det danske rock noir-band.

I kølvandet på det lovpriste og hæderkronede comebackalbum, 'Goliath', der atter cementerede mørkemændene centralt som ledestjerner på den danske rockscene, er det, foruden to singleudgivelser, blevet til et hav af succesfyldte udsolgte koncerter under corona-restriktioner. GAFFA lagde ingen fingre imellem ved anmeldelsen af tour-starten på de netop overståede koncerter, da der slet og ret blev kvitteret med 6 stjerner og konklusionen: "magtdemonstration".

Med deres unikke kombination af trædeorgel, violiner, forvrængede guitarer, dundrende trommer og tordenbrøl har sekstetten de seneste år genopvakt rockmusikken og på scenen udviklet sig fra kompromisløst, larmende rockband i den esbjergensiske undergrund til internationalt koncertfænomen, der bevæger sit publikum med smukke, intense, smertefulde og voldsomme liveoptrædener af dramaturgiske dimensioner. Dette har ført dem til Europas største scener herunder Rock Am Ring, Rock Im Park, Wacken og herhjemme alt fra Roskilde Festivals Orange Scene til Copenhell og Tønder.

Når sekstetten atter drager afsted til efteråret, drejer det sig om 16 koncerter, der bringer dem rundt i det meste af det danske land på deres til dato længste og bredeste tour. Om det er med et nyt album i ryggen, vil tiden vise. Men noget kunne tyde på det med en sådan annoncering og ikke mindst udgivelserne af singlerne "Nothing" og "Mission" tidligere på året, der tilsammen unægtelig må pege i retning af bandets tredje fuldlængdealbum

Læs mere Kellermensch

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 21. oktober 2021, kl. 20.
21
Okt
Jonah Blacksmith
Rock/Pop

Jonah Blacksmith

Brothers Tour 2021. Ståkoncert. Bandet brygger allerede nu på såvel format som indhold for at give folk en oplevelse langt ud over det sædvanlige; en disciplin, som efterhånden er blevet et varemærke for Jonah Blacksmith.
Blev underbygget af en fuldstændig udsolgt turné sidste gang. Bandet høster stor ros anderkendelse fra såvel anmledere som den til stadighed stødt voksende fanskare.

Forlæng oplevelsen. Bestil bord i Restaurant Teaterkælderen via tk@mch.dk eller på tel 99 26 99 27.

Læs mere på mch.dk

Læs mere Jonah Blacksmith

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Torsdag den 21. oktober 2021, kl. 21.
22
Okt
Lau Højen
Rock/Pop

Lau Højen

Du kender ham som forsangeren i den hårdslående trio; Carpark North, der gennem mere end 20 år har sendt vilde elektrorock-brøl ud i det danske musiklandskab.
Nu tager Lau Højen skridtet som soloartist, klar til at skabe sit eget univers med et personligt poetisk fundament.

Forlæng oplevelsen; Bestil bord i Restaurant Teaterkælderen nyd vores lækre frokosttallerken. Telefon 99269927 eller mail tk@mch.dk

Læs mere: mch.dk

Læs mere Lau Højen

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 22. oktober 2021, kl. 20.
22
Okt
Signe Svendsen Solo - Ny Dato
Rock/Pop

Signe Svendsen Solo - Ny Dato

Søde, smukke Signe Svendsen spiller solo i Dagmar Bio fredag d. 20. november 2020.

Læs mere Signe Svendsen Solo - Ny Dato

Dagmar Bio
Bredgade 36, Sønder Felding
Fredag den 22. oktober 2021, kl. 20.
23
Okt
Hugo Helmig
Andet/Ukendt

Hugo Helmig

Læs mere Hugo Helmig

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 23. oktober 2021, kl. 21.
27
Okt
Signe Svendsen & Mathilde Falch
Gospel/Kor/Fællessang

Signe Svendsen & Mathilde Falch

Oplev to af Danmarks mest nærværende sangskrivere, Signe Svendsen og Mathilde Falch i en uforglemmelig koncert i Herning Kirke.
Fra hver deres ståsted i livet og med hver deres lyd, har de begge markeret sig stærkt i Danmark de senere år, og er nu fælles om at give publikum en ny oplevelse af deres sange.

Folk kan forvente sig en aften i godt selskab med gode sange, vedkommende historier, livserfaring og et glimt i øjet

Læs mere Signe Svendsen & Mathilde Falch

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1A, Herning
Onsdag den 27. oktober 2021, kl. 19.30.
29
Okt
Madsen, Møller & From
Folk/Vise/Country

Madsen, Møller & From

Refunderingsfrist 1. oktober 2020. Når man bare én gang har oplevet Madsens akustiske triokoncerter, ved man, at dette er den allerbedste måde at komme helt tæt på den vestjyske rockpoet.
Sammen med guitaristen Knud Møler percussionisten Henrik From er Johnny Madsen i oktober november 2020 igen på landevejen - tilbage i "stærkeste startopstilling".
På deres vej vil Johnny Madsen, Knud Møller Henrik From servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke.

Forlæng oplevelsen; Køb kombibillet nyd vores lækre buffet i Restaurant Teaterkælderen. Bord er automatisk reserveret fra kl 17.00.

Læs mere: mch.dk

Læs mere Madsen, Møller & From

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 29. oktober 2021, kl. 20.
30
Okt
Bersærk
Andet/Ukendt

Bersærk

Lørdag d. 30. oktober, 2021. Showstart: kl. 21:00. Dørerne åbner kl. 20:00. Koncertinformation: Pris: kr. 200,00 inkl. gebyr. Medlemspris: kr. 160,00 inkl. gebyr. Medlemsbillet: Hvis du købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort.
Yderligere information: Se mere info på www.fermaten.dk: http://www.fermaten.dk/

Læs mere Bersærk

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 30. oktober 2021, kl. 21.
31
Okt
Koncert med midtjysk korsamarbejde
Andet/Ukendt

Koncert med midtjysk korsamarbejde

Tre kor er gået sammen om at opføre Faurés Requiem. Entré 100 kr.

Læs mere Koncert med midtjysk korsamarbejde

Sct. Johannes Kirke
Fredhøj Allé 2, Herning
Søndag den 31. oktober 2021, kl. 15-17.
31
Okt
The Show - a tribute to ABBA
Rock/Pop

The Show - a tribute to ABBA

Året er 1974 i Brighton, England. Europa kårer sangen Waterloo som den ultimative vinder af det Europæiske Melodi Grand Prix. Her begynder historien om legendariske ABBA, som i de følgende årtier bleiver den bedst sælgende pop gruppe i verdenshistorien.
Kun overgået af Beatles. The Show blev skabt i 2001 og har siden haft næsten 20 års imponerende succes i hele verden med mere end 2 millioner solgte billetter. Publikum vil kunne opleve, hvordan vi tror, at ABBA ville se ud med moderne teknologi og lyssætning, men stadig med den helt fantastiske og velkendte ABBA lyd

Læs mere The Show - a tribute to ABBA

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Søndag den 31. oktober 2021, kl. 20.
5
Nov
Café efter Rytmisk
Andet/Ukendt

Café efter Rytmisk

Læs mere Café efter Rytmisk

Herning Kirkehus
Østre Kirkevej 1, Herning
Fredag den 5. november 2021, kl. 21.30-23.
6
Nov
Queen Machine
Rock/Pop

Queen Machine

STÅKONCERT. I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum i ind- udland med storslåede medrivende koncertoplevelser. Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl ikke mindst et utal af udødelige hits.
Listen af hits er lang, man finder ikke større Queen-oplevelse i Europa med Queen Machine, der både musikalsk visuelt leverer varen. Med den storsyngende Bjarne Baisner i front, er det måske hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury.

Læs mere på mch.dk

Læs mere Queen Machine

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 6. november 2021, kl. 20.
18
Nov
Fællessang fra højskolesangbogen
Andet/Ukendt

Fællessang fra højskolesangbogen

Højskolesangbogen ligger på bordene, og organisten sidder klar ved klaveret for at spille med på de sange, som DU gerne vil synge. Undervejs bydes på et lækkert ostebord med vin/vand.

Læs mere Fællessang fra højskolesangbogen

Gullestrup Kirke og sognegård
Løvbakkevej 9, Gullestrup, Herning
Torsdag den 18. november 2021, kl. 19.30.
23
Nov
Koncert Expanding Canvas
Andet/Ukendt

Koncert Expanding Canvas

Koncert med Expanding Canvas, Juleevangeliet.

Læs mere Koncert Expanding Canvas

Fredens Kirke
Sjællandsgade 34, Herning
Tirsdag den 23. november 2021, kl. 19.30-21.30.
25
Nov
Anne Linnet julekoncert
Rock/Pop

Anne Linnet julekoncert

Anne Linnet synger julen ind i Herning kirke.
Anne Linnet vil præsentere os for juleklassikere og sange fra sit store repertoire, når hun igen gæster Herning Kirke.
Julen er fyldt med traditioner og for Anne Linnet betyder det at spille i kirker ved denne højtid noget helt særligt:

'Kirkens rum har dannet ramme om så uendeligt mange livsbegivenheder, både de triste og de glædelige. De fleste af os har oplevet nogle af de største øjeblikke i vores liv i en kirke, og det føler jeg nogle gange, at man kan fornemme, sidder i væggene. Man mærker, hvordan rummet er tæt af sorg og glæde, og det rum er helt særligt at optræde i. Sangen har altid været en bærer af troen på det gode, og barnet i os alle har et særligt rum i juletiden

Læs mere Anne Linnet julekoncert

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1A, Herning
Torsdag den 25. november 2021, kl. 19.30.
28
Nov
Stig Rossen Julekoncert 2021
Klassisk

Stig Rossen Julekoncert 2021

For mange er Stig Rossens julekoncerter blevet en uundværlig del af deres juletradition. Unge som gamle elsker at mærke julestemningen komme snigende i løbet af de stemningsfyldte koncerter.
Rossen bakkes op af sit fantastiske seks-mands band under ledelse af kapelmester Thomas Jaque og det faste julekor bestående af fire blændende dygtige sangere. Kulissen er traditionene tro den hyggelige julestue med træer, lys, gaver, den buldrende pejs og lænestolen, hvor i Rossen i løbet af koncerten læser årets julehistorie

Læs mere Stig Rossen Julekoncert 2021

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Søndag den 28. november 2021, kl. 20.