BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Onsdag den 12. maj 2021 , kl. 19.

Huset No7, Nørregade 7a

Ukendt

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Sommerferielæsning - herlig højtlæsning og letlæsning for de 6 til 9 årige

Bon Jovi Jam

Sommerferien står for døren - udvalget af bøger er stort - så hvad skal man kaste sig over?

Børneformidlerne Emilie, Signe og Anni sidder klar til en online live-bogsnak, hvor de præsenterer et udvalg af de bedste højtlæsningsbøger og letlæsningsbøger. Hør om de nye, de smukke, de mærkelige, de sjove og et par enkelte favoritter.

Hvis du vil se med skal du melde dig ind i gruppen her >>

Udover en fed, live bogsnak om de bedste højtlæsning- og letlæsningsbøger, får du i hele maj måned et væld af inspiration til børnenes ferielæsning - så der er god grund til at være med!

Så er det endelig den tid på året igen - nemlig hvor vi KICKSTARTER SOMMERFERIELÆSNINGEN.
4 uger med masser af inspiration til sommerens læseoplevelser. Alt sammen i én Bootcamp for hele familien.
Bootcampen starter 1. maj 2021, kører hele maj - og henvender sig til børnefamilier.