BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Tirsdag den 29. juni 2021 , kl. 09.

Baunekirken, Østerbyvej 10, Tjørring

Ukendt

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Sommerkirke

Bon Jovi Jam

Tema: Dyr i Bibelen Mandag d. 28. juni og tirsdag d 29. juni kl. 9-16, holder vi igen sommerkirke med fortælling, leg, sang og aktiviteter inde og ude for børn fra 6 - 12 år.

Det er GRATIS at være med. Vi søger for formiddagsmad og eftermiddagsmad begge dage og frokost tirsdag. Børnene skal selv medbringe frokost mandag. Tilmelding skal ske nedenfor senest onsdag 23. juni. Nærmere info følger efter tilmelding