BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Fredag den 11. og lørdag den 12. december 2020 , kl. 15.30-16.15.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

Ukendt

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Juleshow med Nissen Baloo

Bon Jovi Jam

Fredag 11. og lørdag 12. december 2020 kl. 15.30 - 16.15. Ved dette juleshow er der garanti for sang og musik, spøg og spas. Det er vaskeægte underholdning i børnehøjde med morale og respekt for corona.

Baloo underholder med guitar og sjove originale børnesange om venskab, yndlingsmad, god opførsel og hvad vi kan lære af coronaens besøg. Der sluttes af med lidt magi, som børnene får lov at mærke i egne hænder.

Pris: Gratis
Hvor: På Biblioteket i Herning City

BEMÆRK! Grundet retningslinjerne i denne tid, er der begrænset pladser, hvorfor billetter er påkrævet til arrangementet. Billetterne er GRATIS, men skal afhentes online efter først til mølle - max 4 billetter pr. hustand! Der vil her på siden komme link til at hente billetterne.