BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Torsdag den 29. april 2021 , kl. 20.

Fermaten, Smallegade 4

(Entré: 150 kr)

Køb/bestil billet
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Mekdes

Bon Jovi Jam

Hun har slået sit navn fast med numre som 'In Favor of You' og 'Lonely', der er blevet spillet flittigt på P3 - sange som Mekdes selv har indspillet i hjemmet i Kolding.

Senest er Mekdes, som den første danske kunstner, inviteret med i Spotify Oyster, et program for særligt udvalgte, talentfulde skandinaviske artister, som får stillet streaming-gigantens lydstudie og tekniker i Stockholm til rådighed.

"Det var sygt fedt at optage i så mega-vildt et studie", udbryder Mekdes, som ellers altid har indspillet derhjemme. Men selvom produktionen var rykket fra soveværelset i Kolding til et fuldblods-studie i Stockholm, er 'Give You More' fuldkommen Mekdes.

"Jeg havde min egen bassist og trommeslager med hjemmefra, og jeg gav studieteknikeren mine instrukser. Det var fedt endelig at kunne lave det nummer, som jeg havde drømt om", tilføjer hun.

Mekdes afrunder et travlt efterår med en nominering som Årets Nye Live Navn til DMA d. 28 november og annoncerer samtidig en længere turne i det danske til april