BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Fredag den 25. juni 2021 , kl. 20.

HEART Herning Museum of Contemporary Art, Bitten og Aage Damgaards Plads 2

(Entré: 345 kr)

Køb/bestil billet
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Dorthe Gerlach & Poul Krebs - Få billetter

Bon Jovi Jam

Mens festivaler og koncerter aflyses på stribe, vil sommeren i Herning byde på en helt ny type musikalske oplevelser.

To af byens toneangivende kulturinstitutioner, kunstmuseet HEART og Fermaten har, i lyset af coronakrisens mange udfordringer for kulturlivet, indledt et unikt samarbejde hvor kunst og musik går op i en højere enhed. Det sker i de mest trygge rammer - på museets smukke udendørs arealer, og samarbejdet skydes i gang allerede d. 25. juni med en udendørs intimkoncert med Poul Krebs og Dorte Gerlach. Flere koncerter er i støbeskeen til senere måneder, og hos begge institutioner er glæden over det nye samarbejde stor!

Til denne koncert vil det være muligt at tilkøbe en middagsplatte for 139 kr. Maden serveres fra 17.30 til 19.00. Platten består af rillette af kalv m. crunch, petitkartofler m. kalveglace, ærtepure, karameliseret løg og majskolbe.

Derudover kan du indtil den 11. juli købe entrébillet til HEART til særprisen 50 kr. ved fremvisning af koncertbilletten