BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Onsdag den 16. december 2020 , kl. 19.30.

Team Teatret, Østergade 32

(Entré: Løssalg: 65 kr)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Nyhedsteater-året der gik

Bon Jovi Jam

Julerevy. Aldersgruppe: Fra 13 år. Varighed: 90 min uden pause.

I år opføres Nyhedsteater I folkebladets kantine for at give plads til flere publikummer.
Når vi åbner dørene til nyhedsteater i december, er 2020 tæt på at være historie. Et helt år er ved at være gået, og det er derfor tid til tilbageblik, refleksion og eftertanke.
Hvad er der sket i året, der er gået - hvad har gjort mest indtryk - hvad ville vi ønske, vi ikke havde brugt tid på? I dette særlige format kombinerer vi live-journalistikken med scenekunst og skaber en hybrid mellem to klassiske formater, hvor eneste faste element er, at det, du oplever, er skabt på bare to dages forberedelse.
Nyhederne gøres levende af Team Teatret i kompagniskab med chefredaktøren fra Herning Folkeblad

Instruktør: Dorthe Hansen Carlsen
Forestillingsleder: Søren Lydersen