BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Onsdag den 4. august 2021 , kl. 10.

Bjørnkærvej 16, Bjørnkærvej 16

Ukendt

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Åbent orienteringsløb for medlemmer og ikke-medlemmer

Bon Jovi Jam

Tag venner og familie med i skoven til åbent ViKaSki orienteringsløb i Ndr. Feldborg Plantage. Hvornår: Posterne er i skoven onsdag d. 4/8 kl. 10.00 til kl. 20.00. Inden for dette tidsrum bestemmer du selv hvornår du er i skoven.

Tilmelding, kort og baner:
Fra d. 2. august kl. 20.00 kan du download og print kort fra vores hjemmeside: http://skiveam.dk/orientering/vikaski-orienteringsloeb/