BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Søndag den 15. august 2021 , kl. 12-16.

Frilandsmuseet Herning, Museum Midtjylland, Museumsgade 32

(Fri entré)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Landsbyfesten

Bon Jovi Jam

Søndag den 15. august er det igen tid til den traditionsrige landsbyfest på Frilandsmuseet Herning.

Medbring familien og madkurven og tag på søndagsudflugt i det grønne med smagsprøver, gamle lege og gammelt håndværk, fortællekoncert og meget andet. Der vil i eftermiddagens løb være masser af aktiviteter for både børn og voksne.

Kl. 14.00-14.45 underholder Gamle Danske Dyrefabler med deres fortællekoncert med gamle danske dyrefabler. Dyrefablerne er oprindeligt indsamlet i sidste halvdel af 1800-tallet af Evald Tang Kristensen, der i dag anses for at være den største folkemindesamler i den vestlige verden. Hør om ræven, der inviterer storken til middag og serverer suppe i en flad tallerken. Eller den slemme ged, den kloge ugle, den dumme ulv, tudsen der vil giftes og den lille kylling. I løbet af fortællekoncerten bliver børnene inviteret ind som deltagere med både lyde, dans, sang og bevægelse.

Tag familien med på en oplevelsesrig søndagsudflugt i Hernings 1800-tals landsby.

Der er gratis entré for både børn og voksne