BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Tirsdag den 12. januar til tirsdag den 27. april 2021 , kl. 16.30-18.

FOF Herning, Torvet 12-14

(Entré: 1180 kr)

Klik her for at tilmelde dig
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Stress Af Med Yoga (h)

Bon Jovi Jam

V/ Nikolaj Holme Hansen.

Yoga er et fantastisk redskab til at få vores krop til at slappe af og give slip på stress.

På dette hold vil du blive guidet igennem restorative yogastillinger, blide yogastræk og meditation.

I baggrunden vil der være klassisk musik, til at hjælpe dig med at slappe af og slippe tankerne.

I de restorative yogastillinger vil vi blive liggende i 5-10 minutter i forskellige stillinger som er gavnlige for f.eks. vores ryg, immunforsvar eller fordøjelse - alt imens får vi sluppet spændinger og stress i kroppen.

I de blide yogastræk vil vi lave forskellige stående og siddende stræk, som er godt for de spændinger, som bygger sig op i løbet af vores til tider travle dage.

Til slut vil vi meditere for at få ro i hovedet og til slut afspænde kroppen. Du vil efter 1 ½ times yoga føle dig afslappet og restitueret, men også fyldt af energi.

Max 7 deltagere