BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Lørdag den 6. februar 2021 , kl. 09-15.15.

Aktiv Centret, Brorsonsvej 12

(Entré: 369 kr)

Klik her for at tilmelde dig
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Slibekursus For Trædrejere

Bon Jovi Jam

V/ Karsten Frahm.

Denne dag vil vi koncentrere os om slibning af drejeværktøj.

For at opnå et tilfredsstillende resultat er det nødvendingt med skarpe drejestål.
Vi vil se på skæreteknikker under drejning og se på slibevinkler af drejestålet. Der vil ikke blive lagt vægt på drejeopgaver under kurset, men tag gerne emner med, hvorpå skæreteknikkerne kan afprøves.

Medbring eget slibe udstyr, slibesten, bænkslibe, slibeholdere og ellers hvad I benytter, så vi kan få en diskussion om forskellige typer slibeværktøj.

Der vil blive demonstreret forskellige typer af jigs samt vådslibere og bænkslibere