BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Lørdag den 19. december 2020 , kl. 11-11.45.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

Ukendt

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Koncert for BØRN m/Julebanditterne

Bon Jovi Jam

Lørdag 19. december 2020 kl. 11.00 - 11.45. Koncert for BØRN m/ JULEBANDITTERNE. Også i år er City og Biblioteket i Herning gået sammen om at levere en forrygende julegave til byens børn!

Julebanditterne har fået en VIGTIG opgave af julemanden! Han har bedt dem om at fortælle børnene om julen. Det gør de med ni helt nye sange om alt det, der hører julen til. De har også fået en sæk med hemmeligheder af julemanden. Børnene skal hjælpe med at finde ud af, hvad der er i sækken. Julebanditternes nye julesange fører publikum igennem julens traditioner, stemninger og følelser. Titlerne siger det hele: "Julekagebagedag", "Sneen", "Venter i december", "Julemanden", "Gaver" og fire andre nye julesange. Koncerten er for og med publikum, så man sammen skaber den velkendte julestemning. Gå syngende og dansende fra denne julekoncert med to håndfulde nye julesange, som tilsammen fortæller om alt det, der hører julen til.

Bag om Julebanditterne
Julebanditterne består af fire professionelle musikere, der udelukkende lever af at spille og skrive musik. De er rutinerede og sammenspillede gennem de seneste seks år med over 200 koncerter bag sig. Alle fire brænder for børn og børnekultur og er meget passionerede omkring at inddrage publikum i musikken.

Luise Føns Haaber: Vokal og perkussion
Anders Føns Haaber: Klaver og kor
Morten Overgaard-Dahl: Kontrabas og kor
Mads Stephensen: Trommer og kor

Efter koncerten sørger City for at gøre stemningen endnu mere festlig! Der er nemlig chokoladejulemænd til alle deltagende børn - og de bliver selvfølgelig delt ud af selveste JULEMANDEN! Kom og få en hyggelig start på juleferien.

Det er GRATIS at deltage, men arrangementet kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Hent dine billetter her

Sted:
Koncerten foregår hos Herning Bibliotekerne, Platformen i stueplan