BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Lørdag den 21. november 2020 , kl. 21.

Fermaten, Smallegade 4

(Entré: 200 kr)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Kajsa Vala

Bon Jovi Jam

Hun har haft et travlt 2019 på landevejen, både som 3. live-medlem på Psyched Up Janis' efterarstour og med sin egen musik - både med fuldt band og på en velbesøgt nærværende akustisk efterårsturne i hele Danmark. I efteråret 2020 er hun klar til a.

at udgive sit tredje album og d. 24. april udgiver hun første single herfra. "Une Drop" er et hjertesuk til tiden der flyder og en konstatering af, at vi ikke kan stoppe den.

"Som fuldtids musiker, sangskriver i konstant bevægelse fremad, bliver man som menneske og mor i sine lå pauser mindet om, at man ikke får tiden tilbage. Og den situation vi og verden star i lige nu giver os ingen anden udvei, end at dyrke det nære og det eftertænksomme - det passer denne sang rigtig fint ind i", fortæller Kajsa om den nye single.

Med nærværende sangskrivning og vokalpræstation understøttet af fremragende guitarspil er "Une Drop" det, man næsten kan kalde en Kajsa Vala-klassiker. Et univers, hun har dyrket altid og som har skabt det nærvær og den intimitet, der gør, at hun til stadighed vokser i folks hjerter - i særdeleshed på den danske live-scene, hvor flere og flere har fået ørene op for hendes støvede americana-pop.

Oplev Kajsa Vala og hendes velspillende band på Fermaten