BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Mandag den 5. april til mandag den 31. maj 2021 , kl. 09-20.

Herning Sygehus Kunstforening, Gl. Landevej 62

(Fri entré)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Kunstudstilling

Bon Jovi Jam

Spændende kunstudstilling af billedkunstner Ayoe Lise Lysgaard Pløger. Udstillingen er meget dynamisk og afvekslende, at gå på opdagelse i.

Ayoe lise lysgaard Pløger har beskæftiget sig med kunst i minds 25 år, men først for nylig sprunget ud, som fuldtidskunstner med eget galle ri både i sit hjem i Brande og et helt nyt galleri i hvide Sande