BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Lørdag den 2. oktober 2021 , kl. 19.

Jyske Bank BOXEN, Kaj Zartowsvej 7

(Pris: 350-595 kr)

Køb/bestil billet
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Night Of Freestyle

Bon Jovi Jam

Lørdag 2. oktober 2021 kl 19.00. Danske action fans kan nu opleve freestyle showet, Night Of Freestyle, når shower lægger vejen forbi Danmark for første gang nogensinde.

Night of Freestyle byder på en kavalkade af de mest spektakulære stunts og tricks, som vil få enhver tilskuer til at hoppe på stolen af begejstring. Her kommer nogle af verdens bedste ekstremsportsudøvere inden for discipliner som Freestyle Motocross, Mountain Bike, BMX, Snowmobile, Quad og Buggy, som viser deres vildeste tricks på motorkøretøjer og cykler i et internationalt arenashow i verdensklasse.

Blandt de mange internationale motorkørere finder man også det unge danske freestyle talent Alex Porsing, der lige nu brager igennem med spektakulære og halsbrækkende stunts i talentprogrammet Danmark har Talent på TV2. Allerede som 3-årig begyndte han som speedwaykører, og det udviklede sig senere til interessen for freestyle motocross. I dag har han som den eneste i Danmark sporten som sit levebrød

Med stunts som Body Varials, Double Backflip og Frontflip på cyklen, Backflips på BMX, Double Frontflips på mountainbiken og Backflip på buggyen vil Alex Porsing sammen med de andre internationale motorkørere give publikum en aften, de sent glemmer

Yderligere information

TID
Kl. 16.30: Dørene åbner for VIP pakke købere til Jyske Bank Boxen
Kl. 17.00: Dørene åbner for alle til Jyske Bank Boxen
Kl. 19.00: Showstart

STED
Jyske Bank Boxen
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning

WEBSITE
www.nightoffreestyle.com

GARDEROBE
Der er bemandet garderobe i Jyske Bank Boxen

BEMÆRK
Højden på Upper Level er mellem 12 - 17 meter fra gulvniveau

SPISNING
Se alle restauranter i Herning her.

ARRANGØR
CSB Island Entertainment ApS

Transport

BUS
BYBUS TIL JYSKE BANK BOXEN
Kør med linje 6 fra bybusterminalen til MCH Messecenter Herning, eller ekstra busserne på linje 6 fra Herning Stadion Perron 7 til Jyske Bank Boxen. Ekstra busser forventes at køre før og efter showet, yderligere info her på siden tættere på showdatoerne.

Find alle buskøreplaner

BUSBILETTER OG PRISER
Du kan bruge rejsekort, periodekort, kontantbilletter - eller hente Midttrafiks nye app og købe billet via telefonen.

Voksne/ pensionist: 22 kr.
barn: 11 kr.
Du kan rejse videre med bybus på gyldig billet/kort fra regionale busser eller tog.
Specialbilletter fra tog er ikke gyldige.

TOG
Se togtider på rejseplanen.dk
Se oplysninger om priser og billetter på mitarriva.dk og dsb.dk

TAXA
Herning Taxa kontaktes på tlf.: 9712 0777. Kontakt: mch@mch.dk / 9926 9926