BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Mandag den 23. november 2020 , kl. 10.

Biblioteket i Aulum, Markedspladsen 2

Ukendt

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

UDSAT - Vær med i en læsekreds på Biblioteket i Aulum

Bon Jovi Jam

Ny omgang i læsekredsen på Biblioteket i Aulum.

Nu har du muligheden for at være med i en ny læsekreds, som biblioteket starter op på Biblioteket i Aulum. Der læses en bog fra gang til gang, og læsekredsen mødes for at diskutere bogen. Det sker mandage kl. 10-11.

Mandag d. 23. november gennemgås og diskuteres Tarjei Vesaas' roman "Fuglene". Bogen kan lånes på Biblioteket i Aulum.

Biblioteket byder på kaffe og rundstykker. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig og skal ske til Biblioteket i Aulum.

Kom gerne med forslag til de bøger, som læsekredsen skal læse fremover.

Vel mødt til alle