BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Torsdag den 17. juni 2021 , kl. 16.

Cirkuspladsen i Sønder Felding, Søndergade 7

(Fri entré)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Visioner fra Vandkanten, Livets vand

Bon Jovi Jam

Når Kulturkaravanen Visioner fra Vandkanten kommer til Sdr. Felding inviteres store og små til at bruge alle sanser, når de oplever fortællingen om Livets Vand.

Syv arketyper ankommer på sceniske flåder, på deres rejse mod havet hvor de medbringer flasker med Livets Vand, som giver håb og drømme til folk de møder undervejs.

Publikum oplever heste og artister bruge naturens muligheder, når de optræder og opfører musik og dans i området omkring Camping og Hyttebyen