BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Fredag den 25. juni 2021 , kl. 14.30.

Bornholmsvej 10, Bornholmsvej 10

(Pris: 100 kr)

Klik her for at tilmelde dig

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Klangmeditation

Bon Jovi Jam

Underviser: Birthe Sturm Andersen. Klangmeditation består af lydhealing, hvor syngeskåle og andre meditative instrumentet står omkring dig eller bevæges tæt på hele din krop.

Er du stresset, angst eller på anden måde i psykisk ubalance, vil lydene fra skålene bringe dig i en meditativ tilstand, hvor du trygt kan slippe altog bare være. Har du tidligere uden held forsøgt at meditere, vil du med klang opleve, hvordan lydene suger dig ind i et univers af lyde som ikke virker af denne verden, og hvor du mister kontrol over tid og sted. Klangmeditation er for alle og kan over tid løsne blokeringer og skabe ro og stille nærvær, så du bliver bedre til at mærke dig selv og dine behov. Medbring egen måtte, tæppe samt evt. lille pude. Hold 321378t