BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Torsdag den 22. april 2021 , kl. 19.

Herning Gymnasium, H.P. Hansens Vej 8

(Entré: 190 kr)

Klik her for at tilmelde dig
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Kathrine Lilleør foredrag

Bon Jovi Jam

Kom og mød Kathrine Lilleør til et foredrag med eksempler fra hendes eget liv. Oplev foredraget "Fra hjerte til hjerte" - Et foredrag om frygt, tab, kærlighed og tilgivelse med eksempler fra Kathrine Lilleørs eget liv, andres liv og den store litteratur.

Fra hjerte til hjerte Et foredrag om frygt, tab, kærlighed og tilgivelse med eksempler fra Kathrine Lilleørs eget liv, andres liv og den store litteratur