BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Onsdag den 25. november 2020 , kl. 19.30-21.

Tekstilmuseet, Museum Midtjylland, Vestergade 20

(Gratis men tilmelding er nødvendig)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Vikleprøveworkshop

Bon Jovi Jam

I forbindelse med udgivelsen af bogen Vikleprøvemanifestet byder vi velkommen til en aften, hvor vi eksperimenterer med vikleprøverne som kunstart.

Vikleprøven er et miniatureunivers, som kan folde sig ud i en langsom eksplosion af farver og abstrakt form. Med tråd, pap og opmærksomhed, kan alle træde ind i et kunstnerisk rum af farver, teksturer.

Tråd for tråd opbygges billedet indefra. Det færdige værk kan ikke planlægges på forhånd.

Det kræver ikke særlige forudsætninger at deltage.

Medbring gerne garnrester i forskellige kvaliteter.

Workshoppen afholdes af Tekstildesigner Astrid Skibsted.

Følg med på Instagram og Facebook #astridskibsted

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig og kan ske via vores hjemmeside.

På grund af nye retningslinjer i forbindelse med det stigende smittetryk er det fra torsdag d. 29. oktober et krav, at alle der færdes rundt på museet bærer mundbind eller visir. Har du glemt mundbind kan du købe et i billetsalget. Kravet om mundbind gælder dog ikke, når man sidder ned til selve workshoppen