BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Mandag den 28. juni til torsdag den 1. juli 2021 , kl. 09.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

Ukendt

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Forfatterdrømme i uge 26

Bon Jovi Jam

Går du med en forfatterdrøm i maven og er du vild med at finde på historier, lege med ord og bruge din fantasi?

Så kan du tilbringe den første uge i din sommerferie sammen med forfatteren Christina Englund og litteraturformidler Lonni Østergaard på Biblioteket i Herning.

Vi laver små skriveøvelser til musik, billeder og forskellige stikord og arbejder med karakterudvikling, lyriske virkemidler, sanser og plot. Undervejs hører vi hinandens tekster og taler om dem. Vi læser også tekster af etablerede forfattere og ser på, hvilke greb der virker - og hvilke der ikke gør. For at få inspiration tager vi blandt andet en tur på museum.

Christina Englund har skrevet romaner og noveller for børn og voksne og undervist i kreativ skrivning i mere end 15 år. I 2019 udgav hun bogen "Børn og skriveglæde", hvori hun giver ideer til, hvordan der kan arbejdes med fiktionsskrivning. I 2021 udgav Christina Englund romanen "Slugt". Hun har desuden været vært på DR-podcasten, Jazz&Bøger.

Stemningen på forfatterskolen vil være hyggelig og inspirerende med plads til både koncentration og latter.

Forfatterskolen koster 150 kr og du kan tilmelde dig her >>

Det er et sammenhængende forløb over fire dage.

Alder: 11-15 år