BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Lørdag den 5. juni 2021 , kl. 20.

MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37

(Entré: 420 kr)

Køb/bestil billet

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

JOHN - Rasmus Bjerg hylder John Mogensen

Bon Jovi Jam

Nu, mere end 40 år efter sin død, går John Mogensen atter live på scenen. Rasmus Bjerg drager på Danmarksturné i rollen som dansktoppens ukronede konge.

Han er i selskab med sit fantastiske 8-mands orkester. Showet hedder kort og godt "JOHN"og kombinerer live koncert, teater og et spektakulært visulet show, designet til at indhylle publikum i en folkelig og festlig stemning, hvor man skal anstrenge sig godt og grundigt for ikke at synge med