BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Torsdag den 26. august 2021 , kl. 10.

Nygaard Gl. Skole, Bredvigvej 8, Ørre

Ukendt

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Natur På Ørre Hede

Bon Jovi Jam

Tag med på en helt særlig tur på Ørre Hede.

Vi mødes Nygaard gl. Skole og tager sammen på NaTUR, hvor du både kan blive klogere på den særlige natur i området og noget af den litteratur, der er skrevet i de barske hedeegne.

Med på turen er nemlig to formidlere fra Herning Bibliotekerne, og vi glæder os allerede! På turen vil en af os fortælle om egnens særlige natur og landskabsdannelse, mens den anden vil læse op af og fortælle om litteratur fra området.

Det er gratis at være med, men der er et begrænset antal pladser, så du bedes trække en billet her >>

Vi mødes kl. 10.00 ved Nygaard gl. Skole, Bredvigvej 8, Ørre, 7400 Herning, og går herfra i samlet flok. Turen slutter ca. kl. 12. Undervejs får vi en kop kaffe/te.

Husk at have tøj på som passer til vejret.

Turen er en del af "Gå et verdensmål" - undertemaet Sundhed og trivsel, har vi fokus på den mentale sundhed ved at gå og opleve kultur og natur i fælleskab