BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Onsdag den 26. maj 2021 , kl. 19.30.

MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37

Ukendt

Køb/bestil billet

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

In The Air Tonight

Bon Jovi Jam

Onsdag 26. maj 2021 kl. 19.30. En hyldest til Phil Collins. In The Air Tonight er et festfyrværkeri for en af de største og mest succesfulde kunstnere i musikhistorien: Phil Collins.

Koncerten spænder over 50 år - fra de tidlige hits med Genesis til de sene hits fra musicalen Tarzan. I alt over 30 uimodståelige hits, blandt andet Against All Odds, One More Night, Sussudio, Another Day In Paradise, You Can't Hurry Love og naturligvis titelnummeret, In The Air Tonight.

Som teenager havde Phil Collins succes som skuespiller på teatret og i små roller på film, men da gruppen Genesis i slutningen af 1970 søgte en trommeslager, tog han udfordringen op og fik jobbet. Fem år senere blev han også gruppens forsanger, da Peter Gabriel forlod Genesis. I 1980 forsøgte han sig som solist og fik et verdenshit med sangen In The Air Tonight. Og resten er historie. P

hil Collins står i dag som en af de mest succesfulde kunstnere nogensinde med et pladesalg på over 150 milllioner albummer - og så fylder han 70 år i foråret 2021.

Komponist: Phil Collins m.fl
Dramatiker, forfatter: Michael Bentholm
Instruktør: Peter Friis Kapelmester: Niels Rahbech
Medvirkende: Jonas Rasmussen, Lene Nørrelykke
Producent: MusicalDanmark

ARRANGØR: HERNING TEATER
HERNINGTEATER.DK - HERNINGTEATER@MAIL.DK. Kontakt: herningteater@mail.dk