BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Søndag den 25. april 2021 , kl. 10.

Holstebro Kirke, Kirkepladsen 2

Ukendt

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Forårstoner 2021: Musikgudstjeneste

Bon Jovi Jam

Grundet covid19 flyttes den årlige kammermusikfestival "Vintertoner" og bliver til "Forårstoner".

Vi indleder Kammermusikfestivalen "Forårstoner" med en musikgudstjeneste i Holstebro Kirke.

Fri entré.

Vintertoner bliver til Forårstoner
Hvert år rejser vores festival Vintertoner (i år Forårstoner) ud i en af vores ejerkommuner for at hylde lokalområdets skatte. I år går turen til Holstebro, hvor vi sammen med byens mangfoldige kulturlandskab byder på koncerter i samarbejde med Black Box Dance Company, Balletskolen Holstebro, Dansk Talent Akademi samt Klassiske Dage ved en koncert med Janne Thomsen